Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

בעיה בפאסאט דיזל 2001 130 כ"ס. כל תחילת נסיעה יש לאוטו חוסר תגובה. כאילו שהרכב מתחיל בשלישי ואחרי שניות הרכב פתאום מאיץ.

בעל הרכב הקודם טען שזהו בעיה מחיישן כמות אויר תקול. הלכתי למוסך והחלפתי חיישן אך עדיין הבעיה אינה נפתרה. (בעל המוסך אמר לי לנסוע עם זה כמה ימים ויסתדר יש לזה קשר? מה לעשות?

פורסם

תבדוק חיישן מים .

לי הייה בעיה בבורה 2001 2 ליטר בנזין.

והחליפו לי במוסך את שניהם והבעיה נפתרה.

פורסם

אני ממליץ לך שבמקום שכל מיני מוסכים יתגלחו עליך/שיטת מצליח - קפוץ למוסך רון לבדיקה (שם מאבחנים תקלות ואח"כ מטפלים/מחליפים חלקים ולא ההיפך).

alfa 156 2.5.

פורסם
סריקת תקלות עשו?

טיפולים טיפלו?

צינורות שונים כגון צינורות של הטורבו בדקו?

עשו סריקת תקלות ואמר שיש לנקות את הממיר הקטליטי (שזה שחכתי לציין בנושא) וניקו ובדקו צינורות טורבו ואמר שזה יפתור את הבעיה הניקוי והחיישן אבל לא זז כלום כאילו שסתם תרמתי כסף ללא תמורה

פורסם
אני ממליץ לך שבמקום שכל מיני מוסכים יתגלחו עליך/שיטת מצליח - קפוץ למוסך רון לבדיקה (שם מאבחנים תקלות ואח"כ מטפלים/מחליפים חלקים ולא ההיפך).

הייתי אצלו. אבל לצערי לא היה לו זמן. ומבאס עכשיו שאלך למוסך אחר. ושוב אשלם. ואהיה בסימן שאלה.

פורסם

זכור לי בעיה של סתימת ממיר קטליטי וכתוצאה מכך ביצועים עלובים.

אני חושב שעליך לוודא שבאמת הניקוי עשה את עבודתו.

כמובן אם כל השאר בסדר.

פורסם

ראיתי שניקו טוב את הממיר ולפי הדיאגנוזה שעשו עם המחשב אמר שאין תקלות

****עריכת החהלה:

בבקשה, כתוב עם סימני פיסוק.

פורסם

היי, מעניין אותי לדעת איך בדיוק ניקו לך את הממיר?

התופעה שאתה מתאר הייתה אצלי ברכב (אותו הרכב שנת 2004) ובמשך שנה ביקרתי במוסכים שלא הצליחו לפענח את הבעיה(וחלקם אף טענו שככה זה ברכב הזה עד שהטורבו מתעורר לחיים ב 2K סל"ד), אך לפני חודשיים הצלחתי לפתור את הבעיה בעצמי(ואני לא מכונאי מדופלם), פשוט מאוד החלפתי את צינור הוואקום שמחובר לטורבו לחדש!

אתה בטח שואל מדוע לא הוחלף הצינור הזה כבר בהתחלה? אז התשובה היא שהצינור נראה תקין(מקורי) אך למעשה הוא לא היה כזה הוא פשטו כבר היה קצת יבש ועם הזמן הוא איבד מהאלסטיות שלו ופשוט לא אטם ב 100% את הפייה שעליה הוא מתלבש(של הטורבו) ולכן רק כאשר הוואקום היה מספיק חזק אחרי כמה שניות הטורבו היה נכנס לפעולה(מתאים לתיאור שלך).

חשוב לציין שהועלו השערות רבות כמו: מניפות מפויחות בתוך הטורבו, חיישן MAF תקול, שסתום ואקום תקול וכ"ו אך בדיקה פשוטה של החלפת צינורות ואקום (רק לצורך שלילת דליפות) לא ביצעו(ועל כך נאמר "אם אין אני לי מי לי").

אני מקווה שעזרתי לך מפני שאותי זה תסכל תקופה ארוכה.

עדכן אותנו בתוצאות.

בהצלחה.

פורסם
היי, מעניין אותי לדעת איך בדיוק ניקו לך את הממיר?

התופעה שאתה מתאר הייתה אצלי ברכב (אותו הרכב שנת 2004) ובמשך שנה ביקרתי במוסכים שלא הצליחו לפענח את הבעיה(וחלקם אף טענו שככה זה ברכב הזה עד שהטורבו מתעורר לחיים ב 2K סל"ד), אך לפני חודשיים הצלחתי לפתור את הבעיה בעצמי(ואני לא מכונאי מדופלם), פשוט מאוד החלפתי את צינור הוואקום שמחובר לטורבו לחדש!

אתה בטח שואל מדוע לא הוחלף הצינור הזה כבר בהתחלה? אז התשובה היא שהצינור נראה תקין(מקורי) אך למעשה הוא לא היה כזה הוא פשטו כבר היה קצת יבש ועם הזמן הוא איבד מהאלסטיות שלו ופשוט לא אטם ב 100% את הפייה שעליה הוא מתלבש(של הטורבו) ולכן רק כאשר הוואקום היה מספיק חזק אחרי כמה שניות הטורבו היה נכנס לפעולה(מתאים לתיאור שלך).

חשוב לציין שהועלו השערות רבות כמו: מניפות מפויחות בתוך הטורבו, חיישן MAF תקול, שסתום ואקום תקול וכ"ו אך בדיקה פשוטה של החלפת צינורות ואקום (רק לצורך שלילת דליפות) לא ביצעו(ועל כך נאמר "אם אין אני לי מי לי").

אני מקווה שעזרתי לך מפני שאותי זה תסכל תקופה ארוכה.

עדכן אותנו בתוצאות.

בהצלחה.

היי

אתה בטח מתכוון בצינור שמתחבר עם הטורבו והegr בצורת ירח כזה ? אם כן אז הוחלף בחדש וכן מקורי לגבי חיישן maf אין לי מושג המוסך שבו הייתי בודק וטען שהכל תקין, לגבי צינורות אחרים זה כנראה שזה כבר עצלות של המוסך

פורסם

אגב יכול להיות שחיישן כמות אויר לא מקורי יכול עדיין לא לפתור את הבעיה וחייב רק מקורי, או שאפשר להסתפק בתחליפי (למרות שהבעיה לא פתורה )

פורסם

לא, לא לצינור הזה התכוונתי. הצינור שדיברתי עליו הוא צינור וואקום דק(בערך בקוטר של עט - 5 מ"מ אם אני לא טועה) שצד אחד שלו מחובר לטורבו מלמעלה וצידו השני מחובר באזור התחתון של המנוע שמקביל למרכז הרדיאטור.

הגישה קצת קשה אך אפשרית.

• תוכן חדש...