Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש שיגידו שכל החיים שלי זאת צניחה חופשית אחת גדולה, ציין פרמטרים.

וחוצמזה, למה שאדם בריא בנפשו ירצה לקפוץ ממטוס תקין?

עריכה אחרונה על ידי saay222
  • תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה לי כיף. אני מהמרכז אבל מוכן לנסוע גם לאזורים נוספים אם יש משהו מאוד מעניין ושווה. אבל זה גם תלוי עלות, יקר מאוד לא נקפוץ. יקר בערך נקפוץ!

חוץ מזה מי אמר שאני בריא בנפשי?

פורסם

אורב, אני בטוח שאתה לא אשם. מה שקרה קרה ועכשיו צריך להתקדם. זה קשה אבל אתה חייב! זה שחזרת למקום זו התחלה טובה!

לפעמים קשה להתחיל לדבר אבל פשוט... תתחיל לדבר! אתה רואה בחורה שאתה חושב שהיא נראת טוב ובא לך להכיר פשוט תנסה לדבר איתה. ב-3 או 4 בחורות הראשונות לא תוכל בכלל לגשת אחרי זה אולי יעברו כמה שרק תשאל לשלומן או תאחל להן יום טוב אבל אז, או אז! תזרום לשיחה! אתה אפילו לא תקלוט איך זה קורה!

לנה, אין לך איך לעזור לבחור?

אני עובד על זה בתקופה האחרונה, הבעיה היא כמו שלנה אמרה, אני מאכיל את עצמי סרטים.

אני קצת פאטליסט באופי שלי, וזה גורם לי לעשות שטוית, לפקפק במה שאני עושה ולחשוב שאם ואולי הייתי עושה משהו אחר אז היה יותר טוב.

אני צריך לדעת לשחרר, צריך לדעת להרגע...

נייטסטוקר, הרצאה מעניינת שנתקלתי בה היום ורלוונטית לזה, כמו בעצם לכל דבר אחר.

The power of vaunrability, brene brown.

Ted.

יבורכו האנשים האלה.

על קצה המזלג,

מחקר של 12 שנה על תופעת הבושה, והמסקנה הכביכול מובנת מאליה שפחד מכישלון גורר קיפאון וחוסר יוזמה.

מובא, כרגיל, בצורה מרתקת.

ראיתי הרצאה ממש נחמדה!

GUY_25

איפה אתה לומד?

אחרי שכל היום הייתי קבור באינפי יצאתי קצת לטייל, ראיתי קליאו חדשה צהובה ,

התחלתי להתלהב , הייתכן ומדובר ב RS?

הג'אנטים שחורים, המראות שחורות, אבל כלום אין תג RS.

אפילו לא TCE סתם איזו 1.2 מחורבנת.

מעצבן!

התחילו למכור את הRS בארץ?

ראיתי כבר קורסה OPC, ראיתי 208 GTI , אבל עדיין לא נתקלתי באיזו RS חביבה.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

ישבתי בארוחת צהריים אצל סבתא שלי והיא סיפרה שמישהו דפק לה את האוטו, הבנתי שאני צריך קודם כל להירגע.

היא התחילה לספר, היא נסעה בשמאלי ועברה לימני (אני מאמין שהיא אותתה אבל כנראה לא הסתכלה במראה), ואז היא שמעה רעש ומישהו עבר לידה, כשהיא הגיע למחוז חפצה היא ראתה שהמראה נשברה (באמת ? לא ראית את זה קודם ? את לא מסתכלת במראות ?) היא גם אומרת שיש המון שריטות על כל האוטו (לא הלכתי לראות, עדיף ככה).

ניסיתי לשאול אם היא קלטה את המספר, סוג, צבע אוטו. הדבר היחיד שהיא יכלה להגיד שזה אוטו קטן כמו שלה אבל יותר גדול בצבע כסף.

הבחור השני לא היה בסדר בזה שהוא עבר ככה ולא עצר אבל אני לא מבין, היא לא מסתכלת במראות ?, אני מאמין שהיא אותתה ככה שהנהג שחתך אותה יכל לראות ולעצור.

היום אמא שלי נהגה באוטו אחרי שאני נהגתי בפעם האחרונה והמראות היו מכוונת כמו שנוח לי, היא התחילה לחנות ואמרה שהיא לא רואה כלום במראות, אמרתי לה שתכוון אבל אז היא אמרה שהיא שכחה, אני מכוון את המראות לפני כל נסיעה, זה באמת מרתיח אותי הדברים האלה.

בקיצור, אני מאמין שיש מלא נזק שעדיף שאני לא אראה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אחרי שכל היום הייתי קבור באינפי יצאתי קצת לטייל, ראיתי קליאו חדשה צהובה ,

התחלתי להתלהב , הייתכן ומדובר ב RS?

הג'אנטים שחורים, המראות שחורות, אבל כלום אין תג RS.

אפילו לא TCE סתם איזו 1.2 מחורבנת.

מעצבן!

מה אתה לומד שגם אתה סובל מאינפי?

ראיתי כמה קליאו חדשות צהובות עם מדבקה "7" על הגג ועל המכסה מנוע. לא יודעת מה חשב לעצמו מי שעיצב\קנה את זה.:|

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

לומד מדעי המחשב בפתוחה.

כן הקליאו שראיתי גם הייתה לה מדבקה של "7" על הצד.

זה כנראה חלק מהטרנד המפגר הזה של מכוניות ביענו "התאמה אישית" כמו ה ספייס סטאר והניסאן מקק.

זה הכי לוק של לנסר "משוברת"

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

אין rs עדיין בארץ, הדגם 1200 טורבו מגיע עם בחירת צבעים, ג׳אנטים שחורים פלסטיק לפי בחירה, בדיוק כמו הדשבורד.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

אורב לילה - אתה בעצמך אומר ששידרגת את עצמך ברוב תחומי החיים. מניסיוני, שיפורים עצמיים אמיתיים אי אפשר לעשות כשנמצאים בזוגיות. השינויים שעוברים כשנמצאים בזוגיות מכותבים לפי התבנית של הבת זוג, ולא 100% לפי מה שאתה רוצה לשנות.

תראה את התקופה הזאת באור חיובית, השתפרת כאדם, אתה יותר שלם עם עצמך וזה הכי חשוב.

אני לא תופס מאנשים שקופצים ממערכת יחסים אחת לשניה בלי "תקופת צינון", לדעתי זה אומר משהו לא חיובי על האופי שלהם, אנשים צריכים להיות מסוגלים להיות לבד.

לצערי לא כולם בנויים להיות "שחקנים", לי למשל אין את זה באופי, לפעמים זה בהחלט מבאס, עובדים על זה אבל זה מה שיש כרגע.

פורסם

היום במהדורה המרכזית:

איך דפקתי את הלוקומוביל?

כיצד עובר עלי חג הפורים?

מספר מילים על השרשור ההוא של השותף שמשום מה הוא מסרב לעבור לעמוד השני.

ועוד מספר הודעות.

הכביסה קוראת לי...

Gn'f'R

פורסם

הכביסה קוראת לי...

טוב שהזכרת לי. פרשתי לחדר הכביסה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ישבתי בארוחת צהריים אצל סבתא שלי והיא סיפרה שמישהו דפק לה את האוטו, הבנתי שאני צריך קודם כל להירגע.

היא התחילה לספר, היא נסעה בשמאלי ועברה לימני (אני מאמין שהיא אותתה אבל כנראה לא הסתכלה במראה), ואז היא שמעה רעש ומישהו עבר לידה, כשהיא הגיע למחוז חפצה היא ראתה שהמראה נשברה (באמת ? לא ראית את זה קודם ? את לא מסתכלת במראות ?) היא גם אומרת שיש המון שריטות על כל האוטו (לא הלכתי לראות, עדיף ככה).

ניסיתי לשאול אם היא קלטה את המספר, סוג, צבע אוטו. הדבר היחיד שהיא יכלה להגיד שזה אוטו קטן כמו שלה אבל יותר גדול בצבע כסף.

הבחור השני לא היה בסדר בזה שהוא עבר ככה ולא עצר אבל אני לא מבין, היא לא מסתכלת במראות ?, אני מאמין שהיא אותתה ככה שהנהג שחתך אותה יכל לראות ולעצור.

היום אמא שלי נהגה באוטו אחרי שאני נהגתי בפעם האחרונה והמראות היו מכוונת כמו שנוח לי, היא התחילה לחנות ואמרה שהיא לא רואה כלום במראות, אמרתי לה שתכוון אבל אז היא אמרה שהיא שכחה, אני מכוון את המראות לפני כל נסיעה, זה באמת מרתיח אותי הדברים האלה.

בקיצור, אני מאמין שיש מלא נזק שעדיף שאני לא אראה.

אם זה לא רכב חדש אז לא נורא,

אולי בפורום משפשפים תוכל לקבל עזרה.

אם הנזק חמוד לערב ביטוח.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

רופני,

יבוא לך חום על זה שדיברת על היומאנגוס. נסענו לשם היום, לא רק שהיה תור, האוכל היה סביר בטעם , המילקשייק היה גם סבבה.

אבל

זה ממש מחלות, כאילו ברמות דפוקות, זה אוכל של אמריקאים שמנים, אכלנו כול אחד את ההמבורגר הכי קטן, היינו צריכים לחכות איזה 20 דקות לפני שנכנסנו לאוטו, כול אחד חשב שהוא הולך להקיא. חזרתי הביתה ופשוט נרדמתי.

אל תלכו לשם אם אתם אנשים רגילים שלא רוצים להפוך לאמריקאים שמנים. באמת. זה מקום נורא. אתה מבין את זה רק אחרי שאתה אוכל כי האוכל מרגיש ונראה בסדר אבל הוא WAY TOO MUCH והוא ממש GREASY SHIT כזה בלי שאתה שם לב.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...