Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פונטו ספייס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני חייל משוחרר שמחפש לקנות את הרכב הנ"ל מפני שהוא זול לאחזקה ולמיטב הנני לא צורך כמות גדולה של דלק.

אני מחפש שנתונים 2003 2004 הדגם האוטומטי. אם אפשר חוות דעת אני אשמח. יש כאלה שאומרים שהוא סבבה לגמרי לצעירים (אני חייל משוחרר) ויש כאלה שאומרים שכל שני וחמישי אני אמצא את עצמי במוסך.

תודה רבה מראש.

פורסם

הדגם האוטומטי פחות מומלץ, עדיף ידני , תחפש אחת עם ק״מ סביר שצעיר לא קרע אותה, תבדוק במיוחד את הראש מנוע העדין.

מה הוא לוחש בלילה, מה הוא לוחש?

פורסם

לפונטו אין דגם עם גיר אוטומטי רגיל,יש גיר רובוטי שמגיע בגירסת sx, וגיר רציף שמגיע עם elx והוא עדיף,הרכב אכן חסכוני ולא יקר לאחזקה,רגיש למי ברז במקום נוזל קירור.אם מצאת רכב לא שחוט אין סיבה שתבלה במוסכים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפונטו אין דגם עם גיר אוטומטי רגיל,יש גיר רובוטי שמגיע בגירסת sx, וגיר רציף שמגיע עם elx והוא עדיף,הרכב אכן חסכוני ולא יקר לאחזקה,רגיש למי ברז במקום נוזל קירור.אם מצאת רכב לא שחוט אין סיבה שתבלה במוסכים.

אוקיי, ואני חייב לדעת רק מה זה גיר רציף לעזאזל? חח אני מנסה לחפש מידע על זה ולא מוצא. זה בעצם ידית אוטומטית את זה הבנתי, אבל מה זה הרציף הזה? זה משהו שאני צריך לתפעל אותו? חשבתי שהאוטומט של הספייס זה לשים על דרייב וליסוע.

פורסם

^גיר רציף מבחינתך,זה לשים עלD. ולנהוג,מבחינתך בתור נהג אין הבדל בין רציף לאוטומט,ההתנהגות של הגיר שונה,לא בטוח שתרגיש בכך.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

אתה לא צריך להעביר שום דבר,פשוט אופן פעולה שלה קצת שונה,אבל בשבילך זה כמו אוטומט.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא מאמין שאני אמצא את הרכב הזה שמור.. אולי רק אצל איזה זקן אבל הסיכוי קלוש. בכל אופן תוכלו להמליץ לי על רכב קטן חסכוני בדלק נוח וזול לאחזקה וגיר אוטומטי? התקציב שלי הוא עד 17 אלף.. ותודה על התשובות המפורטות!

פורסם

אתה יכול לבדוק גם את הפנדה שהיא חסכונית יותר אבל בעלת גיר רובוטי.

דייהטסו yrv או סריון עם מנוע 1.3 רכבים אמינים

הyrv יותר פרקטית עם תא מטען נוח יותר.

פורסם

בסכומים שאתה מדבר עליהים תצטרך סבלנות ואורך רוח,חפש בלוחות רכבים,יש מספיק כאלה שמורים,אחותי מכרה לא מזמן רכב כזה,אומנם ידני ,שמור ומטופל במורשה,רכב ששירת אותה בנאמנות שנים רבות.

מניסיוני עם הספייס במשפחתי,מדובר ברכבים אמינים מאד וזולים לאחזקה,יש לציין שהרכבים היו ידניים.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• תוכן חדש...