Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כול אני מודיע שבצעתי חיפוש ולא מצאתי תשובה מדויקת

טוב חברה יש נושא קטן שמעניין אותי ואת חבר שלי

במצב שאני נוסע על מהירות של 50

ואני נוסע בהילוך 5 יהיה צריכת דלק נמוכה יותר מאשר לנסוע בהילוך 3 ?

יש חסרונות ב לינסוע הילוך שיותר גבוה ( מהרגיל ) בשביל לחסוך דלק ?

(חוץ מהתאוצה של הרכב שהיא יותר מהירה בסלד גבוה...)

אם אתם יכולים לציין משהו שקשור לזה אז אני אשמח לשמוע

מחכה לתשובות

מתן

פורסם

היו כבר המון שרשורים בנושא. אם היית עושה חיפוש כמו שצריך היית מוצא. בקצרה ועל מנת לא לפתוח סתם שרשור נוסף - המהירות החסכונית ביותר לרכב היא זו שדורשת לחיצה כמה שיותר חלשה על הדוושה לצורך שמירת המהירות של הרכב. אם הרכב שלך יכול לשמור על מהירות של 50 קמ"ש בחמישי בלי להתאמץ (=בלי לחיצה חזקה יחסית על הדוושה) - אז זה יותר חסכוני מלעשות את זה בהילוך שלישי. הילוך גבוה מדי למהירות נתונה גורם למאמץ כבד מהמנוע, שכן אתה לוחץ חזק יותר על הדוושה, מציף אותו בדלק, אבל הוא בסל"ד נמוך בגלל ההילוך ולא יכול לעלות מהר בסל"ד (=בזבוז גדול של דלק ומאמץ מצד המנוע)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...