Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ביום שישי הקרוב יערך מפגש אודיו צפון במקום הרגיל (מתחם שופר סל דיל, נשר)

הגעה למפגש בשעה 15:00

אני מזכיר חברים חדשים שמגיעים למפגש, תבואו ותציגו את עצמכם תבקשו לראות את הרכבים ולשמוע את המערכות נעשה זאת בשמחה זאת מטרת המפגש.

בבקשה אשרו הגעה, כרגיל כוסות אחת פעמי ושתיה קלה תתברך.

כתובת : נשר, בר יהודה 147,תל חנן.

מקום%252520למפגש%252520-%252520נשר[2][1][1].jpg

HU:Grunding GX3800 ,Amp Speakers :Ausidon.Vrx 4.300 SUB:Hertz es 300 old MidBass:Carwales CL6.5 3L MidRange:Carwales CL 3  Tweeter:  Carwales CL1+RIbbon amt

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מגיע כמובן, מביא שתיה כוסות ושולחן לשתיה.

HU:Grunding GX3800 ,Amp Speakers :Ausidon.Vrx 4.300 SUB:Hertz es 300 old MidBass:Carwales CL6.5 3L MidRange:Carwales CL 3  Tweeter:  Carwales CL1+RIbbon amt

פורסם

1+

אני מאוד רוצה להגיע אבל אם אפשר באמת לעשות את זה שבוע הבאה?

hu:Clarion CZ702A amp: audison LRx 4.1k mono:JL Audio 500/1 set:Audison Voce AV K6 sub:double Hertz es250

פורסם

דבר ראשון הוא התכוון לשבוע הבא (שישי הבא ולא היום) דבר שני בתאריך הזה מפורסם מפגש בפייסבוק שמתואם גם עם מור וכל השאר דבר שלישי אני לא מבין את התגובה המיותרת שלך נגטיב, המפגש פורסם מעט מוקדם אבל לא כל דבר הוא סיבה למתוח את האווירה שוב. אני מגיע ומביא שתייה כרגיל, מקווה לראות את כולם עם מצברוח טוב.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

לא תואם איתי שום דבר, כרגיל הנטייה של אותו בנאדם (אין לי מושג למה כל פעם משתמש אחר) לקפוץ כל פעם עוד יום נוסף לפני (פעם ראשון, אחרי זה הקדים לשבת ועכשיו כבר לשישי :lol: ) לפתוח שרשור (כנראה עושה לו הרגשה טובה).

תום טעה ברשימה בתאריך הנתון וכבר לא רצה ליצור וויכוח שוב אז השלים עם הטעות ופתח איוונט (כבר ממש שלטון טרור).

לא הגבתי עד עתה כדי לא להיגרר לוויכוחים מיותרים.

שבת שלום.

פורסם

יש יותר מתואם איתך מרשימה שכתוב בתחתית שלה שכדי לשנות או להוסיף מפגשים צריך ליצור קשר איתך או עם תום?

בכל מקרה טרור או לא, מדובר פה בהקדמה של יומיים בפרסום ואין שום סיבה לויכוח או תגובה כמו זו שהייתה. מקווה שיהיה לנו מפגש מהנה.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם

אני מבקש ממכם להעביר את הדיון לגבי תדירות המפגשים/למה x פתח שרשור ולא y/ והערות של חבר'ה שאינם מגיעים למפגש/עקיצות וכו' הנ"ל לפלטפורמה אחרת, פה זה לא תורם - רק הורס.

דיון כמו הקודם איננו תורם למפגשים, להפך הוא רק מונע מחבר'ה להגיע וחבל שכן זו מטרת המפגש.

מגיע למפגש בדיוק כמו בשבוע שעבר, מביא שתייה וכוסות.

SCANSPEAK

פורסם

מגיע , מביא שוופס לימון , ושידרוגים :-)

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

מסכים, ואני אומר את זה בתור צופה מהצד אז אם זה הרושם שאתם משאירים עליי מה הרושם שאתם משאירים על אחרים? קחונאת זה לתשומת לבכם, אני לא אתערב פה יותר אלא רק מציע ליישב את העניינים במקום לשחק משחקים של מי יותר חזק.

JL Audio

פורסם

אין פה שום שליטה של אדם אחד , ונגטיב זו לא הייתה דעה של מישהו מן הצד, בבקשה ממך אם אין לך שומדבר שקשור למפגש להגיד פשוט תשמור אותו לעצמך או שתרשום אותו במקום אחר. התגובות שלך כאן מיותרות. השרשור הזה מיועד למי שרוצה להגיע למפגש ולא יותר מזה.

פורסם

אסיף תהיה בשקט בבקשה אם הייתי על כל שטות שלך אומר אל תגיב זה לא היה נגמר, ודבר שני אני צודק מה לעשות זה שיוני הוא הרול מודל שלך ואתה הולך אחריו ומגבה אותו לא אומר שאסור לי להביע את הדעה בטח לאור העובדה שבתור צופה מהצד אני אומר את דעתי.

JL Audio

• תוכן חדש...