Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם,

יש לי טויוטה יאריס באחריות עד 26.7.2013

ויש לי בעיה עם מרים שמשה ימני מקדימה מצד ימין(ליד הנהג).

כאשר לוחצים עליו אין תגובה והחלון לא נסגר.(לא ניתן לסגור את השמשה גם דרך הלחצן של הנהג-השמשה לא עולה) . התקשרתי לשני סוכנויות טויוטה שטופלתי בהם בעבר: שפילמן בהרצליה ומיכה בן שטרית בפ"ת ואמרו לי שזה נחשב "אביזר" וזה לא באחריות.

כשקניתי את הרכב אמרו לי ששלוש שנים אחריות מלאה. מהנסיון שלכם , למה זה אביזר? הרי לא ניתן לפתוח ולסגור את החלון בלי המקש הזה (מרים שמשות אוטומטי...) זה הגיוני שיש עליו פחות משלוש שנים אחריות?

זה די מאכזב לקבל כזה שירות בטויוטה ועוד לרכב באחריות .זה גם מפתיע שיש תקלות ברכב פחות משלוש שנים וכאשר כן יש התנערות כזאת מאחריות.בתמימותי חשבתי שזה רכב אמין ואיכותי....יש לציין כלפני חודשיים כבר החלפתי מצבר ועוד חשבתי שקונים רכב חדש בשביל שקט נפשי :)

מעניין אותי לשמוע האם זה רק בטויוטה ככה? האם זה הגיוני בכלל?

תודה רבה מראש לכולם וסופשבוע נעים,

קטיה

פורסם

אמור להיות מכוסה באחריות.

מא אמר שהתקלה בכפתור?

אולי זה מנוע חלון לא תקין. אולי תקלת חיוט. אולי החלון עצמו נתפס.

מציע שתגיעי למוסך ותתלונני על חלון שלא עולה.

לא רואה סיבה מדוע זה לא יטופל במסגרת אחריות.

אלא אם יש החרגה ספציפית בחוברת תנאי אחריות, ולא נראה לי שזה המצב.

פורסם

ההגיון שלי אומר שזה לא אביזר אלא חלק בלתי נפרד מהרכב ומהאחריות.

אביזר זה לדעתי משהו שמוסיפים לרכב כמו למשל GPS או דיבורית בלוטות'...

הבעיה כנראה לא הכפתור עצמו כי שניהם לא מעלים את החלון, הבעיה היא או במנוע החלון או משהו חשמלי אחר, ואלה בטח לא אביזרים...

אבל מה שקובע זה תעודת האחריות.

תבדקי אותה, תראי מה כתוב, ותפעלי בהתאם.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

לי דווקא נראה שמנסים "לסחוב" אותך עד לגמר האחריות...עדיף לפעול וכמה שיותר מוקדם.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• תוכן חדש...