Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס נהיגה מתקדמת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אשמח להסבר מה זה ניהגה מתקדמת?

דבר שאני אני מעוניין ללכת לקורס שילמדו אותי לעשות דריפטים בצורה נכונה ושליטה ברכב במצבי חירום וכל זה.

אם יישהו מכיר מקום כזה אשמח לדעת איפה זה? כמה זה עולה? וכמה זמן נמשך הקורס?

תודה מראש.

בסופו של יום כולם זורקים ז#ן על כולם בכביש. רק שהז#ן של האוטובוס גדול יותר.
פורסם

בכמה מילים :

בארץ בשיעור נהיגה לא מלמדים לנהוג, מלמדים לשלוט על הרכב.

נהיגה מתקדמת מתחילה בנהיגה בטיחותית :

מלמדת אותך מה נכון לעשות, מה לא נכון לעשות, איך להתנהג במצבי חירום, איך לא להתרגש ממצבי חירום ובכך למנוע תאונה פוטנציאלית וכו'.

השלב הבא זה נהיגה ספורטיבית שבעיקרון זה איך לסוע מהר (בעצם בסיבובים) בבטיחות ובצורה נכונה.

דריפטים וכו' זה משהו שהוא מאוד מאוד מתקדם, צריך להתחיל מהבסיס ולאט לאט להתקדם עם עוד קורס ועוד קורס.

להלן פוסט שרשמתי לפני שנה, אכן בהמלצת כולם לקחתי קורס עם קונדסון, בחור עם הרבה מאוד ידע וכיף להעביר איתו יום שלם, מתכוון לקחת קורס המשך השנה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=437299

פורסם

+1 לקונדסון.

מתחילים מהבסיס, אין טעם לקפוץ ישר לדריפט. בכל מקרה אם אין בבעלותך רכב הנעה אחורית אז דירפטים לא יהיו.

אם תרצה אז אקשר אותך לקונדס.

פורסם

לפי מה שהבנתי יש בית ספר ומורה פרטי, ונניח שאני הולך למורה שהמלצת עליו כמה קורסים אני צריך לקחת עד שאני מגיע לשלב של נהיגה ספורטיבית?

דבר שני כמה זה עולה?

פורסם

בנהיגה ספורטיבית מתחילים כבר בקורס הראשון. כמובן שקודם מתחילים מהבסיס: תנוחת נהיגה נכונה, כיוון מראות, תרגול בלימות חירום, ירידה לשולים וכו'. לאחר הקורס יהיה לך הרבה מה לתרגל ולאחר מכן להמשיך לרכוש ידע בקורסים נוספים.

העלות משתנה לפני תוכן ומשך הקורס. עלות ממוצעת של קורס באחד מבתי הספר היא כפולה מאשר אצל מדריך פרטי. הכי טוב זה להתקשר ולשאול כמה עולה.:idea:

פורסם

ציטוט מהתגובה הראשונה:

בארץ בשיעור נהיגה לא מלמדים לנהוג, מלמדים לשלוט על הרכב.

נהיגה מתקדמת מתחילה בנהיגה בטיחותית :

מלמדת אותך מה נכון לעשות, מה לא נכון לעשות, איך להתנהג במצבי חירום, איך לא להתרגש ממצבי חירום ובכך למנוע תאונה פוטנציאלית וכו'.

השלב הבא זה נהיגה ספורטיבית שבעיקרון זה איך לסוע מהר (בעצם בסיבובים) בבטיחות ובצורה נכונה.

דריפטים וכו' זה משהו שהוא מאוד מאוד מתקדם, צריך להתחיל מהבסיס ולאט לאט להתקדם עם עוד קורס ועוד קורס.

להלן פוסט שרשמתי לפני שנה, אכן בהמלצת כולם לקחתי קורס עם קונדסון, בחור עם הרבה מאוד ידע וכיף להעביר איתו יום שלם, מתכוון לקחת קורס המשך השנה.

אתם סותרים אחד את השני, אתה אומר שאפשר להתחיל ללמוד דריפטים על הקורס הראשון, והוא אומר שדריפטים זה מאוד מתקדם ולא בשלבי התחלה.

פורסם

דריפט זאת נישה בפני עצמה, סוג של אומנות בשליטה בהחלקות.

נהיגה ספורטיבית - הכוונה נהיגה נכונה שמאפשרת לך להיות כמה שיותר מהיר בדרך הנתונה. מן הסתם מה שמעניין אותנו אלו דרכים טכניות(מפותלות). זה דומה יותר לנהיגת מסלול, בסוג נהיגה כזה לא משתמשים בטכניקה של החלקות.

דריפט רלוונטים רק במידה ואתה נוהג ברכב הנעה אחורית. במה אתה נוהג?

פורסם

אני כיום נוהג בהונדה סיוויק 98. אז לפי מה שהבנתי אני יכול להתחיל נהיגה ספורטיבית על הקורס הראשון?

ועוד שאלה אז הקורס הזה של נהיגה ספורטיבית זה בעצם קורס של מסלול מפותל כגון נס הרים (למקרה שאתה מכיר) שמלמדים אותי להכנס ולצאת מעיקולים בדרך הכי מהירה שיש וזה ללא שום החלקה של הרכב?

פורסם

דריפט = נישה בתוך הנהיגה הספורטיבית

לדעתי צריך להגיע אליה אחרי כמה שיעורים רגילים, אם בכלליש לך רכב מתאים כמו שקודמי ציין.

הכי טוב שתדבר עם המדריך והוא יסביר לך הכל לעומק, גם את ההבדלים המהותיים בינו לבין בית הספר

אגב, מחירי בית ספר יכולים להיות נמוכים יותר אך אין בכלל להשוות לידע הנרכש בשיעור פרטי.

פורסם
אני כיום נוהג בהונדה סיוויק 98. אז לפי מה שהבנתי אני יכול להתחיל נהיגה ספורטיבית על הקורס הראשון?

ועוד שאלה אז הקורס הזה של נהיגה ספורטיבית זה בעצם קורס של מסלול מפותל כגון נס הרים (למקרה שאתה מכיר) שמלמדים אותי להכנס ולצאת מעיקולים בדרך הכי מהירה שיש וזה ללא שום החלקה של הרכב?

כמו שציינתי

הקורס הראשון בנוי משני חלקים, החלק הבטיחותי והחלק הספורטיבי.

ההגדרה "קורס" היא לא מדויקת כי זה יותר שיעור פרטי. ההתקדמות תלויה אך ורק בך.

אתה יכול לפצל אותו לחצי יום רק עם החלק הבטיחותי, ואז חצי יום נוסף החלק הספורטיבי.

או שאתה יכול לקחת יום שלם שאתה לומד את שני החלקים ביחד, זה מתבצע בערד ועושים את מסלול סדום ערד, בחלק הספורטיבי מלמדים אותך להכנס לצאת מעיקולים בדרך הכי מהירה שיש.

אני ממליץ בחום על היום השלם (גם יותר משתלם מבחינה כספית) אך קח בחשבון שבגלל שזה יום שלם, תכין את עצמך עם מספיק שעות שינה כי להיות על הכביש כל היום ועוד ללמוד דברים חדשים זה לא קל. לקראת סוף היום (הפן הספורטיבי) כבר הייתי עייף מדי.

פורסם

הונדה סיוויק = הנעה קדמית = אין דריפטים.

כן אני מכיר את נס הרים:lol: וכן זה מה שתלמד פחות או יותר. בדר"כ נס הרים זה יותר למתקדמים, אולי עדיף להתחיל מערד.

משהו בסגנון הזה:

553640_10151311343198290_1247239977_n.jpg

פורסם
חברים, שמעתי רבות בפורום על מדריך המכונה "דוקטור".

האם יש לו אתר אינטרנט?

המדריך המכונה דוקטור = קונדסון.

לא נראה לי שיש לו אתר אבל אני יכול לתת לך את הטלפון שלו אם תרצה.

• תוכן חדש...