Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס נהיגה מתקדמת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שהיה בקורס של הנהיגה מתקדמת, זה שווה את הכסף?

כי אני חושב שאני יודע איך לצאת ולהכנס לעיקולים הכי מהר שיש ואיך לשבת ברכב בצורה נכונה וכל זה.

בסופו של יום כולם זורקים ז#ן על כולם בכביש. רק שהז#ן של האוטובוס גדול יותר.
פורסם
למי שהיה בקורס של הנהיגה מתקדמת, זה שווה את הכסף?

כי אני חושב שאני יודע איך לצאת ולהכנס לעיקולים הכי מהר שיש ואיך לשבת ברכב בצורה נכונה וכל זה.

אז לא הבנתי, אם אתה חושב - למה פתחת את השרשור הזה?

גם אני חשבתי, בפועל לא ידעתי כלום, ורק אחרי המפגש הראשון הבנתי עד כמה אני לא יודע כלום ועוד כמה מלא יש לדעת וללמוד.

בהחלט שווה את הכסף.

פורסם

עשיתי את הקורס אצל קונדסון והבנתי שהרבה מהדברים שנראו לי טריוואליים הם ההפך הגמור ממה שצריך לעשות באמת. אפילו בדברים הבסיסיים ביותר כמו כיוון מראות.

הקרוס היה 1:1, מותאם אישית לנהג ולרכב, מאוד מאוד משכיל ומלמד וגם מאוד כיף. חזרתי הביתה בסוף היום מפורק לגמרי אבל עם המון דברים לתרגל להבא ואני מאמין שאני עשיתי קפיצת מדרגה שבלי קורס אישי כזה כנראה שלא הייתי מצליח, לא משנה כמה הייתי קורא או איזה וידאוים ביו-טיוב הייתי רואה.

אני ממליץ בחום.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

פתחתי את השרשור בשביל המילים האלה- ״גם אני חשבתי, בפועל לא ידעתי כלום, ורק אחרי המפגש הראשון הבנתי עד כמה אני לא יודע כלום ועוד כמה מלא יש לדעת וללמוד.״

כל אופן ממש תודה לכולם על העזרה אני ישמח לקבל מכם את המספר של קונדסון.

פורסם

תודה על המספר טלפון פשוט אני לא יכול לשלוח הודעות פרטיות..

פורסם

נס הרים זה ממש לא עניין של יום-יומיים

כמה זמן יש לך רשיון וכמה זמן יש לך את הסיוויק?

כדאי להתחיל מקורס נהיגה מתקדמת, לתת לידע ולנסיון "לשקוע" ב-DNA שלך עד שזה הופך לטבע שני ורק אז להתחיל נהיגה ספורטיבית

זה בשביל בטחונך ובטחון כולנו

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
המדריך המכונה דוקטור = קונדסון.

לא נראה לי שיש לו אתר אבל אני יכול לתת לך את הטלפון שלו אם תרצה.

אכן כך, בפורום שירוקו כתבתי תחת היוזר Dr. Heel & Mr. Toe, ומאז השם דבק ביוזר שלי.

הדרכתי שם עשרות אנשים שיצאו מרוצים, עוד כמו גם במועדון הרודסטרים, PSI, אלפא, STI, וכמובן - קארספורום.

תודה רבה לכולם על הפרגון, מחמם את הלב :-D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
נס הרים זה ממש לא עניין של יום-יומיים

כמה זמן יש לך רשיון וכמה זמן יש לך את הסיוויק?

כדאי להתחיל מקורס נהיגה מתקדמת, לתת לידע ולנסיון "לשקוע" ב-DNA שלך עד שזה הופך לטבע שני ורק אז להתחיל נהיגה ספורטיבית

זה בשביל בטחונך ובטחון כולנו

יש לי 3 וחצי שנים רישיון, ושנתיים וחצי את הסיוויק.

פורסם

אז כדאי שתתחיל מיום של נהיגה מתקדמת (העלות לא בשמיים עד כמה שאני זוכר)

ואז תתן לידע הזה להיכנס לתוך ה-DNA שלך שזה יהפוך למשהו טבעי עבורך

כל זה לפני שאתה מתחיל לחשוב על נהיגה ספורטיבית או דריפטים (כמובן לא עם הסיוויק כן?)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...