Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

קניתי באיבאיי כבל OBU2 VAG-COM 409.1 :

http://www.ebay.com/itm/400497994160?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_2613wt_1328

התקנתי דרייבר ואת התוכנה VAG-COM 409.1 ,אין בעיות ,המחשב מזהה אותו ויש תקשורת אבל ברגע שאני מבצע דיאגנוסטיקה וסקירת תקלות הוא לא מצליח להיתחבר למחשב של הרכב, לא מוצא שום תקלות למרות שיש.

ניסיתי עם תוכנה VCDS LITE ואותו סיפור..

אולי מישהו יודע איפה הבעיה?

תודה לכל העונים

פורסם

סתם שאלה שעלת לי לראש,הסוויץ פתוח וקודן מנוטרל?

לי יש איביזה 2002 ואני עובד גם עם הכבל הסיני עם תוכנה VCDS וזה עובד מושלם.עם הVAG COM הרגיל צריך לפרוץ אותו כל פעם וזה מתיש.

פורסם

נתחיל מההתחלה,פתחת סוויץ .חיברת את הכבל וראית שהמנורה שלו דולק.,אחר כך הפעלת את התוכנה,מצאת את החיבור המתאים ולחצת על שמור. תבחר בחלון של מנוע או חלון של אביזרים או ABS ותראה אם זה מתחבר.

פורסם

אז זהו, נידמה לי שהכנסתי כבל ואז פתחתי סוויץ ולאחר מכן הפעלתי תוכנה. אני לא יודע עד כמה זה משנה עם אני קודם מחבר כבל לרכב ואז פותח סוויץ או להפך -סוויץ>קבל. אך אני אנסה היום בערב לפתוח סוויץ ואז כבל.

תודה

פורסם

אכן ניסיתי להפעיל בסדר של סיבוב סוויץ>חיבור כבל> הפעלת תוכנה, לא עזר. אולי מישהו יכול להמליץ על כבל VAG-COM מסויים מאיביי ותוכנה שבדוק עובד על לאון 20VT 2002?

פורסם

תקנה גרסאות אחרונות 11.XX משהו

אחד עשרה משהו..

זה יעבוד בטוח.

לא מומלץ להתקין תוכנה ודרייבר שלא הגיעו עם הכבל הסיני, אחרת הוא ינעל.

תחפש בעליאקספרס.

• תוכן חדש...