Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר למעלה מ-30 שנה בבנה"פ. אחרי יחס מגעיל בדיסקונט ומעבר של סניף של לאומי למקום בלתי נסבל (דווקא סניף שהיתה לי בו פרוטקציה כיון שאשתי עבדה בו פעם) נשארתי בבנה"פ. לא טרחתי להשוות עמלות אבל ההפרש בריבית שקיבלתי עכשיו להלואה לרכישת דירה מול כמה הצעות אחרות חוסכת לי תוך מספר חודשים עמלות של די הרב שנים בבנק. מעבר לכך - אני משלם כמעט רק עמלות פעולה מרחוק שבהן בנה"פ יחסית זול, יש לי הנחה גדולה על דמי משמרת ני"ע ומספר הפעולות מול פקיד בשנה נספר על אצבעות שתי הידיים.

סטיג - הסיפור ש לנק ישראל הוא זגזוג ישראלי אופייני. עד לפני מספר שנים היתה לי תוכנית שירות בעמלה קבועה, אבל בנק ישראל אנס את הבנקים לבטל את התוכניות. עכשיו נזכרו להחזיר את הגלגל לאחור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עברתי מפועלים עם הריביות ההזויות שלהם על המינוס לדיסקונט יש לי פטור על כל הפעולות כולל כ"א. הלוואה בסכום גדול בפריים+0.5%, הכל נראה טוב, נראה בהמשך.

שירות מעל למצויין בסניף החדש, פועלים בכלל לא התרגשו שאני עובר.

התענוג שמוביל אותך

• אחראי פורום
פורסם

קצת פינג פונג בין לאומי לפועלים הוביל ל-5 שנים פטור מוחלט מעמלות בפועלים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

גם אני בבנק הבועלים,כלבים (שוקל מעבר כרגע)

נצל"ש קטן - night driver,בתור מעסיק,מה יותר זול לעסק? לשלם משכורות בצ'קים או העברה בנקאית לכל העובדים?

אצלנו בעבודה בחצי השנה זה נהיה פינג פונג (פעם ככה ופעם ככה) ועכשיו זה השתכלל שעובדים מסוימים מקבלים העברה,ועובדים אחרים קבוע צ'ק :| מסוג הדברים שיכולים להרתיח אדם ולגרום לו לעזוב..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בימים אלו אני עובר מבנק אוצר החייל לבנק לאומי, אחרי שגיליתי שבאוצר החייל אני משלם כ-60 ש"ח לחודש עמלות.

ולא, אני לא באמת צביקה פיק וגם לא גאידמק. על מה 60 ש"ח בחודש, על מה?!

פניתי לסניף שלי באוצר החייל, לא חזרו אלי.

פניתי שוב. חזרו אלי אחרי יומיים ואמרו שהמקסימום שהם יכולים לעשות עבורי זה פטור מעמלות לשנה. אמרתי לפקידה שאני אחשוב על זה.

חשבתי על זה ופניתי לאחד מחברי הפורום שמנהל סניף של בנק לאומי. תוך שבוע היה לי חשבון פטור מעמלות. עכשיו רק נשאר לסיים להעביר את כל הרשאות החיוב לחשבון החדש ויאללה ביי.

קצת עצוב לי שככה בקלות אוצר החייל מוותרים על מישהו שהיה לקוח טוב שלהם במשך למעלה מעשור. אבל איך סבתא שלי תבדל לחיים ארוכים אומרת, אצלנו בבית לא מכריחים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לאומי.

עד לפני כמה חודשים הייתי רשום כסטודנט אז היו עמלות ממש נמוכות.

כרגע אני מכניס יותר אז העלו לי את הריבית על הלוואות הסטודנט שלי ל16.05% במקום 4% במקור בלי להתייעץ איתי אפילו והתחילו לקחת יותר מ30 ש"ח על שטויות לחודש.

אני גם בודק מעבר לבנקים יותר קטנים או פשוט לשמור את הכסף מתחת למזרן.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בעקבות ההקפצה, מעדכן - קיבלתי הנחה משמעותית. בשנה האחרונה, אני משלם בערך 15 שקל לרבעון על חשבון עם פעילות רבה יחסית.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

אחת לרבעון אני מקבל מכתב שמודיע לי על איזה 5 שקלים עמלה.

מצד שני אני בא לשם רק בחגים להראות סימני חיים וכל השאר בכספומט\אינטרנט.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בבנק הבינלאומי מגיל 18.

כיום פטור מעמלות עקב חשבון סטודנט, תכל'ס אמור להיות 6.2 ש"ח בחודש עמלת מינימום בחשבון סטודנט, אבל הם הביאו לי אחרי שהסברתי שבנקים אחרים נותנים פטור מעמלות.

הסיבה היא מטומטמת....זה הבנק עם הכי פחות תור (תנסו להיות בבנק הפועלים באילת עם כל הסודנים שבאים לשם, או תורי ענק בפועלים/לאומי/טפחות בקריית גת)...אבל עם כל הכבוד אני גם בככה בחיים לא הייתי במינוס ולא לוקח הלוואות (תכל'ס ההטבות של כל בנק זה עמלות נמוכות והלוואות בתנאים "טובים").

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...