Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי אימפרזה 2004 מנוע 2000.. רוצה לשים לה מערכת סבירה באוטו..

לא מבין בזה יותר מדי, מוכן להשקיע עד 1000 ש"ח, רק אם באמת צריך יותר אז יותר...

אשמח לעזרה, תודה רבה!

פורסם
אהלן,

יש לי אימפרזה 2004 מנוע 2000.. רוצה לשים לה מערכת סבירה באוטו..

לא מבין בזה יותר מדי, מוכן להשקיע עד 1000 ש"ח, רק אם באמת צריך יותר אז יותר...

אשמח לעזרה, תודה רבה!

תקנה מגבר v12 פשוט איזה קומפטננט מורל ותנסה לקנות איזה סאב זול אולי שפיוניר או משהו

hu:Clarion CZ702A amp: audison LRx 4.1k mono:JL Audio 500/1 set:Audison Voce AV K6 sub:double Hertz es250

פורסם

אם צריך יותר או לא זאת החלטה שלך, יכול להיות שתסתפק ברדיו דיסק זוג קדמיים וזוג אחוריים ויכול להיות שתסתפק ברדיו דיסק זוג קדמיים מגבר וסאב.

זה כבר תלוי בך בגלל שהתקציב הוא גבולי

פורסם

אין טעם לדחוף כ"כ הרבה דברים ב 1000 שקל. ר"ד סבבה וסט קומפוננט קדמי, או אם יש כבר ר"ד סביר אז להוסיף אחוריים במקום.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אם אתה מוכן להשקיע יותר אז אני מציע להגיע להתרשמות ממערכות באחד המפגשים, רק בשביל לשמוע מה להשקיע יותר נותן, ואם אתה באמת רוצה את זה, לא חייב להשתולל עם עלויות אבל מערכת ברמה סבירה+ מתחילה מעלות של 2-3k

במידה ולא, אז אני בדיעה של סרול רדיו דיסק סט קומפוננט קדמי ו 6/9 מאחורה.

SCANSPEAK

פורסם

אני חושב שסאב במערכת זולה זה דבר חיוני ושמוסיף הרבה ושבלי סאב יש הרגשה חוסר באס

hu:Clarion CZ702A amp: audison LRx 4.1k mono:JL Audio 500/1 set:Audison Voce AV K6 sub:double Hertz es250

פורסם

סאב זה באמת חיוני, אבל לא בכל מחיר, ואם כבר עושים משהו עדיף לעשות אותו כמו שצריך, ולא להתבסס על ציוד שלרוב מביא אכזבה ורצון להחליף (ולהפסיד כספים על החלפות, כן, אותם כספים שניסו לחסוך בהתחלה).

SCANSPEAK

פורסם

אם סיבה שהוא לא היה מרוצה שהייתי בן 17 קנית רכב עם מגבר פשוט סאב פשוט של פיוניר 6 על 9 פיוניר 300 ורמקולים קידמיים פשוטים שהיו מחוברים לhu הייתי מרוצה כמו לא יודע מה לדעתי בן אדם שאין לו שריטה כמונו במערכות זה הדבר הכי טוב

פורסם

אני לא מסכים איתך בכלל כי הסאבים הזולים של פיוניר הם לא חזקים אבל אם מכוונים אותם טוב ולא צריך מגבר חזק הם נשמעים לא רע בכלל!!!

פורסם

אני באופן אישי לא אהבתי שום סאב ששמעתי שהוא זול יותר מCVR של קיקר, אולי הוא לא הכי מדיוק אבל שומעים שזה באס ולא אוויר שיוצא כמו פליצה של פיוניר ומה שדומה לו.

אם כבר סאב זול הייתי הולך על הC12 של קיקר למרות שלא שמעתי אותו, אמור להיות יותר טוב מהפיונרים במחיר.

פורסם

אני אשמח לראות איך מכניסים ב- 1000 שקל ר"ד קומפוננט, מגבר, סאב והתקנה.

הכל יהיה זבל שחוק, מערכת שלא תביא אותו רחוק וגם לא תישמע טוב.

לעומת זאת, ר"ד נורמלי וזוג רמקולים איכותיים יישמעו אחלה, ובמידה והוא יחליט בעתיד להוסיף עוד משהו, הוא יוכל להשיג תוצאות טובות ]י כמה וכמה, ולא ימצא את עצמו תקוע עם רכיבי dead end.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אם יש ר"ד נורמאלי אז תיקח מורל טמפו ועוד משהו של JBL PIONNER יש בשפע 6*9 שיסגרו לך את עניין הבאס במערכת לאחורה.

סאב צריך במצבים שיש קומפוננט חזק מקדימה שמשתלט על הבאס מהרמקולים האחוריים וזה ממש לא המקרה המתואר פה!!

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=729845 לאחורה

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=820140 לקדימה

נישארו כמה שקלים להתקנה שלא אמורה להיות מסובכת

• תוכן חדש...