Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן 2005 COMFORT EX אוט' 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בהמשך לחיפושי אחרי רכב מצאתי את הרכב הנ"ל, הפרטים היבשים:

1. 80K ק"מ

2. יד שניה (יד ראשונה הייתה במשפחה)

3. עושה רשום של רכב שמור

4. המוכר נראה כאדם אמין

מחיר הרכב במחירון לוי יצחק הוא כ 25K, המוכר דורש 22K כאשר יש בקרוב מאוד טסט לרכב. מצורף קובץ היסטוריית טיפולים (מצטער שהקובץ הפוך, ככה קיבלתי אותו ואני לא בבית כדי לעשות לו ROTATE, מאוחר יותר אעדכן אותו).

אלו הדברים ששמתי לב אליהם בהיסטוריית הטיפולים (מהעדכני ביותר לישן ביותר):

1. עבודת פחחות והחלפת מגן אחורי

2. ב 4.7.12 החליפו טיימינג וגם ב 25.10.12 החליפו רצועת טיימינג בעקבות רעש מתכתי בהנעה

3. ב 23.7.10 כתוב "..החלפת מנוע", דיברתי עם המוסך, המוסך הוא מורשה יבואן, זו טעות

מעבר לזה הכל נראה לי כמו טיפולים שגרתיים.

מה דעתכם לגבי הטיפולים הנ"ל? מה דעתכם לגבי המחיר? בעקרון הרכב נראה שמור מאוד ומטופל.

תודה,

פורסם

בירור נוסף מעלה שהחליפו דלת אחורית (לא יודע אם דלת תא מטען או דלת אחורית נוסעים, כרגע בבירור). פשוט לא יאומן, שאלתי אם היו תאונות והוא בפירוש לא אמר לי את זה, מעניין מה עוד אני אגלה על הדרך.

מה שמעצבן זה שהבחור נראה אמין ביותר, בית פרטי, עבודה מכובדת, אינטיליגנט, סאמק, אי אפשר לסמוך על אף אחד. אין לי בעיה עם תאונות, לרכב שנמצא על הכביש 8 שנים בטוח תהיה תאונה אחת או שתיים, אבל רבעק, אם שואלים אז תן את כל הפרטים.

• תוכן חדש...