Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

רופני, אז הוא ידחף אותן בתחת של אחת הבחורות שלו וישלח לך תמונה, עד כמה שאני יודע, לזה לא צריך את הפלסטיקה שמחזיקה אותן על הראש.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שרשורי הדתות כאן מגעילים לי את התחת.

הייתי שמח לפגוש כמה מהמגיבים שם פנים אל פנים

ולספר להם מה הגוי שמולם עשה עבור המדינה.

אכן מגעילים.

מבחינה אחרת...

פורסם
אכן מגעילים.

מבחינה אחרת...

בואו נשמור את זה לשרשור שהתחיל בתור "היי, אני חסר בטחון אז בואו תחמיאו לי שאני צלם טוב!", טוב?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אחת הסיבות שחזרתי בשאלה ופשוט מחקתי את כל לימודי התורה והגמרא (5יחידות) מהזיכרון זה בגלל כמה אנשים כמו המגיבים בשרשור הדתות. ערב טוב.

החיים הם כמו....

פורסם (נערך)

איך אני אוהב שבאים מגובבים חדשים בסערה ואחרי שבוע עוזבים בלי שאף אחד שם לב שהם לא פה (זוכרים את אלוןבר ?).

לעומת זאת דיויד שהגיע בשקט עדיין פה (למרות שהוא נסע לזנבה עכשיו).

עריכה אחרונה על ידי rupni

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
בואו נשמור את זה לשרשור שהתחיל בתור "היי, אני חסר בטחון אז בואו תחמיאו לי שאני צלם טוב!", טוב?

פעם הבאה תצלם משהו שכולם אוהבים. כלבים/חתולים/מכוניות. המחמאות כבר יגיעו ;)

עריכה: אני יכולה לספק לך 2/3 מרשימת הדוגמים. אחת לבנה עם רגליים שחורות ואחד שחור עם רגליים לבנות.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

יכולת הגיבוב בחודש האחרון אצלי כרגע סגורה :-( לא מצליח ליפתח לאף אחד ואפילו לא לאישתי. היום בבוקר הצלחתי לגובב לה טיפה שיהיה על לבי והרגשתי עם זה טוב. מקווה שאוכל להתמיד וכל בוקר לפתוח עם איזה גיבוב קטן.

שאלו אותי שאלה פשוטה ושכעיקרון אמורה להיות תשובה מאוד פשוטה:

מה אבא שלך תרם לך בחיים?

תבינו, אני עד היום לא מצליח להגיד משהו חיוני ומאוד קשה לי עם זה.

אולי זה בגלל הפנימיה או השתיה שלו, אין לדעת. אבל דבר אחד אני יודע, שהתרומה שלו הייתה מזערית.

:(

הצלחתי להוריד גרגיר מהלב,

משך יבוא...

החיים הם כמו....

פורסם
איך אני אוהב שבאים מגובבים חדשים בסערה ואחרי שבוע עוזבים בלי שאף אחד שם לב שהם לא פה (זוכרים את אלוןבר ?).

לעומת זאת דיויד שהגיע בשקט עדיין פה (למרות שהוא נסע לזנבה עכשיו).

תשמע, אני נמצא בגיבוב לא מעט זמן. באתי עם משב רוח קל, אבל בלי סערה.

יש תחושה שיש יחס רק ל"אנשים החזקים" בגיבוב ומהשאר בעיקר מתעלמים.

אני חלילה לא מתלונן או משהו ולא מחפש יחס. אני ממשיך לעקוב אחרי הגבבת.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

ההורים רוצים רכב חדש במקום השברולט ספארק או במקום ההונדה סיויק. עדיין לא החליטו מה הם מחליפים, אולי בסוף עוד יחליפו את שניהם.

אבל! אין להם מושג מה הם רוצים לקנות במקום והוטלה עלי המשימה של סריקת דגמים ומבצעים וביצוע סקרים.

יש כרגע סיויק חדשה ב125K שנשמעת כמו אופציה טובה כרכב המשפחתי. כרכב קטן אין לי מושג, אני מנסה לחפש איזה סופר מיני.

החלום הרטוב שלי הוא פולו GTI, אבל אין סיכוי שבעולם שאני אצליח לשכנע אותם להוציא 90K על רכב בן 3. נראה לי שהם בונים על 80K לסופר מיני חדשה.

כבר אין לי מושג.

היה סופש מעולה, ביליתי עם החברה. מתוקה כזו שאין לי מילים. גם אחרי כמעט 4 שנים אני עדיין מתרגש מכל נשיקה קטנה שהיא נותנת לי.

היא מקבלת אותי איך שאני, עם נדודי השינה שלי. עם הטראומות מהצבא. עם ההצקות. עם העליות והמורדות שלי. עוד שנה, אחרי שאסיים לפחות את הקורס בC++ אמצא עבודת סטודנט ואממן לנו דירה קטנה. החיים קשים כשגרים רחוק אחד מהשנייה

גיבוב לילי

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם (נערך)

חלחליק זה לא נכון !! אני מתייחס לכולם :)

מיכאל, רוצה לגובב על זה בבירה?

הסופש שלי גם היה עם החברה, גם אני אוהב אותה מאוד ! ואוהב שהיא מסתדרת עם ההצקות שלי או העצבים שלי על העבודה/ חברים.

יש לי חרא חברים לעזאזל עם היקום הזה.

Guy מה עם פולו חדשה רגילה?

עריכה אחרונה על ידי Danix60

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תוכן חדש...