Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

לפני כשבועיים אשתי שנמצאת בחודש התשיעי להריונה הרגישה צירים לא רצויים והוזעקתי אחר כבוד מהעבודה לנסיעה ממודיעין לירושלים לבדיקה במרפאה של קופת חולים.

הגענו ליעד (המרפאה היא בסוף רחוב יפו) ואחרי שתרנו אחר מקום חנייה בסביבה - מצאתי חניית כחול לבן - בגלל הלחץ הזדרזנו והפעלתי את שירות החנייה פנגו מהנייד.

כאשר שבנו לרכב - התברר שבטעות חנינו על חניה המסומנת (או שלא כל כך) כחניית נחה וקיבלנו קנס לא נעים של כאלף שח.

לא הבנתי כיצד לא הבחנתי למרות הלחץ בכך שמדובר בחניית נכה - וכאשר הזזתי את הרכב התברר שכל הסימון על הכביש דהה עם הזמן וגם הסימון הלבן שאמור להיות בשולי המדרכה נבצע בשחור על ידי העירייה. (כן יש שלט שאני חשבתי שבטח מטרתו לציין את השעות שבהם מותר לחנות בכחול לבן)

יד בידי - אישור של חברת פנגו ששילמתי בשעות האלה על חניה בכחול לבן

יש בידי אישור של הרופא על צירים שהיו לאשתי

ויש את התמונה של החניה מצורפת גם פה שבה רואים שלא רואים שום סימון

אשמח לשמוע את דעתכם מה עלי לעשות לאור זה שהכל נעשה בתום לב - מניסיון עבר אחד מאוד קשה לקבל מענה בכלל בשירות העירוני של ירושלים

20130724_183712.jpg

פורסם

התמרור שמוצב על העמוד נראה לעין?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני לא חושב שיש לך קייס חוקי לביטול הדו"ח אבל כן הייתי ממליץ לך לשלוח מכתב בקשה לביטול לעירייה עם המסמך מהרופא. מי יודע, אולי יבטלו כמחווה של רצון טוב.

*מה החוק מגדיר לגבי צירים או מצב חירום כזה או אחר בו אדם אינו יכול ללכת מרחק רב ונאלץ מקורח הנסיבות לחנות בחניית נכה? (למרות שאני חושב שאני יודע איזה תשובה אני אקבל לאור זה שאם יתאפשר ביטול דו"חות על סמך "מקרי חירום" כל עם ישראל ילקו באירוע לב/שבץ/צירים שלוש פעמים בשבוע)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אם זה היה מצב חירום רפואי היית מזמין אמבולנס או חונה לא משנה איפה, העובדה שחיפשת ומצאת חנייה בכחול/לבן מעידה על העובדה שזה לא היה מצב חירום רפואי.

חנית במקום שמיועד לנכה בהסח הדעת, שלם את תג המחיר.

פורסם

יש סיכוי מאוד מהאוד גדול שיוותרו על הדוח והוא יבוטל,

באים לקראת האזרח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לפני כמה חודשים היה לאשתי תור לרופאת המשפחה. היא חנתה בכחול לבן בקרבת המרפאה. יש לה תו תושב אז החנייה שם היא חינם. היא התעכבה במרפאה (היה לה תור בשש וחצי והיא יצאה משם רק לקראת שמונה). על השמשה היא מצאה דו"ח מכיוון שאחרי השעה 19 החנייה מותרת לדיירי הרחוב בלבד.

אישתי חזרה לרופאה וביקשה אישור שהיתה במרפאה משעה 18 עד ל 20 ושהיה לה תור בשעה 18 וחצי.

את האישור מהרופאה היא שלחה לעיריית ראשון והם ביטלו את הדו"ח. אמנם מדובר בעיריות שונות אבל לפי דעתי יש סיכוי גדול שיתחשבו בסיטואציה (שהרופאה תציין שהגעתם בעקבות צירים ושאישתך בחודש תשיעי).

אסף

פורסם

הסימון הזה לא ברור ולא מספק. אם לא היה שם שילוט שמגדיר את מקום החנייה כחנייה נכה, לדעתי יש כאן קייס לביטול הדו"ח. אם לא יבטלו ואכן לא היה שילוט מתאים, לדעתי כדאי להגיע למשפט.

פורסם

אבל הוא כתב שכן קיים תמרור. לפיכך, אין לו עילה חוקית לביטול הדו"ח. הדרך היחידה זה שאם במקרה יתחשבו בו, מה שלי נשמע כקלוש, אך איני מכיר את עיריית ירושלים, כך שלא יזיק לנסות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

קראתי פעמיים את הטיעון שלך ולא ממש מצאתי בו בשר.

* אני לא מכיר חניית נכים המסומנת בכחול לבן.

* ראית שלט.

* בחרת לצלם רק את החלק התחתון של החנייה וזה נראה כאילו אתה מנסה לייפות את המציאות "הנה תראו אין שילוט".

אני תמיד מסתכל ומחפש את השלט למעלה, לא למטה.

שלם ושכח.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שיטת מצליח עובדת

שלח, אולי יוותרו. אני בספק.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם על אחד העמודים שמשום מה לא רואים את חלקם העליון מוצב תמרור 437(חניית נכה),אתה יכול רק לקוות למחווה של העירייה ולא מעבר לזה.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• תוכן חדש...