Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איכשהו מזרחי טפחות הגיעו אליי והציעו לי לעבור אליהם.

זה גרם לי לבדוק את העמלות שאני משלם כיום בבנק הפועלים, ומסתבר שהם די יקרנים[יחסית לטפחות].

וזה כבר גרם לי לתהות כמה מאיתנו יודעים בדיוק כמה הבנק גובה בעמלות.

אז, אתם מודעים לכמה הבנק גובה מכם על האפשרות שהוא יחזיק את הכסף שלכם?

פורסם

אני עברתי למזרחי לפני כשנתיים והבנקאי שלי לשעבר נמצא כאן בפורום.

מבחינת עמלות הם לא הכי זולים אבל היכולת לדבר ישירות עם הבנקאית שלי בלי מתווכים שיחליטו אם אני בכלל אדבר איתה שווה לי את ההפרש כי מדובר בשקלים בודדים לחודש.

בעסק אני עובד עם יותר מבנק אחד ושם כשמדובר בעמלות שמנות מאוד אני בהחלט משווה ומתמקח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לאחרונה עברתי בנק כי הבנק הקודם שלי החליט לקחת לי "מחיר מחירון".

שביקשתי הנחה היא אמרה שבדיוק המחשב נפל והיא תחזור אליי.

חודשיים לא חזרה. עברתי בנק, אחרי חודש טלפון מודאג: "מה קרה? החשבון לא פעיל? לא נכנסה משכורת החודש".

עניתי שלא ושאני מחר בא לסגור אותו.

שהגעתי התפלאו: "מה? למה לא ביקשת הנחה?" :roll:

אצלי זה היה יותר עניין של פרנציפ ואכזבה שצברתי על הסניף לאורך השנים (למה לסגור בנק ביום שישי? מתי אני אמור להגיע? במקום יום עבודה?) כי המשמעות הכלכלית אצלי אפסית (אין כסף, אין דאגות)

הלאה...

פורסם

בנק לאומי.

יודע שלוקחים ממני 0 ש"ח, כבר 3 שנים. ולפחות עוד שנתיים נוספות.

כמו כן, קיבלתי "מענק הצטרפות" של 1300 ש"ח בתשלום אחד כחודש לאחר הצטרפותי.

אמא שלי הצטרפה ללאומי כחצי שנה אחרי,

שנתיים היה 0 ש"ח.

מענק של 1000 שקל ל-36 חודשים ו-1000 שקל נוספים בחסכון (2% שנתי) ל-36 חודשים במקביל.

עברו שנתיים, ביקשה הנחה בעמלות, קיבלה 72% הנחה בכל העמלות עו"ש.

אחי בדיסקונט,

מקבל את כל הצינור, כל חודש (עמלת מינימום - 11 ש"ח).

משכנתא זה קל

פורסם

אחרי כ-18 שנים בפועלים הייתה לי הזדמנות לעבור ליהב. קבעתי פגישה עם סגנית מנהל הסניף על מנת לדון בעמלות והיא כמובן לא הגיעה לפגישה ואף אחד מהבנק לא טרח להודיע לי. עברתי ליהב ומאז 0 עמלות ופועלים הפסידו לקוח.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
אחרי כ-18 שנים בפועלים הייתה לי הזדמנות לעבור ליהב. קבעתי פגישה עם סגנית מנהל הסניף על מנת לדון בעמלות והיא כמובן לא הגיעה לפגישה ואף אחד מהבנק לא טרח להודיע לי. עברתי ליהב ומאז 0 עמלות ופועלים הפסידו לקוח.

יהב זהו בנק של עובדי מדינה לא?

לא כל מי שבא לו יכול להחליט מחר לעבור לשם.

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

פורסם

אוצר החייל, חשבון קבע+סטודנט (0 עמלות נכון לעכשיו)

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אני בדיוק עברתי לבינלאומי. יש להם מסלולים נטולי עמלות לבין 3-5 שנים, חלקם עם מענקים שונים 1000-2000 ש"ח, או פטור מריבית על משיכת יתר עד תקרה מסויימת.

כשהלכתי לסניף הפועלים בו מנהלים הורי את החשבון כבר למעלה מ-4 עשורים, הציעו לי שנה בלי עמלות, וגם זה באישור מיוחד מעבר לסמכות הסניף. כשצחקתי ואמרתי להם שיש לי לפחות שתי הצעות עם פטור לכמה שנים הם אמרו "נחדש לך אחרי שנה, המחשב לא נותן לקבוע מראש". כשהסברתי להם שזה בדיוק המהות של התחייבות ושההבטחה בעל פה עכשיו לא תעזור לי עוד שנה כשלא יחדשו, הם משכו בכתפיים "אבל ההורים שלך כאן". יופי גאונים, איך זה עוזר לי בדיוק אם בנק שלא מכיר אותי נותן לי תנאים עדיפים בכמה רמות. שוב משכו בכתפיים.

כנראה שלפועלים יש מספיק לקוחות.

נכון לעכשיו השירות בבינלאומי מצויין. נכון, שעות פתיחת הסניף לא אידאליות, אבל יש סניפים נוספים באיזור העבודה שנוח לעבוד איתם ויש טלפון ואימייל ישירות לנציגה שאצלה פתחתי את החשבון ועד עכשיו היא עזרה בכל בקשה.

פורסם
יהב זהו בנק של עובדי מדינה לא?

לא כל מי שבא לו יכול להחליט מחר לעבור לשם.

לא רק עובדי מדינה. יש להם מבצעים מדי פעם שמי שמכניס משכורת מעל סכום מסויים (נדמה לי 5 נטו) לא משלם שום עמלה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
אני בדיוק עברתי לבינלאומי. יש להם מסלולים נטולי עמלות לבין 3-5 שנים, חלקם עם מענקים שונים 1000-2000 ש"ח, או פטור מריבית על משיכת יתר עד תקרה מסויימת.

כשהלכתי לסניף הפועלים בו מנהלים הורי את החשבון כבר למעלה מ-4 עשורים, הציעו לי שנה בלי עמלות, וגם זה באישור מיוחד מעבר לסמכות הסניף. כשצחקתי ואמרתי להם שיש לי לפחות שתי הצעות עם פטור לכמה שנים הם אמרו "נחדש לך אחרי שנה, המחשב לא נותן לקבוע מראש". כשהסברתי להם שזה בדיוק המהות של התחייבות ושההבטחה בעל פה עכשיו לא תעזור לי עוד שנה כשלא יחדשו, הם משכו בכתפיים "אבל ההורים שלך כאן". יופי גאונים, איך זה עוזר לי בדיוק אם בנק שלא מכיר אותי נותן לי תנאים עדיפים בכמה רמות. שוב משכו בכתפיים.

כנראה שלפועלים יש מספיק לקוחות.

נכון לעכשיו השירות בבינלאומי מצויין. נכון, שעות פתיחת הסניף לא אידאליות, אבל יש סניפים נוספים באיזור העבודה שנוח לעבוד איתם ויש טלפון ואימייל ישירות לנציגה שאצלה פתחתי את החשבון ועד עכשיו היא עזרה בכל בקשה.

בבינלאומי הבעייה העיקרית מעבר לשעות הפעילות היא שביתות פתאומיות עקב הסכמי עבודה הזויים שיש להם.

אישית אני לא מנהל חשבון פרטי איפה שחשבון של העסק או של ההורים מנוהל כי כשאחד הגורמים רב עם הבנק הם פוגעים באחרים (מניסיון שהיה לי עם פועלים לפני הרבה שנים שביטלו לי מסגרת מיידית וללא התראה בגלל שצמצמנו פעילות איתם בחשבון העסקי). אני רוצה בנק שיתן לי את מה שמגיע לי בזכות עצמי. לא יותר אבל גם לא פחות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יהב זה כבר בנק רגיל לכל דבר, ומקבל את כולם, יש להם 0 עמלות למעבירי משכורת מעל 5K אם אני לא טועה.

גם איגוד מציע "חשבון הפוך" למעבירי משכורת של 7000 ומעלה. (בלי ריבית על המינוס, ריבית על הזכות, 0 עמלות וכד').

דווקא הבינלאומי זה בנק שעובד א-ו, ככה שזה די אופטימלי.

סטיג, לפני שלוש שנים היתה תחרות בין לאומי ומזרחי-טפחות. ההם נתנו 1200 ש"ח מענק, אז לאומי נתנו 1500 ש"ח או 1300 בתשלום אחד.

משכנתא זה קל

פורסם

שאלה בבקשה -

איך אפשר לדעת כמה עמלות הבנק גובה ממני?

יש דבר כזה לבקש טופס ובו מפורטים מחירי העמלות ספציפית אליך? כי מחירון יש באתר אינטרנט של כל בנק.

תודה רבה

אם יש דבר כזה זה יהיה נפלא, ככה זה מסדר הכל בצורה מסודרת.

• תוכן חדש...