Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מתלבט בין שני רכבים שונים מאוד אבל שעשויים לענות לי על אותו הצורך, ולכן אני מתלבט ביניהם...

הדגש הוא על אמינות/חיסכון בדלק ובאחזקה/סחירות/הנאה מנהיגה

הונדה אינסייט 2010 94K יד ראשונה

איביזה 1.2.TSI פלואו 2011 28K יד ראשונה

בהנחה ששני הרכבים במצב טוב,שאין לי שיקולים של מרווח מחיה בתוך האוטו, ושאני נוסע 70% מחוץ לעיר, על מה הייתם ממליצים.

כמו כן, אשמח לשמוע על בעיות טיפוסיות של כול אחד מהרכבים.

בתודה מראש, ניר

פורסם
שלום לכולם,

מתלבט בין שני רכבים שונים מאוד אבל שעשויים לענות לי על אותו הצורך, ולכן אני מתלבט ביניהם...

בהנחה ששני הרכבים במצב טוב,שאין לי שיקולים של מרווח מחיה בתוך האוטו, ושאני נוסע 70% מחוץ לעיר, על מה הייתם ממליצים.

בתודה מראש, ניר

מישהו?

האם מישהו יודע מה עלות החלפת הסוללות של האינסייט במקרה של בעיה?

פורסם
שלום לכולם,

בתודה מראש, ניר

מישהו?!

פורסם

חבר שנוסע ברכב (הונדה אינסייט) כבר 3 שנים מסר לי שהמזגן על הפנים והמרחב הפנימי גרוע ביותר.

מלבד טיפולים היו לרכב מספר קטן של תקלות.

פורסם

ההיברידיות של הונדה (ג'אז, אינסייט, סיוויק ) עושות את רוב החיסכון שלהן בתוך העיר.

אם אתה מעיד על עצמך שרוב הזמן אתה מחוץ לעיר אז ההיברידי כמעט ולא ישנה.

ובכללי האינסייט לא מומלצת על ידי יותר מידי אנשים.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

תודה על התגובות.

מישהו יודע על בעיות סחירות של האיביזה (בדגש על פלואו)? האם יש ירידת מחיר משמעותית? (משום מה מחירון לוי יצחק נותן מידע רק על 2011)...

האם האחריות באינסייט (מודל 2010) על הסוללות היא עד 160K או 100K?

שוב המון תודה, ושבת שלום...

פורסם

אם אתה רוב הזמן מחוץ לעיר ההונדה לא תחסוך לך יותר מידי זה רלונטי רק לעיר ובנוסף מה שאני יודע הישיבה בהונדה הזאת היא לא ממש חוויה יש הרבה יותר מקום בטויוטה פריוס (גם רכב היברידי)

פורסם
חבר שנוסע ברכב (הונדה אינסייט) כבר 3 שנים מסר לי שהמזגן על הפנים והמרחב הפנימי גרוע ביותר.

מלבד טיפולים היו לרכב מספר קטן של תקלות.

מכיר את האינסייט מקרוב. לא מצליח להבין את אלו הטוענים נגד נוחות הישיבה ומרחב הפנים. מדובר במכונית מרווחת מאוד מקדימה וגם מאחור היא ודאי מרווחת מהמכוניות שמובאות כאן כאלטרנטיבה. הכיסאות נוחים מאוד, קו החלונות הנמוך נותן תחושה אוורירית ומאוד נעימה בנהיגה. מערכת בקרת אקלים מצוינת, נוחה מאוד לשימוש ומקררת יופי, למעט העובדה שהיא מתנתקת כשהמנוע מפסיק לעבוד בשל תכונת ה stop start המובנית במערכת המכנית. זו ניתנת לניטרול אגב, בין באמצעות טמפרטורה נמוכה, בין בחירה במצב s בתיבת ההילוכים. האוטו גם מאיץ בכלל לא רע ויש לו הגה מוצלח יחסית לקטגוריה. תיבת הילוכים רציפה רועשת באופן טבעי בלחיצה חזקה על הדוושה והדגמים שלפני 2010 אינם נוחים בנסיעה. מכל בחינה אחרת מדובר במכונית מאוד מוצלחת לטעמי, שקטה ( בכפוף לאמור בענין תיבת ההילוכים ), מרווחת, לרבות תא המטען שאינו עמוק אבל נדיב מאוד במידותיו, מאוד נעימה וקלה לנהיגה ולשליטה ובעיקר חסכונית מאוד. חשוב להדגיש שהאינסייט שאני מכיר היא משלהי 2011 ויכול להיות שזו לגביה מתלבט הפותח שונה בתכונותיה, למרות שלהבנתי קיים שוני רק בכיול מתלים . בהשוואה לפריוס היא אכן קטנה יותר ומרווחת פחות, אבל להבנתי לא זה גדר ההתלבטות כאן.

• תוכן חדש...