Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב חברים אני מבין שזה קצת יותר מסובך ממה שחשבתי

תודה על התגובות בכל מקרה

עדיף שאני לא אקח סיכון ואסע באוטובוס.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מתעלק עם שאלה דיי מפגרת

האם שימוש במיי פה עם אלכוהול יגרום לינשוף לצפצף?

למיטב הבנתי זה לא נספג בדם, אך סביר שישרא שאריות בחלל הפה

.We apologise for the inconvenience

פורסם

נכון שיש הרבה משתנים , אבל לא מדויק.

לפי החוק במדינת ישראל , אחרי שליש בירה מותר לנהוג!

בהנחה שאתה לא בתת משקל או קטן מימדים במיוחד ומעל גיל 24 (שמעתי שיצא איזה חוק שאוסר שתייה מינימלית לצעירים או משהו כזה).

בבדיקה קצרה של חישוב הכמות המותרת בחוק , לי ייצא שבהתאם למשקל שלי (כ 70 ק"ג בקירוב) מותר לשתות עד בערך חצי ליטר בירה לפני נהיגה , לכן כל פעם שאני מתכוון לשתות יותר מזה כשאני יוצא , משתמש בשירות האדיב של קווי הלילה :-)

פורסם

לפי החישוב והנסיון שלי ושל חברים קרובים, שתיית כוס וודקה רדבול אחת תוציא תוצאה של 180 במכשיר הינשוף, שלילות רשיון מתחילות מתוצאה של 240 ומעלה...

* ההשערה הזאת תקפה לאנשים שנוהגים לשתות לפחות פעם בסופש*

פורסם

בתור אחד ששותה ליטר בירה לפחות בכל יציאה ונבדק כמה פעמים ואת כולם עברתי. זה הכל תלוי בגוף שלך כמה הוא יכול לספוג.

פורסם
לא מדובר בניסיון הנהג בנהיגה דווקא, אלא בניסיון הנהג עם אלכוהול.

אדם מבוגר מתמודד טוב יותר עם אלכוהול.

ולגבי בירה, זה בכלל מיתוס.

בבירה יש מעט מאוד אלכוהול וגם לרוב שותים אותה לאט.

השפעתו של שליש בירה על אדם ממוצע שלא שתה אותה אתמול בפעם הראשונה היא מינורית עד לא קיימת.

אני בן 28, שתיתי מספיק בירה בחיים שלי, ועדיין, משליש בירה עף לי הראש לפחות ל 50 דקות ברמה שאני הולך עקום.

הבירה עולה לי לראש, מגיעה לקצות האבצעות ברגליים ובידיים, ולפעמים אני אפילו מרגיש נימול בלשון. רק שליש בירה - זה כל מה שאני צריך.

אז אם אני נוהג, אני שותה רק 1/6 בירה, כלומר קונה שליש, ושותה חצי ממנו, ואז ממתין לפחות שעה, אם לא יותר, וגם זה רק בהנחה שאני כבר מרגיש צלול. ובכלל בדרך כלל אני פשוט לא שותה.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

כאמור, זה אינדיבידואלי, אחי הגדול יכול לשתות 4 שלוקים של בירה ויתחיל להסתובב לו הראש בזמן שאני עם חברים מריץ שוטים של וויסקי במשך שעתיים וצלול לחלוטין.

אבל!

זה שאני מרגיש צלול אחרי שעתיים של שוטים לא אומר שאני צריך לעלות על ההגה וזה לא קשור בכלל לפחד על הרשיון, זה חישוב פשוט:

אם אני יכול לצאת לבילוי ולשתות ב-250 שקלים במשך ערב שלם אז גם 100 שקל למונית הלוך חזור זה משהו שאני צריך לקחת בחשבון.

כן הולך ישר, לא הולך ישר, תפסיקו למרוח את עצמכם ותתחילו להעריך את החיים שלכם יותר מאת הרשיון נהיגה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אני יכול לשתות ליטר בירה , ללכת במעגלים עד לרכב ובאופן מוזר לנהוג כאילו לא קרה שום דבר. אני יודע שזה דבילי ונשמע בדיוני אבל זה ככה . זמן התגובה שלי לא נפגם כי אני מראש נוהג לאט יותר ונזהר יותר . שוב אני לא מתגאה בזה , זה דבילי ,אבל גם זה קורה

כן. בוודאי. עד הרכב אתה שיכור תחת, ובדיוק כשאתה מתיישב מול ההגה, עוברים ריבוזומים קטנים, משולבים עם האימובילייזר של הרכב ומנקים את שאריות האלכוהול מהמוח שלך. התחת עמוס באלכוהול. המוח נקי. ירדת מהאוטו אחרי 5 דקות אתה שוב שיכור תחת. זו לא תגובה זועמת אז אל תספור אותה בתוך האלף שתקבל.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
כן. בוודאי. עד הרכב אתה שיכור תחת, ובדיוק כשאתה מתיישב מול ההגה, עוברים ריבוזומים קטנים, משולבים עם האימובילייזר של הרכב ומנקים את שאריות האלכוהול מהמוח שלך. התחת עמוס באלכוהול. המוח נקי. ירדת מהאוטו אחרי 5 דקות אתה שוב שיכור תחת. זו לא תגובה זועמת אז אל תספור אותה בתוך האלף שתקבל.

חיכיתי לאינטליגנט הראשון. ברוך הבא :)

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
חיכיתי לאינטליגנט הראשון. ברוך הבא :)

לא. אני לא. מצטער.

ואתה תמשיך להתנדנד בדרך לאוטו ובאורח פלא, מול ההגה, אתה כבר לא שיכור מהתחת.

אתה יודע, יש מספיק בדברים שכתבת בשביל שאם המשטרה תרצה לעשות עליך סיבוב יחצ"ני, היא גם תצליח. הרגע הודית באשמה שאתה שותה לשוכרה ואז עולה על ההגה. יכול להיות מצחיק מאוד כשתגיש כתב הגנה ותאמר בו שמדובר באתר אינטרנט ובסה"כ רצית להרשים את החבר'ה בכך שאתה תותח.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם
לא. אני לא. מצטער.

ואתה תמשיך להתנדנד בדרך לאוטו ובאורח פלא, מול ההגה, אתה כבר לא שיכור מהתחת.

אתה יודע, יש מספיק בדברים שכתבת בשביל שאם המשטרה תרצה לעשות עליך סיבוב יחצ"ני, היא גם תצליח. הרגע הודית באשמה שאתה שותה לשוכרה ואז עולה על ההגה. יכול להיות מצחיק מאוד כשתגיש כתב הגנה ותאמר בו שמדובר באתר אינטרנט ובסה"כ רצית להרשים את החבר'ה בכך שאתה תותח.

אם היה מדובר על משטרה אחרת ולא משטרת ישראל מילא. המשטרה עסוקה בלתת דוחות על שטויות ולא בדיונים בפורומים כאלה ואחרים. אני יכול גם לרשום שרצחתי את קנדי. אני בטוח שהשוטרים כבר בדרך לכל מי שהגיב פה שהוא שותה ונוהג והכל בסדר.

רגע דופקים בדלת. אה זה סתם שכן. נשמתי לרווחה .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

סליחה. אתה צודק. אני מבקש סליחה.

לעולם לא אפקפק עוד בזה שכשאתה שיכור מהתחת על פי הצהרתך, זה עובר לך מייד מול ההגה.

אני יודע שזה נשמע דבילי ובדיוני, אבל זה ככה.

באמת סליחה.

לשעבר:

פורסם
סליחה. אתה צודק. אני מבקש סליחה.

לעולם לא אפקפק עוד בזה שכשאתה שיכור מהתחת על פי הצהרתך, זה עובר לך מייד מול ההגה.

אני יודע שזה נשמע דבילי ובדיוני, אבל זה ככה.

באמת סליחה.

שים לב למה רשמתי: "יכול לשתות ליטר בירה , ללכת במעגלים עד לרכב ובאופן מוזר לנהוג כאילו לא קרה שום דבר".

נשמע דבילי או לא , הייתי מוכן להוכיח לך. אבל מאז שחבר קיבל שלילה לשנה + סכום נכבד לעו"ד , התחלתי לחשוב אם ליטר בירה שווה את התענוג.

אני אגלה לכם , היא לא .

• תוכן חדש...