Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה חלקים צריך לקנות בשביל טיפול עשרת אלפים לסיוויק 97?

ואיזה חברות גם? אני יודע ששמן מנוע עדיף וולווליין 10/40

שבוע טוב שיהיה :-)

פורסם

שמן מנוע,מסנן שמן מקורי,פילטר אוויר,פילטר דלק (אם קיים חיצוני),מצתים (פלאגים).

חשוב לבדוק במוסך מורשה משרד התחבורה את מערכת הבלמים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
שמן מנוע,מסנן שמן מקורי,פילטר אוויר,פילטר דלק (אם קיים חיצוני),מצתים (פלאגים).

חשוב לבדוק במוסך מורשה משרד התחבורה את מערכת הבלמים.

בטיפול 10.000 בסיסי מחיליפים רק שמן מנוע ומסנן שמן.

פלגים, פילטר אוויר ופילטר דלק, וגם שמן גיר (אם זה אוטומט) מחליפים בכל טיפול רביעי (40.000).

איך יודעים מה צריך להחליף ומה לא - בודקים הסטוריה של הרכב - מה בוצע בטיפולים קודמים?

פורסם

האמת שהרכב אצלי בדיוק שנה, אז הרכב עשה 20 אלף ק"מ בערך וטיפול עשרת אלפים אחד.

כשקניתי אותו עשיתי גם טיפול האמת שאני לא זוכר איזה, אני זוכר שהוחלפה רצועת טיימינג ומסנן דלק (אולי היו עוד)

בעשרת אלפים האחרון הוחלפו פלגים פילטר אוויר שמן מנוע והמסנן.

שמן גיר לא הוחלף, אז להחליף רק שמן מנוע,מסנן שמן ושמן גיר?

איזה שמן גיר צריך? מקורי?

וכנ"ל לגבי מסנן שמן.

הרכב הוא אוטומט.

פורסם
בטיפול 10.000 בסיסי מחיליפים רק שמן מנוע ומסנן שמן.

פלגים, פילטר אוויר ופילטר דלק, וגם שמן גיר (אם זה אוטומט) מחליפים בכל טיפול רביעי (40.000).

איך יודעים מה צריך להחליף ומה לא - בודקים הסטוריה של הרכב - מה בוצע בטיפולים קודמים?

לא יודע מה קורה בהונדה הזו,כאשר החזקתי אפלאוז משנתון זהה,המצתים היו פשוטים ולא מיוחדים (לא אירדיום נניח) ומסנן הדלק היה בתוך תא המנוע ולא בטנק הדלק והחלפתי אותם כל 10,000.כך היה בכל רכב פשוט שהחזקתי עד שקניתי את הרכב הקודם (גטס).

לכל רכב רשום משהו אחר בספר-אצלי למשל ב I30 2009 רשום בספר להחליף מצתים כל שנתיים או 24 חודש (4 שנים זה בטוח לא) ולגבי פילטר דלק (שדי יקר ונמצא בתוך הטנק פעם ב-3 שנים) ושמן גיר:החלפה ראשונה אחרי 3 שנים או 55,000 ק"מ ואח"כ כל שנתיים.

שגרת הטיפולים של הרכב שלי יחסית רצחנית.(כך היה ברכבים 2008-9).ב2010 שינו מעט את ההוראות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

נכון, בכל רכב זה שונה ולכן הוא ציין דגם מסויים.

המפרט שרשמתי זו הנחיית יבואן, וכל אחד יכול לראות את זה באתר של חברת מאיר.

מפרט היצרן כנראה מדבר על מרווחי טיפולים ארוכים יותר.

• תוכן חדש...