Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמע רופני,

זה אני.

בא לך-תאמין,לא בא לך -לא צריך,תתעלם מההודעות שלי.

לילה טוב

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

אווו, אתה עושה לי ריגשי ?, וותר לא עובד עלי.

הייתי מאמין לך אבל חזרת עצבן (ואדיוט) מהרגיל, ואתה מלכלך את שמו של תפוחי.

פה צריך להיות איזה גיבוב מרגש אבל אני לא רגשן ולא חזק בכתיבה אז אין.

לסיום כמה שאלות לתפוחיז:

מה ממוצע הציונים מבית ספר ?

מה עשית בצבא ?

כמה זמן אתה עם החברה הנוכחית ?

שים לב שככול שהתשובות באות יותר מאוחר זה יותר מטיל ספק באמינותן, שכן יש לך זמן לחפש בהיסטורית ההודעות של תפוחי.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
דניקס אם היית מגיע למפגש היית יודע.

אורב, אני בטוח שאתה לא אשם. מה שקרה קרה ועכשיו צריך להתקדם. זה קשה אבל אתה חייב! זה שחזרת למקום זו התחלה טובה!

לפעמים קשה להתחיל לדבר אבל פשוט... תתחיל לדבר! אתה רואה בחורה שאתה חושב שהיא נראת טוב ובא לך להכיר פשוט תנסה לדבר איתה. ב-3 או 4 בחורות הראשונות לא תוכל בכלל לגשת אחרי זה אולי יעברו כמה שרק תשאל לשלומן או תאחל להן יום טוב אבל אז, או אז! תזרום לשיחה! אתה אפילו לא תקלוט איך זה קורה!

לנה, אין לך איך לעזור לבחור?

אני בקשר כבר יותר משלוש שנים, גם כשהוא התחיל זה היה עם מישהו שהכרתי כבר תקופה. מה אני מבינה בהתחלות? נראה לי שהסטוקר שלנו מתרגש יותר מידי מהעיניין וזה מכניס אותו לסרטים, וחבל.

מתי עוד מפגש?

רק לדבר אתה יודע

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

סאומו מזה רק לדבר ? כולה מפגש אחד הברזתי,

ושישי הבא אני בצימר בלאט ואת זה הודעתי לכם לפני חודש !!!!

זה לא פייר, ואני עומד במילים שלי בדרך כלל, מי שמכיר אותי יודע.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

שמע אבא שלי אמר לי פעם משפט חכם, יש מליון סיבות למה לא אבל תמיד תחשוב על סיבה למה כן.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

נייטסטוקר, הרצאה מעניינת שנתקלתי בה היום ורלוונטית לזה, כמו בעצם לכל דבר אחר.

The power of vaunrability, brene brown.

Ted.

יבורכו האנשים האלה.

על קצה המזלג,

מחקר של 12 שנה על תופעת הבושה, והמסקנה הכביכול מובנת מאליה שפחד מכישלון גורר קיפאון וחוסר יוזמה.

מובא, כרגיל, בצורה מרתקת.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

טוב, אז אני חוזר מהבורסה ויכול להגגיד בלב שלם, אין מה להשוות עם הביבי דולז או הפוסיקט.

ממליץ בחום לכל מסיבת רווקים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לא יודע מה זה ריגשי ולא כזה אכפת לי,

אני כרגע בחופשה ואין לי כוח לשטויות שלך.

כבר אמרתי,פשוט תתעלן

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

תפוחי, תנוח ותיהיה כמה שיותר עם עצמך.

אקסודוס, אני לפני כמה שנים הייתי בבורסה ובפוסיקט. יותר אהבתי את פוסיקט בגלל שהוא יותר קטן ואינטימי. הבורסה הייתה גדולה והמקום לא היה להיט.

אם הם שינו את המקום מבחינת עיצוב אז אולי היום הם יותר טובים אבל אז זה לא היה כך.

גיבובון-

בעבודתי באיזה חברה החלטנו כל המחלקה ללכת לפוסיקט.

הזמנו מקום ואפילו קיבלנו את כל הכסף בחזרה מהמעסיק כי היה לנו הסדר לבילוי במסעדה או פאב. פוסיקט לא באמת רשום כפוסיקט וכך יצא שהלכנו לשם בחסות המעסיק.

הנה אנחנו נכנסים בפעם הראשונה למועדון חשפנות כאשר אף אחד מאיתנו לא היה עד לאותו היום בשום מקום דומה.

הרגשות מעורבים, אתה מתרגש, נלחץ ולפעמים תופס אותך מצפון שאומר לך שאתה עושה דבר לא נכון ולא חוקי.

כמובן לאחר ריקוד, שתיים המצפון מבין שהוא טעה ובגדול ונותן אישור לבלות בנעימים.

שתינו, צחקנו ואז הגיע אותה אחת והיא הייתה מיוחד במינה. הרגשנו שכאילו כל המקום קפא ברגע שהיא נכנסה.

גבוהה, לא רזה ולא שמנמנה. גוף אידיאלי כאילו הוציאו אותה מאיזה עיתון.

היא הייתה לבושה בכתום וטיילה בכל המקום. היא ידעה שזה המגרש שלה, מגרש איפה שהיא סוג של מלכה עם שליטה מלאה.

היא הייתה לבושה בכתום שלא רואים בכל יום.

החלטתי שאני מזמין אותה לחבר, אשר כבר רצה להציע לה להתחתן. הוא היה דרוזי וחבר אמיתי שהתאהב בה במיידי.

הזמנתי אותה אליו ולחשתי לה שהוא מאוהב. אין לי מושג מה הוא אמר לה אבל כל הערב היא לא הורידה עיניים מעליו.

זאת הייתה ההיא עם כתוב, כך קראנו לה מאותו היום והוא טס לאירלנד ועזב את אהבתו כאן.

שבת שלום.

החיים הם כמו....

• תוכן חדש...