Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם זה זיוף ברמה, תעביר את היד על המסך מימין לשמאל או להיפך, זה יגרום לצילום המסך.

אני ממליץ שתתחיל לעקוב אחר יד2, תמצא עוד מודעה שלו ותשלח חבר "לקנות" ממנו.

אני בטוח שתדע מה לעשות אח"כ :evilbat:

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מחכה שתענה לי להודעה פרטית, שלח לי את מספר הטלפון שלך אני אשלח לך תמונה של הבנאדם שניסה לעבוד עליי

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

לפני שבועיים פורסם סיפור דומה בפייסבוק, גם הבחור ההוא היה מראשון לציון.

ממש נהיה מכת מדינה.

מצטער לשמוע, אבל לפחות יש לך טלפון עובד. (ההוא מהפייסבוק קיבל טלפון שלא מזהה שום רשת בכלל, לא טרח לבדוק אותו, וקנה משקולת נייר ממש יקרה)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כמובן שאני עוקב באדיקות אחרי אתר יד2 (הייתה מודעה מהבוקר על S4 ב1700 שקל שטוען שאבדה לו הקופסה של המכשיר, המיקום רמת גן, הטלפון לא זמין, אולי עוד עוקץ)

zuzut5

לא קיבלתי שום הודעה פרטית, אשלח לך חדשה עכשיו

פורסם

צילום מסך אמור להיתבצע עם כפתור הדלקה+ כפתור ווליום מינוס.

ואשמח אם תעלה גם תמונה חיצונית של המכשיר מקדימה ומאחור ללא המיכסה והסוללה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
כמובן שאני עוקב באדיקות אחרי אתר יד2 (הייתה מודעה מהבוקר על S4 ב1700 שקל שטוען שאבדה לו הקופסה של המכשיר, המיקום רמת גן, הטלפון לא זמין, אולי עוד עוקץ)

zuzut5

לא קיבלתי שום הודעה פרטית, אשלח לך חדשה עכשיו

החלטת לפתוח בציד אחר הנוכל? :twisted:

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

פורסם

טוב - זכית בגירסה הכי חלשה והזולה ביותר של החיקוי(הישראלים אוהבים ללכת על מקסימום רווח אהה?)

אבל איך הצלחת לא לשים לב לרזולוציית המסך???

צריך ליהיות ממש עיוור בשביל לא לשים להבדל ל960*540 ב5" לעומת 1920*1080!

כ200PPI לעומת 440PPI זה לא משהו שחומק מהעין, חבל.

ובאמת בYAD2 ראיתי שיש המון מציאות- פשוט מלאכים ישראלים שמוכנים לימכור את הS4 במחיר הפסד - רק בישביל לעשות מיצווה לעם קשה יום.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

בוא אני אספר לך סוד קטן (בתור עובד חברת סללור לשעבר) שיעזור לך ולעוד הרבה אנשים שיכולים ליפול בפח הזה, לכאורה המכשיר נראה מקורי, אבל על המדבקה מאחור יש קוד IMEI (ת.ז. של כל מכשיר)- תעתיק אותו לאתר הבא:

http://www.imei.info/

ואז תראה פלאים, האתר בודק את הקוד ואומר לך את כל המידע שקיים על המכשיר, הרצתי עכשיו את הקוד שלך ותראה מה קיבלתי:

http://www.imei.info/?imei=355236030159660

Model: 1661

Brand: NOKIA

המכשיר שלך נראה כמו נוקיה? :wink:

במידה ויש מדבקה גם חשוב לבדוק שהמספר תואם לברזל, מה זאת אומרת? זאת אומרת שצריך להכנס לחייגן

המכשיר ולהקליד: כוכבית שולמית 06 שולמית (# 6 0 # *) ואז צריך להתקבל אותו המספר שעל המדבקה שאותו ניתן לבדוק

בקלות באתר שנתתי.

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

פורסם

שילוב של המון רצון, עיוורות חלקית, ופגישה באור יום מלא...

אגב, לפי מה שהבנתי, הגשת תלונה לא תוסיף מאומה. (מכר, קצין חקירות במחוז תל אביב)

רק במקרה ויהיו עוד עקיצות כאלה באזור. אחרת התיק יסגר עוד לפני שנפתח מחוסר עינין לציבור.

**עריכה**

סטיג: גדול!

והרגע בדקתי, מספר הIMEI לא תואם כמובן את המספר שעל המדבקה.

יש פה מישהו שרוצה לקנות כבש בעור של זאב?

פורסם

בנוסף- הבעיה במכשירים של סמסונג היא שמראש הם ניראים ומרגישים כמו מכשיר סיני זול ביד- פלסטיקה פשוטה וזהו.

לכן ממש קל לסינים לזייף- סליחה, הפ פשוט לוקחים את הקופסה המקורית של סמסונג שגם ככה הם מייצרים עבורה- זה אפילו זול יותר מלחקות חחחחחח.

עכשיו בואו ונזייף אייפון או HTC מאלומינים CNC או XPERIA Z....

בואו נודה בזה- מכשיר של סמסונג הוא מכשיר סיני מפלסטיק זול ותג מחיר פרימיום.

פורסם
בנוסף- הבעיה במכשירים של סמסונג היא שמראש הם ניראים ומרגישים כמו מכשיר סיני זול ביד- פלסטיקה פשוטה וזהו.

יש בזה הרבה מן האמת... את ה"צד" הזה של סמסונג לא קשה לחקות.

בנוגע לרזולוציה - חביבי, אם אתה לא מסוגל לזהות רזולוציה כזו נמוכה, לא מגיע לך S4!

:evil:

טוב, די, אני מפסיק בזאת לזרות מלח על הפצעים. :beerchug:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תיסתכל על זה ככה:

אולי הייתה רוכש S4 מקורי בכ2500 ש"ח והייתי יוצא שמח וטוב לבב, אבל אחרי שבוע הוא היה נופל ומיתנפץ והיית מפסיד מיידית 1000 ש"ח לתיקון ולבסוף היה יוצא ששילמת כ3500 ש"ח למכשיר.

או אחרי חודש שרכשת S4 מקורי בכ2500 ש"ח הוא היה ניגנב והייתה מפסיד את כל ה2500 ש"ח..

לפחות אתה במצב ששילמת רק 2000 ש"ח למכשיר שניראה כמו S4 מקורי ואתה יכול להישתמש בו בתור מכשיר.

לשים אותו במכירה ולימכור אותו בכ800 ש"ח (ריאלי).

עכשיו ב800 ש"ח האלה נמליץ לך על מכשיר סיני איכותי עם מסך 1080P IPS - או אפילו חיקוי 1:1 שגם מגיע עם חומרה איכותית ומסך רטינה.

אז לא יוצא שאתה הפסדת כל כך הרבה :-) - החצי כוס המלאה :-).

• תוכן חדש...