Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעת מחיר לסאב HERTZ ES250 בתיבה אטומה מקורית + גריל ב1000 ₪, כמובן חדש. האם זה מחיר טוב או שאפשר למצוא יותר זול?

פורסם

יקר לי עלה עם תיבה 900 ש"ח

הוופר 650 ש"ח

והתיבה לפי מידות היצרן 250 ש"ח

איפה הציעו לך?

hu:Clarion CZ702A amp: audison LRx 4.1k mono:JL Audio 500/1 set:Audison Voce AV K6 sub:double Hertz es250

פורסם

:lol: זה יקר? 100 שקל הפרש והוא מקבל עוד גריל..

בכל מקרה שווה לך לשקול עוד אופציות.

יש בסביבות 1200 את הw3 של jl לדעתי עדיף.

פורסם

ה w3 אומנם מתגמד קצת ליד אחיו הגדולים אבל זו לא סיבה להכניס אותו להשוואה מול ההרץ, הוא שד קטן עם פלפל, לדעתי הוא ברמה הרבה יותר גבוהה מה es, בעל יכול ספיגה כפולה, שהוא ישמח לקבל, בין הסאבים הכי מדויקים שאני מכיר.

מחירו כחדש עם תיבה וגריל הוא יותר מ 1200 שקלים, לכיוון ה 1700-1800, אבל אל תתפוס אותי במילה את ההצעה עליו (כששחשבתי לעשות דאבל), קיבלתי מזמן.

סאב נהדר, מומלץ בחום, תפנה לרדיו מילאנו הם היבואנים.

עריכה: יש בפורום המכירה כמה סאבים מעולים למכירה, שווה לתת מבט, רצוי לשמוע כמה לפני שבוחרים.

SCANSPEAK

פורסם

לי יש דאבל es250 והם מאוד מדוייקים ומהירים אני לא חושב שצריך יותר טוב מי זה המחיר שלהם לא קורע את הכיס וגם לי יש גרילים בסאבים

hu:Clarion CZ702A amp: audison LRx 4.1k mono:JL Audio 500/1 set:Audison Voce AV K6 sub:double Hertz es250

פורסם

Godkiller התשובות שלך לפעמים הזויות.

אם אותך מספק משהו, אבל אפשר להשיג משהו שיותר לטעמו של מישהו אחר/ או יותר טוב בסכום דומה אז למה לא?

בעניין הw3, 2 חברים טובים שלי בעלים של סאב כזה, שניהם קנו את הסאב באיזור חיפה והמפרץ ב1200 שקל עם תיבה.

לא מזמן ראיתי גם פרסום באינטרנט שלו עם תיבה ב1300.

צריך לחפש קצת, אצל רדיו מילאנו אל תבדוק כי כבר מזמן גילית שלקנות בחנות ייצא יותר זול מדרכם ישירות.

אם אתה מאיזור צפון דבר איתי בפרטי אפנה אותך לחנות.

למה הוא טוב יותר? זה כבר עניין של טעם אין עניין להסתכל על נתונים כתובים ולהגיע למסקנות לפני שהאוזן שומעת (וזה כלל שתאמץ בכל דבר בתחום לא רק לסאב).

לדעתי מדוייק יותר/מהיר יותר.

פורסם

אל תתפסו אותי במילה אבל אני חושב שסאב ES250 כולל תיבה המיוצרת ע"י היבואן עולה משהו כמו 750-800 ש"ח.

כמובן שהמרחק מהחנות גם משנה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תשים לב שבכוונה לא הגבתי בקשר למחיר אם יקר או זול.

רק התייחסתי לבחור שאמר שהפרש של 100 שקל הוא יקר (בהתייחס שהשני קיבל גם גריל).

בכל מקרה חבר שלי קנה לפני כמה זמן את ה8 אינטש ב900 אבל מהחנות ההיא אני לא מצפה ליותר מידי.

פורסם
תשים לב שבכוונה לא הגבתי בקשר למחיר אם יקר או זול.

רק התייחסתי לבחור שאמר שהפרש של 100 שקל הוא יקר (בהתייחס שהשני קיבל גם גריל).

בכל מקרה חבר שלי קנה לפני כמה זמן את ה8 אינטש ב900 אבל מהחנות ההיא אני לא מצפה ליותר מידי.

אני גם קבלתי גריל כזה של שלוש מוטות אלומניום יפה כזה

פורסם

כמובן, כל אחד יעשה את החושבים שלו מה משתלם לו ומה לא.

וזה נכון שהפרש של 10% הוא לא גדול יחסית, במיוחד אם מדובר במוכר שאתה סומך עליו או שהוא קרוב אליך וחוסך לך את הדלק וזמן הנסיעה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
אני גם קבלתי גריל כזה של שלוש מוטות אלומניום יפה כזה

שים לב, אין צורך לצוטט הודעה מעלייך.

עדיין זה לא הפרש ענק..:-D

פורסם

קודם כל תודה לכל העונים.

המגבר שלי מוציא 225 ואט בגישור ב4 OHM ו250 ואט ב2 OHM לפי CEA-2006-A, האם זה מספיק להגביר את הW3 ברמה מספקת?

ואם כן, איזה גרסה של הסאב עדיף לי לבחור 2 או 4 OHM?

בעניין הw3, 2 חברים טובים שלי בעלים של סאב כזה, שניהם קנו את הסאב באיזור חיפה והמפרץ ב1200 שקל עם תיבה.

לא מזמן ראיתי גם פרסום באינטרנט שלו עם תיבה ב1300. לדעתי אני יודע על איזה חנות אתה מדבר, בזמנו קניתי משם רמקולים. אני אבדוק איתם מחר ואם אני מתבלבל וזאת לא החנות אני אדבר איתך בפרטי.

צריך לחפש קצת, אצל רדיו מילאנו אל תבדוק כי כבר מזמן גילית שלקנות בחנות ייצא יותר זול מדרכם ישירות.

אם אתה מאיזור צפון דבר איתי בפרטי אפנה אותך לחנות. מניסיון באמת היבואן בד"כ יותר יקר מהחנויות ורדיו מילאנו לא יוצא מהכלל אבל בכל זאת אפשר לנסות, אין לי מה להפסיד.

למה הוא טוב יותר? זה כבר עניין של טעם אין עניין להסתכל על נתונים כתובים ולהגיע למסקנות לפני שהאוזן שומעת (וזה כלל שתאמץ בכל דבר בתחום לא רק לסאב). מסכים איתך לגמרי לגבי זה אבל לפני שאני הולך לשמוע רציתי לקבל כיוון לגבי כמה מוצרים שכדי לשמוע ולבחור ביניהם.

לדעתי מדוייק יותר/מהיר יותר.

• תוכן חדש...