Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

איי פי איי, שמיי פי איי, שלא יחסום אתכם איזה אנטי וירוס.

יש פה איזה צדיק בסדום שהניח תפילין וטעם שלנקרלה?

(Aecht Schlenkerla Rauchbier בלעז)

וייצן או מרצן, לא משנה, מדובר בהתגלות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם בשנות ה30 גרמניה היתה מתרכזת בלעשות בירה ומכוניות במקום השטויות של היטלר הם יכלו להיות כיום מעצמה עולמית בסדר גודל של ארה"ב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אכן מגעילים.

מבחינה אחרת...

יהודים, מוסלמים, נוצרים, חרדים, אתאיסטים.

את כל אלו תמצא במשפחה שלי.

אתה יודע מה ההבדל? אני בחרתי לאמץ לחיקי את היהדות בתור

סוג של קו מנחה לאורח חיי למרות שמבחינה "בירוקרטית משהו" איני

נמנה בין בניה.

תשמע, אני נמצא בגיבוב לא מעט זמן. באתי עם משב רוח קל, אבל בלי סערה.

יש תחושה שיש יחס רק ל"אנשים החזקים" בגיבוב ומהשאר בעיקר מתעלמים.

אני חלילה לא מתלונן או משהו ולא מחפש יחס. אני ממשיך לעקוב אחרי הגבבת.

חלחליק,

בתור אחד שנמצא בגיבוב עוד מלפני ימי השחר, אני יכול לומר לך שקראתי כל תגובה ותגובה ב 14 אלף התגובות כאן. לחלקם הגבתי ולחלקם לא, אך עשיתי זאת ללא הבדל

דת מין וגזע. הכל תלוי באם היה לי מה לומר על אותו פוסט ספציפי.

אנחנו אוהבים אותך מאוד!

Gn'f'R

פורסם
בהחלט.

עריכה, צחקת כרגע על עצמך?

א. זה היה וידוי כן (כן של כנות).

ב . אני חושב שמכל באי הפורום, רק על עצמי אני יכול לצחוק.

ג. בסתירה לסעיף ב', למעשה הייתה פה עקיצה סמויה על אנשים שלקחו שרשור תמונות תמים והפכו אותו לדיון נוקב על אלוהים כמפלצת מרובת שיניים.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

מבקש המלצה ללפטופ פשוט וזול - אבל רק דבר חשוב, SSD.

אין בעיה עם מפרט חלש, אין בעיה עם משקל, אין בעיה עם גודל.

רק חייבים שמע' ההפעלה תעלה הכי מהר שאפשר.

תודה.

ו

לגבולין 16 - הויסקי הטוב ביותר שאי פעם שתיתי עולה בסביבות ה-450-500.

כן, אחלה המלצה זו הייתה.

הבחור אהב+

:mm_yeah:

פורסם

יום ראשון שמח לכולם!

מסיבה לא ברורה ומשמחת, קמתי עם מצב רוח טוב, כמו שכבר שכחתי מתי היה לי בפעם האחרונה.

דווקא הסופ"ש היה יבש ביותר, לא ביליתי עם החברה שאין לי, ואפילו החברים הבריזו לי (קרתה שגגה), לפחות ישנתי כמו קואלה.

למרות כל זה קמתי ביום ראשון זה עם חיוך על הפנים, וזה עוד ביום ראשון נדיר שבו דעתי לא מושפעת משאריות של חומרים שמחים למינהם.

אולי זה בגלל הגשם הקליל, אולי בגלל משחקי השמש-עננים, אולי בגלל שאתמול נפלה עלי המוזה ונכתבו להם 3 שירי מגירה בערב אחד, לאחר תקופה עקרה למדי.

האמת שאני חושב שזה בגלל ההחלטה שקיבלתי אתמול, החלטה שאומרת שמחר אני אקום מבסוט ויהיה לי יום טוב. כמובן שלא האמנתי לעצמי שאצליח לעמוד בהחלטה, הרי מצב הרוח זה לא משהו שאנחנו קובעים לעצמנו, נכון? אולי? מקווה שאחזיק מעמד כמה שיותר, אין על ההרגשה של להיות מבסוט מכלום!

פורסם
יום ראשון שמח לכולם!

מסיבה לא ברורה ומשמחת, קמתי עם מצב רוח טוב, כמו שכבר שכחתי מתי היה לי בפעם האחרונה.

דווקא הסופ"ש היה יבש ביותר, לא ביליתי עם החברה שאין לי, ואפילו החברים הבריזו לי (קרתה שגגה), לפחות ישנתי כמו קואלה.

למרות כל זה קמתי ביום ראשון זה עם חיוך על הפנים, וזה עוד ביום ראשון נדיר שבו דעתי לא מושפעת משאריות של חומרים שמחים למינהם.

אולי זה בגלל הגשם הקליל, אולי בגלל משחקי השמש-עננים, אולי בגלל שאתמול נפלה עלי המוזה ונכתבו להם 3 שירי מגירה בערב אחד, לאחר תקופה עקרה למדי.

האמת שאני חושב שזה בגלל ההחלטה שקיבלתי אתמול, החלטה שאומרת שמחר אני אקום מבסוט ויהיה לי יום טוב. כמובן שלא האמנתי לעצמי שאצליח לעמוד בהחלטה, הרי מצב הרוח זה לא משהו שאנחנו קובעים לעצמנו, נכון? אולי? מקווה שאחזיק מעמד כמה שיותר, אין על ההרגשה של להיות מבסוט מכלום!

זה בגלל שחזרת לגובב

פורסם

לבנצי יש הרבה חברות

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מה המקור של המילה "טמבון"? זה נשמע מטומטם כשחושבים על זה. עדיף לומר "פגוש".

אם כבר לקרוא לזה "במפר" כמו באנגלית, אבל המילה הזאת הפכה משום מה למילה נרדפת ל"פס האטה".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מה המקור של המילה "טמבון"? זה נשמע מטומטם כשחושבים על זה. עדיף לומר "פגוש".

אם כבר לקרוא לזה "במפר" כמו באנגלית, אבל המילה הזאת הפכה משום מה למילה נרדפת ל"פס האטה".

לפס האטה קוראים במפר באנגלית

בנצי - יש לך חברה?

לא ממש, למה? יש לך מישהי להכיר לי?

haters will hate

• תוכן חדש...