Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחבריי הפורום

עד עכשיו היה ברשותי מגבר של קרנצ' P1000.4 שנראה לי היה מוציא סביבות ה75 ארמס ליציאה

החלטתי להתחדש וקניתי מגבר גם של קרנצ' PZ1800.4 שלפי מה שרשום ומה שראיתי הוא מוציא 225 ארמס ליציאה שזה נראה לי קצת אוורייטד.

עכשיו מה שמעניין אותי זה כמה בטכלס הוא מוציא לפי דעתכם והאם אני לא אשרוף את המורל מקסימו שיש לי כרגע שהם אם אני לא טועה 90 ארמס. כמו כן יש לי גבל גיטים 938 שמוצהריים 100 ארמס, נראה לי גם קצת מופרח.

האם מישו יכול לעשות לי קצת סדר עם הארמסים שטכלס הרכיבים האלו נותנים ויכולים לקבל.

ואיך אני יכול לחבר\לכוון את המגבר החדש ללא פחד של שריפת רכיבים.

תודה לעונים.

פורסם

כל עוד החיתוכים יהו בסדר, הטוויטרים לא יצרמו, והמידבאסים לא יחרחרו לא תהיה לך בעיה.

גם רמקול של 160 WRMS יכול להשרף כתוצאה מהגברה וכיוונים לא נכונים עם מגבר של 75 WRMS .

בגדול, וקח את זה כלל אצבע, שהציוד לא נשמע טוב/כמו שהוא אמור להשמע ז"א שהוא סובל.

(לא לצפות ממקסימו לעבוד כמו הרף מילה כן?).

תכוון את הגיין בעדינות, ותהיה קשוב לסט.

מדריך להתקנת מערכת (יש בסופו הסבר על כיוונים), כאן.

תתחדש על המגבר.

SCANSPEAK

פורסם

BENGEE תודה על ההתיחסות המהירה, יש לי ידע בסיסי בהתקנה של מערכת ברכב והכל, כאבלים יש לי כבר גם כן זה פשוט לשלוף את הישן ולשים תחדש מה שאני מפחד זה לשרוף רמקולים או להזיק או משו, את מה שאמרתה שלהיות קשוב לסט זה אני אעשה יש לך אוליי עוד איזה טיפ?

דא יש לך אוליי מידע של כמה ארמס המורל הגיביאל והמגבר החדש, אבל לא נתונים של היצרן אלה בטכלס כמה זה, כי נגיד המגבר הזה לפי מה שאני מבין הוא בגדר של בסיסי מינוס וקצת נראה לי מוגזם שמגבר כזה יוציא 225 בארבע אום ליציאה.

פורסם

נכון זה אומנם קצת מוגזם, אבל שים לב שאנשים קונים מגברים (בעיקר) לפי נתון ה rms, זה לא תמיד נכון, אבל זה נתון שתמיד מושך את העין ויש נטייה להפריז בנתונים בציוד זול, או שהנתון הזה יהיה אמיתי בעוד שאר הנתונים החשובים לא פחות (thd, snr, damping factor) , אינם מפורסמים בכלל, או שהם לא משהו (היצרן התעסק יותר בלשבח את נתון ה rms ע"ח נתונים אחרים).

תשמע בשורה התחתונה זה מגבר חביב, אל תתעסק בנתונים הללו יותר מידי, בייחוד אחרי שכבר קנית את המגבר, במידה והיית מחפש משהוא מיוחד היית צריך להתפלפל על אופיו של המגבר לפני הרכישה.

אם אתה מחפש מידע מבדיקות שנעשו עליו חפש בגוגל, אני אז מצאתי בדיקות על כל המגברים שהיו ברשותי, מה יצא לי מזה שאמרו בבדיקה שהמגבר שלי נותן עוד מאה רמס? כלום, אני נהנה ממנו בדיוק אותו הדבר.

SCANSPEAK

פורסם

הותקן.כוון.ומפציץ!

אני מרוצה!

עכשיו השלב הבא זה קומפוננטים יותר טובים ואוליי נלך על 3way שיהחה יותר מעניין;)

יותר יקר יותר טוב ויותר עבודה אבל אף אחד מהפרמטרים הללו אינו מפחיד אותי!

שוב תודה למגיבים.

טל.

פורסם

Crunch pz1800. 4

Kicker cvr 12 מחובר בשניי אום לאלפיין מוני 506 אם אני זוכר טוב

קדימה מקסימן ואחורה גיביאל גיטים 938 נראה לי (היה לי משעם ורציתי להוסיף עוד רמקולים ולכל מי שאומר שבמה אחורית לא מוסיפה אז אני מרגיש ההפך וגם מי שיושב מאחור מרגיש זאת)

• תוכן חדש...