Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי סקודה אוקטביה 1.2 TSI DSG משנת 2010.

כמו שנפוץ גם אצלי יש בעיה קלה של רעידות גיר בתחילת הנסיעה (הילוך ראשון - שני). במוסך מורשה (לא מרכזי של היבואן) טיפלו ע"י עדכון מחשב הרכב. הבעיה עדיין קורית לפעמים.

שאלה לי למי שהחליפו לו את הגיר (מצמדים ?) אצל יבואן במסגרת האחריות על גיר שהיבואן האריך ל-5 שנים: האם ההחלפה תיקנה את הבעיה לגמרי?

אני בהתלבטות אם שווה לי התעסקות, כי מבחינתי הבעיה די מינורית ואני חושש מהתערבות בוטה מידי של "מוסכניק ישראלי" שעלולה רק להוסיף בעיות. מעבר לזה, אחלה רכב.

פורסם
שלום,

ברשותי סקודה אוקטביה 1.2 TSI DSG משנת 2010.

כמו שנפוץ גם אצלי יש בעיה קלה של רעידות גיר בתחילת הנסיעה (הילוך ראשון - שני). במוסך מורשה (לא מרכזי של היבואן) טיפלו ע"י עדכון מחשב הרכב. הבעיה עדיין קורית לפעמים.

שאלה לי למי שהחליפו לו את הגיר (מצמדים ?) אצל יבואן במסגרת האחריות על גיר שהיבואן האריך ל-5 שנים: האם ההחלפה תיקנה את הבעיה לגמרי?

אני בהתלבטות אם שווה לי התעסקות, כי מבחינתי הבעיה די מינורית ואני חושש מהתערבות בוטה מידי של "מוסכניק ישראלי" שעלולה רק להוסיף בעיות. מעבר לזה, אחלה רכב.

שלום

לנו יש סיאט איביזה 2012 עם גיר כזה, היתה בעית רעידה מינורית, במוסך פליקס הזמינו לנו מצמדים

והחליפו במסגרת האחריות. התקלה נעלמה לחלוטין , באמת אחלה אוטו.

פורסם

תיקון הרעידות הוא חלקי. הגיר הרובוטי מטבעו מעט רועד בתחילת נסיעה. לאחר החלפת מצמדים הדבר משתפר אבל הרעידות לא נעלמות.

פורסם
תיקון הרעידות הוא חלקי. הגיר הרובוטי מטבעו מעט רועד בתחילת נסיעה. לאחר החלפת מצמדים הדבר משתפר אבל הרעידות לא נעלמות.

הרעידות נעלמו באופן מוחלט, תענוג של אוטו

פורסם

באמת אחלה מכוניות.

לעניין הרעידות, לדעתי, -- יחזרו.

אצלי בסופרב היו רעידות . החליפו זוג מצמדים. הרעידות נעלמו לחלוטין, וראה זה פלא --

אחרי משהו כמו 10K קמ' או קצת יותר הם חזרו, והפעם אף חזק יותר. וזה עוד לאחר שאמרו לי שהמצמדים שהותקנו, הם מ"דגם משופר".

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

זאת בדיוק ההתלבטות שלי, האם להחליף עכשיו או לחכות עוד שנה-שנתיים לדגם עוד יותר משופר.

ועוד שאלה. האם נאלצתם להפעיל לחץ על מוסך כדי שיחליפו מצמדים ?

הרכב שלי בן 3 שנים, אחריות היצרן הסתיימה, עדיין יש אחריות של 5 שנים למנוע וגיר שעליה הכריז היבואן. כהתלוננתי על הרעידות בכמה מוסכי הרשת (עוד באחריות היצרן) הם לא הסכימו להחלפה אלא טענו שמספיק עדכון המחשב.

מול מי כדאי ללחוץ להחלפת המצמדים: מול המוסך המרכזי של היבואן או מול מוסכים עצמיים של הרשת (אני מטפל באיציק ודיצר רמלה)?

פורסם

לקוחות הקונצרן....

מה היה איתכן, כמה אתה יכולים לספוג.

מי אמר לך שיצא דגם יותר משופר....

אולי גם הגדם המשופר שמחליפים לכם עכשיו גם הוא לא באמת משופר....

עובדה שהבעיות חוזרות שוב ושוב.

יש לך בעיה עכשיו, לך תחליף!!!!

למה לנסוע עם רכב רועד עוד שנה שנתיים.

הפכת את הבעיה שלהם לבעיה שלך, העיקר שזה אחלה רכב.

בקיצור, יש בעיה? שיחליפו מה שצריך.

פורסם

פלג שלום. מכונית זה כמו אישה. אף אחת לא מושלמת וצריך לדעת על מה לוותר ועל מה לא. הDSG הוא גיר פנטסטי כשהוא תקין. הסדרה המדוברת אכן פגמה בהנאה אבל מרגע שהחליפו אותה הסדר שב על ואל כנו ואלה דברים שלי לפחות היה שווה הטרטור. אתה, אם הבנתי נכון שונא את המותג הזה ומשמיץ אותו בכל הזדמנות אז אתה לא דוגמה. אבל אחד כמוני, כן, מוכן לספוג קצת כדי ליהנות בכללי. נכון, לפעמים אני מקנא בכל בעלי המכוניות היפאניות שאין להם אף פעם תקלות או ריקולים בטיחותיים כל יומיים על דוושות שנתפסות, כריות שנפתחות מעצמן או שלא נפתחות כשצריך, מתגי חלונות שמבעירים אש בתא הנוסעים ובקרות שיוט שלא מתפקדות אבל הי, זה אני. תקרא לי מוזר.

פורסם
פלג שלום. מכונית זה כמו אישה. אף אחת לא מושלמת וצריך לדעת על מה לוותר ועל מה לא. הDSG הוא גיר פנטסטי כשהוא תקין. הסדרה המדוברת אכן פגמה בהנאה אבל מרגע שהחליפו אותה הסדר שב על ואל כנו ואלה דברים שלי לפחות היה שווה הטרטור. אתה' date=' אם הבנתי נכון שונא את המותג הזה ומשמיץ אותו בכל הזדמנות אז אתה לא דוגמה. אבל אחד כמוני, כן, מוכן לספוג קצת כדי ליהנות בכללי. נכון, לפעמים אני מקנא בכל בעלי המכוניות היפאניות שאין להם אף פעם תקלות או ריקולים בטיחותיים כל יומיים על דוושות שנתפסות, כריות שנפתחות מעצמן או שלא נפתחות כשצריך, מתגי חלונות שמבעירים אש בתא הנוסעים ובקרות שיוט שלא מתפקדות אבל הי, זה אני. תקרא לי מוזר.[/quote']

אני אמרתי את דעתי, וכייצד אני היתי נוהג.

אין סיכוי שהיתי נוסע באוטו לא תקין שיש בו רעידות (להזכיר רכב 2010 שיש עליו אחריות) ולומד לחיות עם בעיה בתקווה שאולי עוד שנתיים שלוש היה פתרון אחר.

בעיין אין שום הגיון ומפחינתי שיחליפו במוסך את החלק גם 5 פעמיים, עדיין אופציה טובה יותר מאשר לילמוד לחיות עם זה.

בכל מקרה לי עוד לא נתפסה דוושה, כרית אוויר לא נפתחה מעולם (ברוך השם) לא נידלק לי האוטו בגלל מתג החלון ובקרת השיוט עובדת נהדר.

ואם זאת אין לי בעיה לומר את דעתי לאדם שצריך להתמודד עם תקלות במסגרת האחריות מול המוסך.

אגב אין לי שנאה למותג, סתם ניסיון רע.

ולפותח השירשור, שורה תחתונה

יש בעיה, תיגש שיטפלו באה, אין שום סיבה לנסוע ככה בטח ובטח שהרכב באחריות.

• תוכן חדש...