Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
רופני דפק הופעה היום לביג, כופתרת סלים פיט, מכנסיים חצי אלגנטיות גם סלים ואפילו נעליים שהן לא שורש\בלנסטון(או שזה רדבק?)

לגבי דניקס, את מי זה בדיוק הפתיעה? כולנו ראינו אותו בשמלה ורודה ובלונד.

לגבי לרסק רכבים, נראה לי שזה התפקיד שלך בבית הזה.

אכן שן בינה, אל תדאג, זה לא אומר שקיבלת שכל.

אם היא מלמעלה אז 100% שתהיה עוד אחת בצד השני של הפה. ואולי שם זה יגמר.

אם היא מלמטה, אז ז"א שיהיו עוד 3 כאלה (גם למטה וגם למעלה) מקווה בשבילך שתגמור עם העקירות שלהן (אם תצטרך) בצבא, אחרת תצטרך למשכן כמה 205 בשביל לממן את העסק הזה.

2 יונדאי אקסנט בנס הרים.

אאודי איי 4/6 אל תוך כיכר.

ועוד כל מיני שטויות...

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה צריך לעקור ? השיניים שלי אחלה אין לי אף סתימה.

ההופעה זאת ההופעה שלי בבר מצווה, הגעתי משם ישר כי קיבלתי סמסים זועמים ממישהי שהיא מזדקנת (אהמ אהמ).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם (נערך)

זה לא עיניין של סתימות. יותר הצורה שבה הן גדלות.

למשל ככה:

bina1%20k.jpg

אם כבר ערכת אני אערוך גם:

זאת עקירה כירורגית שיש מצב שעלולה לפגועה בעצב ולשתק חצי לסת.

שב בשקט ותגיד תודה על המחמאה.

עריכה אחרונה על ידי Murzilka

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אני רואה ניתוחים באינטרנט בזמני הפנוי.

הכי קשה לצפייה בשבילי זה ניתוחי עיניים ולידות

Infiniti G37-Sold

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
מה זה צד אפילקציה וצד pc?

Qt זה עוד שפה משעממת?

צד אפליקציה זה לכתוב תוכנה שתרוץ על הפלאפון (למשל טאפאטוק שאתם כל כך אוהבים).

צד PC זה הצד של המחשב, כלומר אתה מחבר את הפלאפון למחשב ודרך המחשב שולח לו פקודות, סטייל iTunes לחובבי טייפונים.

התפקיד שלי זה השני.

Qt זה סוג של מעטפת לשפת c++ שמיועדת להקל את החיים למתכנתים, יש שם דברים מוכנים שאין בשפה הרגילה וכל מיני ממשקים למערכת הפעלה, וגם יש שם אופציה לכתוב קוד פעם אחת וליצור ממנו תוכנות גם ל-Windows וגם ללינוקס וגם למערכת הפעלה של הטלפונים הסלולריים של נוקיה (הישנים) ומסתבר שגם לבלאקברי.

אגב למי שלא יודע בלאקברי זו יצרנית טלפונים סלולריים שהייתה מאוד מצליחה בארה"ב בגלל אבטחת מידע שלה וקישוריות לאימיילים עסקיים מה שאיפשר לכל אמריקני פלצן להיראות כמו איש עסקים חשוב.

היום החברה הזו בקרשים ומנסה להתאושש עם טלפונים חדשים ומערכת הפעלה חדשה בשם בלאקברי 10, בינתיים לא נראה שהולך לה והיא כנראה הולכת לכיוון סגירה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אני רואה ניתוחים באינטרנט בזמני הפנוי.

הכי קשה לצפייה בשבילי זה ניתוחי עיניים ולידות

אני לא יכולה לראות כשפותחים למישהו וריד ביד, אבל להיות סייעת בניתוח חניכיים\השתלות שיניים זה כיף.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
אני לא יכולה לראות כשפותחים למישהו וריד ביד, אבל להיות סייעת בניתוח חניכיים\השתלות שיניים זה כיף.

אני אוהב רפואה וכל מה שקשור,בזה.

Infiniti G37-Sold

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

לי אין בעיה עם דם, דוד שלי לעומת זאת מתעלף ברגע שהוא רואה דם.

פעם אחת רדפתי אחרי אח שלי, הוא היה ליד חלון ובאתי להוריד לו סטירה אבל ברגע האחרון הוא זז ונשארתי רק עם החלון, החלון נשבר ויצאה לי מזרקה של דם מהכף יד, היה מגניב ביותר.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

שמע, זה באמת היה מגניב, דמיין לעצמך רובה מים שיורה מים אדומים מאמצע כף היד שלך, זה כמו ספיידרמן רק עם דם.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

כאילו שהחיים לא מספיק קשים, האקסית המיתולוגית החליטה לסמס לי "חג שמח".

הרבה מאוד חודשים לקח לי ע"מ לאזור מספיק כוח, לאסוף את שבר האדם שהייתי, ופשוט ללכת, וכן, אני עדיין אוהב אותה, וכן, אני יודע שאין סיכוי ביננו, היא לא בנאדם בריא מבחינה נפשית, כזה עם תעודות.

אני לא רוצה ולא צריך את זה שוב בחיים שלי, היא בנאדם מקסים אבל זה היה הרבה יותר ממה שבנאדם יכול להתמודד איתו.

מחקתי את ההודעה שלה בשביל שאפילו אם מאוד ארצה להחזיר לה הודעה, אני לא אדע את המספר, אני מתפלל שזה יגמר בזה, מפני שאין לי אפילו פרומיל מהכוחות להכנס לסרט הזה שוב, אבל גם הכוחות שלי להגיד "לא" הם דיי מוגבלים.

נשים...זין אם אני לא מפזז במצעד הגאווה הקרוב.

פורסם

זין גם אם כן תפזז :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
מתחשק לי לקנות כובע סטייל בוקרים. פאתט?.

לא. מתבקש לחלוטין. היו לי כמה לאורך השנים והם התאדו לאנשהו, נשאר לי רק כובע נוודים שאיתו טיילתי באוסטרליה וכובע גננים/מטיילים שאיתו אני עובד היום. גם אני רוצה כובע קאובואים חדש, אקנה מתישהו.

אני מתנצל מראש שלא קראתי איזה אלף ומשהו הודעות שפיספסתי, יש גבול. מה חשוב ואני לא יודע? באמת חסמו את הגיבוב?

למה הפורום ביקש ממני לאשר כללי התנהגות או משהו כזה לפני שפרסמתי הודעה? קצת נעלמתי וזהו, הלך הקרדיט?

נעלמתי בזכות העבודה והעובדה שאין לי כוח או סבלנות לקרוא כשאני חוזר הביתה. בד״כ אני מתקלח, רואה איזו סדרה במחשב ומתחיל לנקר ועובד למיטה. חיי בליין רציני.

נפלתי למחלה מופרעת לא מזמן, 39 פלוס חום, כמה ימים של הזיות מטורפות וחוסר יכולת לזוז (אופיום סטייל, לא שאני יודע מה עושה אופיום, הכל מסיפורים). לא באמת הייתי ער, לא באמת ישנתי, וככה לאורך כמה ימים טובים. רובץ על הספה, רוצה להשתין. מנסה לקום. שעה אח״כ, רוצה להשתין, מכריח את עצמי לקום. שעה אח״כ, מוצא עצמי במיטה, עדיין מת להשתין. יום טיפוסי.

הייתי שמח על זמן המנוחה, על הזמן בבית, אם הייתי במצב שיכול להעריך את זה, ולא הייתי. קשה.

יום אחד פשוט החלטתי שהתרופה הכי טובה תהיה ביקור בשדה, אויר צח וקצת שמש. כך נגמרה תקופת המחלה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...