Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי הוא סוזוקי בלנו 1997 אוטומט

הסיפור שלי הוא כזה כשקניתי את האוטו לפני 4 חודש הבחור שמכר אותו עשה לו טיפול שמן עם 20/50 הוא שכח להגיד לי שלא נעשה לרכב טיימניג ולכן הייתי צריך לעשות פאקום ראש. ברצוני להחליף את השמן ל10/40 של ולוליין drueblend האם זה יזיק לרכב או יטיב לו,כי קראתי שלפעמים אחרי פאקום ראש המנוע לא מגיב טוב לשמנים כמו 10/40 יש לציין שהמנוע עובד מצויין ואין צריכת שמן מוזרה.הרכב נסע מאז הטיפול שמן שהוא עשה לו הרכב נסע בסביבות ה2571 ק"מ האם בעת ההחלפה יש צורך לעשות כל המסננים ופילטרים שעושים בטיפול שמן גדול או חלקי?

פורסם

מה זה לא מגיב טוב? הוא משתעל, מנוזל, יש לו חום גבוה?

שמן 10-40 הנו שמן חצי סינטטי וולווליין מייצרת שמנים מצוינים ביניהם גם זה.

כדאי בעת ההחלפה לבדוק את מצב הפילטר אוויר והמצתים ואם יש צורך להחליפם, פילטרים כמו שמן מחליפים, חשוב להשתמש בפילטר שמן מקורי.

שבוע טוב!

התענוג שמוביל אותך

פורסם

שמן סמיך מידי, כל עוד המנוע אינו אוכל שמן אין שום סיבה שבעולם לשים שמן כזה! 10-40 מתוצרת טובה יספיק, בעיקרון בטיפול מומלץ לבדוק פילטר אוויר ופלגים, אם צריך להחליף זה ממש לא יקר, ותבדוק אם יש לך אפשרות מתי הוחלף פילטר דלק אם לא ידוע לך מומלץ שתחליף,

ופילטר שמן ממליץ לך על מקורי בלבד! ושמן איכותי בלבד!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• תוכן חדש...