Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1500 סמ"ק.

מילאתי בחודש האחרון פעמיים אוויר ואחרי ימים בודדים האוויר יוצא. הוא לא יוצא לגמרי אבל רואים בבירור שחסר אוויר והגלגל שקוע, למרות שלאחר המילוי הוא מלא וחזק. אין לי מושג מה הבעיה, כי אם יש פנצ'ר אז איך הגלגל מצליח להתמלא ועוד להיות כך מספר ימים?

יש לציין שאני לא עולה מדרכות ובסה"כ מדובר בנסיעה עירונית פשוטה

פורסם

יכול להיות חור קטן, או פגם בוונטיל שמשחרר 2-5 PSI בכמה ימים.

תשובה סופית תמצא רק ב"אמבטיה" של הצמיגאי שלך.

אם זה לא חור בדופן, החשבון יסתכם בלא יותר מ-50 ש'.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

יש פנצ'רים קטנים שגורמים לדליפה איטית של האוויר. או בורג תקוע בצמיג, הבורג עצמו מחזיק את האוויר, אבל יש דליפה קלה מסביב.

לך לפנצ'ריה, יכניסו את הגלגל לאמבטיה עם מיים ויגלו את הדליפה תוך שנה לפי בועות אוויר שעולות ממנה.

פורסם

לפעמים הדליפה יכולה לנבוע מגרגרי חול שנכנסו לשסתום (אם אינו מכוסה ע"י המכסה שלו) או חדרו בין הצמיג לחישוק, או כתוצאה מחלודה או עיוות בחישוק.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

זה היה בורג גדול שמשום מה לא ראיתי, וגם אם הייתי רואה לא הייתי יכול לטפל בעצמי. הטיפול עלה 40 שקל (כולל קבלה)

• תוכן חדש...