Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זכות קדימה למי שהיה שם לפניך ולא משנה מי או מה.

אם אתה הגעת ראשון ובא לך לתת לו לעבור, סבבה.

מבחינתי אין קטגוריות, אם הגעתי ראשון ובהתאם לנסיבות עדיף שהצד השני יעבור קודם (למרות שהגיע אחרי), אני אתן לו לעבור.

בדיוק היום בבוקר היה לי תמרור עצור, אז עצרתי כמובן. כשהתחלתי להכנס לצומת הגיע מולי הונדה אקורד והיה לו שלט תן זכות קדימה.

אני ממשיך ישר, והוא רוצה לפנות שמאלה (שלו) ככה שיוצא שהוא חותך אותי בצומת. בגלל שהוא פעל לפי הקטגוריות שהועלו פה, הוא כמעט נכנס בי.

יש מצבים בחיים שעם הנייר אתם יכולים לנגב, וזה אחד מהמצבים האלה, אז מספיק לעשות רישומים וקטגוריות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ל-MOSHEAZOVI :

אחרי שתגיע לכאן ותיסע רק 10 דקות בעיר , תתנצל ותכתוב את האגינדה שלך מחדש , כלומר תהפוך את המילה "נהגים" ל"נהגי מוניות" , כי זה בדיוק מתאים לתיאור שלך .

רק חבל שאין לי איזה טנדר TOYOTA ישן וחלוד , כי תאמין לי , הייתי מלמד חלק מהם מה זה לתת זכות קדימה , להדחף מנתיב לנתיב , לעצור בתוך הכיכר כדי לקחת או להוריד אנשים או סתם לדבר אחד עם השני , לחסום תנועה? זה השם השני שלהם ,...

בקיצור תחזור בך ידידי ,וגם אם לא , אני יודע שסתם כתבת את זה , כדי להרגיז אחרים ובכוונה .{כי אתה יודע שזה לא נכון}

• תוכן חדש...