Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי רכב חדש עם שדרוג למערכת המולטימדיה של קנווד במקום המקורית.

בכל אזור צפון-מרכז תל אביב (לדוגמא באיילון צפון מגלילות עד ההלכה) וכן צפונה כגון רעננה אני שומע הפרעות בתחנות גלגלצ ו-99. בתחנות אחרות כגון 100, 102, 103 אני לא שומע הפרעות כלל.

פניתי למתקין והוא טען שיש בעיה ידועה בתחנות גלגלצ ו-99 שלא שומעים טוב ואין לי תקלה במערכת בגלל שיש תחנות אחרות ששומעים בהן בסדר. בכל זאת הוא החליף לי את המערכת באחת אחרת ומאז אין שיפור ואף הרעה כאשר גם ב-88 יש הפרעות.

לפני שאני מתלונן שוב מחר רציתי לשאול האם יש אמת בדבריו לגבי התחנות וזו בעיה ידועה? הרכב חדש לגמרי כך שאני בספק אם זו בעיה באנטנה/כבל האנטנה. אני גם מצטער שלא שמעתי עם המערכת המקורית, למרות שעדיין יש לי אותה בקופסא.

הרכב הוא ג'וק. תודה רבה מראש!

פורסם

זה קורה בעיקר במערכות מולטימדיה סיניות , הרגישות של המקלט FM שלהם בתחתונים, אבל היות שציינת שמדובר במערכת של קנווד קצת מוזר לי העניין.

האם יש לרכב אנטנה חיצונית?

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

האנטנה חיצונית וקטנה, הייתי מצרף תמונה אבל אין לי מספיק הודעות. גם בדקתי אותה והיא מוברגת היטב.

שמתי לב גם למעט מאוד הפרעות ב-102, אולם כאשר הייתי בנתניה לאחרונה קלטתי את גלגלצ בסדר גמור ב-107.

אני לא מבין איך יתכן שיש בעיות קליטה בת"א בציר ראשי כמו איילון והתחנה לא תטפל בזה, מאוד מוזר לי התשובה של המתקין ש"ככה זה"...

• תוכן חדש...