Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

מתכנן להתקין מע' ברכב, אך מבלי להחליף את ה- HU המקורי (RCD-510 אם אני לא טועה) כרגע, אשמח להמלצות לגבי קומפ' קדמי ומגבר מתאים.

מהרכב הישן נשארו לי עדיין 9*6 של רוקפורד דגם FRC4369 שמלווים אותי כבר כמה שנים ועושים עבודה מעולה.

הבאס עמוק ונקי ועיוות נמוך יחסית בעצמה גבוהה (ברכב הקודם לא היה מגבר אך היה HU של פיוניר עם אפשרויות כיול הרבה יותר מתקדמות והגברה של 50w לערוץ). בוא נאמר שלרגע לא הרגשתי בחסרונו של סאב..

האם כדאי ללכת על קומפ' מדגם T1652-S או שהם לא מספיק טובים?

איזה מגבר טוב כדאי לקנות עד 1600, והם הוא צריך להגביר את שני הזוגות?

שומע בעיקר רוק ובלוז ומעט מאוד אלק'. הדגש הוא על איכות והפרדה טובה ולא ווליום. אין לי כוונה להרעיד אף אחד..

אגב, האם לכוון יותר לבמה קדמית או להישען על האחוריים ?

אשמח להמלצות :?

פורסם

לא ממליץ על הרוקפורד T1

בתקציב שלך הייתי הולך על :

מורל הייבירד 602

עם מגבר JBL GTO1004.

קח בחשבון שכדי להתקין את המגבר למערכת המקורית {שאין בה יציאות RCA}

תצתרך מנחת {שהופך את כניסות הרמקולים של המערכת ליציאות RCA}

הכרחי להשקיע במנחת איכותי ולא באחד פשוט.

פורסם

קינג אודיו...מאיזו סיבה?

האמת שאין לי מושג איך המורל נשמעים בהשוואה אליהם, מה גם שהמחיר שלהם לא זול במיוחד..הכי זול היה קרוב ל 1700.

את הרוקפורד ניתן להשיג בהרבה פחות. האם הקפיצה באיכות מחפה על האיכות?

לגבי המגבר, שמתי עין דווקא על Rockford T4004 שאמור להוציא קרוב ל 100w אם הבנתי נכון.

פורסם

כיוון שה-T1 הוא סט גרוע לטעמי הוא חזק אך לא איכותי ניתן לרכוש סטים של חברות אחרות ברמת איכות גבוהה משמעותית

באותו מחיר על ה-T2 אני דווקא ממליץ מדובר בסט הרבה יותר טוב מה-T1 אך העלות שלו בהתאם

בכול אופן אני חושב שבהתיחס לסוג המוזיקה שאתה שומע המורל הייבירד 602 מתאים מאוד.

אני מניח שהתקציב שלך למגבר +סט הוא סביב ה-2500 שח ,בתקציב הזה ההצעה שהצעתי ניכנסת.

פורסם

לגבי ה- T1, העניין הוא שניתן למצוא אותם די בזול (סביב ה- 500) אבל אני מעדיף להשקיע עוד טיפה וליהנות ממשהו איכותי יותר לאורך זמן.

ה T2 לעומת זאת מאוד יקרים (נעים סביב 2100) כך שהאופציה היחידה היא להזמין אותם מאיביי (בערך 1200 שח סהכ כולל מסי קנייה)

חוצ מהמורל שהמלצת, אילו עוד רמקולים יתנו תמורה טובה?

ושאלה נוספת לגבי מנחת, כיצד בדיוק הוא משפיע על הסאונד? גם כאן יש שונות גדולה במחירים..

תודה

פורסם

אני לא יודע היכן הציעו לך T1 ב-500 שיח המחיר הנ"ל לא מציאותי אולי למשומש

חדש עולה כפול מהסכום הנ"ל לפחות ,בנוגע למנחת אז כן ,ישנם הבדלים גדולים בין מנחת איכותי לבין אחד כזה שהוא לא

ומעבר לכך ישנם מנחתים שהם גם פרוססורים שמאפשרים מניפולציה על הסיגנל ,המחיר בהתאם.

בחירה של סט היא לא רק עניין של מחיר אלא עניין של ציפיות וטעם אישי.

יש לך פה רשימה של סטים טובים שניתן לרכוש בגבול ה1000-1200 שח בארץ.

FOCAL PS165

P6560C JBL

Rainbow SAX 265.20

MOREL VIRTUS

TSD1720C Pioneer

hybrid audio imagine

כאן יש לך רשימה של סטים במחירים של 1600 -2000 שח :

Focal 165KR

Morel Hybrid 602

Hybrid Audio Clarus

Rainbow SLC 265.25 NG

Infinity Kappa Perfect 6.1

D662 Diamond

DLS UP6I

hertz hsk 165xl

Rockford Fosgate T2652-S

אם אופציית EBAY רלוונטית אתה יכול לברר מחירים גם שם

לא כול רכישה ב-EBAY בהכרח משתלמת ,ברר מחירים גם בארץ.

פורסם

אני מסכים חלקית עם KING תקח את המגבר GTO1004 מגבר שנותן תמורה למחיר שלו, בקשר למורל הייבריד לא הייתי מקשיב מורל. הייבירד דורש תיבה פתוחה בשביל לנצל את היכולות שלו.

הייתי הולך על מורל דוטק, משום שהדוטק לא יקר נותן תמורה טובה למחיר שלו ולא דורש תיבה.

hu:Clarion CZ702A amp: audison LRx 4.1k mono:JL Audio 500/1 set:Audison Voce AV K6 sub:double Hertz es250

פורסם

ממה שחפרתי קצת בשרשורים, מורל (וה 1004 JBL)הן בחירות שדי חוזרות על עצמן..העניין הוא שלא שמעתי את הרמקולים האלו אף פעם כך שמבחינתי זה סיכון מסוים. מצד שני גם לא בא לי להשתולל עם המחירים ו-2000 שח לקומ' זה לא מעט.

את רוקפורד אני מכיר כבר די הרבה זמן והאחוריים שיש לי שאותם אני מתכנן להתקין (9*6) עושים עבודה מצוינת אז השאלה אם לא כדאי להמשיך באותו קן ולקנות קדמיים שלהם גם.

לגבי המחיר, באיביי אפשר לסגור על הT2652-S ב1200 כולל הכל, מחיר מצוין על פניו (מה גם שהT1 עולה כמעט אותו מחיר בארץ).

חברה נוספת שבדקתי היא DLS אבל גם הם לא זולים, כולל איביי..:cry:

דבר נוסף, האם כדאי להשקיע במגבר 4 או 2 ערוצים? במידה וזה 4, איזו קונפיגורציה עדיפה.. להגביר את הקדמיים והאחוריים, האחוריים,הקדמיים או קדמיים בבי-אמפ (במידה ואפשר)?

תודה

פורסם

היי

בלי לחפור יותר מידיי ממליץ בחום על רוקפורד .....

תבדוק מחיר בחול וגם בארץ . אם הפרש המחירים גדול תקנה בחול . ואם לא ..... עדיף בארץ שיהיה לך עם מי לדבר

קומפוננט Rockford Fosgate T1652-S POWER "6.5

מגבר Rockford fosgate powerT400-4

מנחת RCA איכותי RF-HLC

בהצלחה

פורסם

במחיר של המגבר שהבאתה לו הוא יכול לקנות מגברים ברמה יותר גבוהה.

ד"א יש אחלה מגברים במחיר שלך בפורום מכירות פה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=483616

זה למשל מגבר שאתה תהנה ממנו מאוד ברמה מאוד גבוהה ממליץ בחום!!!

hu:Clarion CZ702A amp: audison LRx 4.1k mono:JL Audio 500/1 set:Audison Voce AV K6 sub:double Hertz es250

פורסם

אלוהי הקטל..אין לי בעיה עם המגבר אבל נראה לי שכדאי קודם להתפקס על הרמקולים וכאן אני עדיין תקוע.

האופציות הן ה DLS UP6i אם אני לא טועה או הרוקפורד. אשמח להמלצות על ה DLS.

במקרה הכי "גרוע" אלך על ה T2652-S ואסגור עניין.

בכל מקרה, האם שווה לשלם על 4 יציאות במידה וההגברה תתבצע רק על הקדמיים ? (מבין שלא מומלץ להגביר את האחוריים..)

תודה

פורסם

לגבי מספר ערוצים, זה תלוי בך, ובתכנון העתידי (אם קיים).

מה עם סאב? רק שיהיה ברור סאב זה לא בשביל להרעיד שכונות (יש כאלה, אבל ממש לא מחייב), השלמת התדרים הנמוכים ע"י סאב משנה כהרף את כל התמונה, לא הייתי מוותר על זה.

SCANSPEAK

פורסם

בנג'י..

לא משתגע על סאבים באופן כללי ונראה לי שהאחוריים מספקים באס די והותר..ברכב הישן לא היה לי מגבר והבאס היה מצוין, הדוק ונקי. גם בעוצמה גבוהה יחסית השמיעה היתה מצוינת (תלוי באיכות השיר כמובן), ללא רזוננסים. אבל שם היה HU טוב יותר שאפשר כל מיני כוונונים.

כרגע התכנון הוא להישאר עם ה HU המקורי (מה שדי מגביל אבל יש אילוצי תקציב..) ולהתקין את האחוריים בנוסף לקומפ' הקדמיים.

לגבי מגבר, ברור לי שזה חובה רק השאלה היא האם להגביר רק את הקדמיים ואם כן בבי-אמפ?

אגב, אם יש לך המלצות על סט קדמי טוב בתקציב של עד 1400 אשמח לשמוע.

עיקר המוזיקה היא רוק אז יש הרבה באס/מיד

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=488648

זה סט שמאוד מתאים לרוק דבר איתו אני מכיר אותו הוא יעשה לך ב1400 זה מחיר מעולה לסט כזה.

תעשה איטום בדלתות הקידמיות איטום משני הצדדים זה יתן לך באסים מספיק טובים אם אתה לא רוצה סאב

פורסם

לא לכל הסטים יש אפשרות לעבוד בבי אמפ.

לגבי מגבר, יהיה הכי וורסטלי לקחת ארבעה ערוצים, תוכל לחבר אליו גם את האחוריים או הקדמיים בביאמפ (במידה והסט יאפשר), ובשביל ניסיון תוכל לחבר אליו גם סאב.

תוכל לקחת גם מגבר שני ערוצים טוב יותר רק לסט הקדמי, שזה מעולה, אבל קצת פחות וורסטלי במעדה ותרה להוסיף עוד משהו.ש

את האמרה "אני לא מתחבר לסאבים'" קצת קשה לי לקבל, אני מבין מאיפה זה בא לך, וכנראה שעוד לא יצא לך לשמוע סאב שמטרתו איננה רעש אלא השלמה של התמונה תוך שמירה על דיוק ולכן אני ממש ממליץ להגיע למפגש לפני קבלת החלטה סופית בעניין, במידה ותהיה במפגש בקש מאחד החברה לשמוע, ושיכבה את הסאב תוך כדי, ותראה איך כל העומק נעלם.

לגבי המלצה על סט, יש פה המון ביקורת על דעות אישיות ואני לא מתכוון להכנס לפינות, הכי מומלץ זה להגיע לאחד המפגשים ולשמוע סטים מחברות שונות וככה להבין למה אתה יותר מתחבר.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...