Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך המקררים של teka?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שהיה לנו שארפ במשך 17 שנה הגיע הזמן להתחדש, הציעו לנו מקרר של teka שהבנתי שנחשבת לחברה טובה, אבל מחיפוש קצר לא מצאתי יותר מידי פרטים, בכל מקרה הדגם הוא nfe 910x אם מישהו מכיר או שמע על החברה אשמח אם הוא יוכל לכתוב ביקורת.

תודה ושבת שלום

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אנחנו הזמנו את המקרר הנ"ל לבית החדש. אמנם עדיין לא קיבלנו אבל ממה שהבנתי זה מקרר טוב ואיכותי.

יש לך את האופציה גם של להחליט כמה מתוך התאים יהיו מקפיאים וכמה מקררים, ואתה יכול לשחק עם זה.

פורסם

הפואנטה של החברה זה למכור עיצוב יוקרתי במחיר עממי. אם אתה רוצה מקרר טוב רק שארפ lg או סמסונג. גם מבחינת תמיכה של היבואן. ( עבדתי בטרקלין חשמל)

פורסם

מכיר את האופציות שלו, הוא גם מאד יפה ומה שאהבתי זה שאין פלסטקים בפנים,

מצד אחר אני לא מכיר את היבואן, ובשאר החברות נותנים אחריות גדולה לתקופה ארוכה יותר.

לגבי שארפ הבנתי שהמקררים החדשים שלהם זה לא אותם מקריים של לפני 10 שנים.

תקן אותי אם אני טועה

פורסם

זה לא אותם מקררים גם לטוב וגם לרע.

לטוב:יפים יותר,שקטים יותר,נוחים יותר,לא זוללים חשמל,ידידותיים לסביבה.

לרע:רוב המוצרים נועדו היום להתקלקל בשלב כלשהו,אבל עדיין לראלקו (היבואן של שארפ) יש אחלה אחריות.

קח בחשבון שיש בשנים האחרונות הרבה מותגים בארץ שנראים מפוארים אבל הם רק נראים:wink:

נגיד בקו,טקה,בלומברג,האייר....

דבר נוסף:שארפ יצרנית מאוד ותיקה ויש לה טכנולוגיות מתקדמות,למשל ציפויי אנטי בקטריאלי ועוד כל מיני פיצ'רים ששומרים על

המזון.

עריכה: בכל רשת חשמל יש את מותגי הבית,ונהוג לפאר את מותג הבית ובמקרה של מוכר גרוע הוא גם יכפיש מותגים אחרים. לכן בכל מקום ימליצו לך על מותג אחר ויורידו לך את החשק למותג שתרצה.

לכן אתה שומע כל מיני דיבורים על שארפ.

פורסם

המקרר הזה ספציפית הוא בלומברג/בקו בתחפושת. גם העובדה שהוא לא מופיע באתר היצרן מחזקת את תחושתי שמדובר במדבקה בלבד על מוצר טורקי שקר כלשהו ולא בטקה אמיתי שמיוצר בספרד. גם העיצוב שלו לא תואם את הליין העיצובי של טקה באתר שלהם.

למרות שרוב מוצרי החשמל אצלי במטבח הם טקה את המקרר קניתי מבלומברג עקב סיבות הנ"ל וגם בגלל אחריות עדיפה.

פורסם

אצלנו כרגע המקרר מתוצרת שארפ הוא אחל'ה מקרר ועובד מעולה. אמנם הוא חדש אבל עובד סבבה.

מנגד, לחבר יש מקרר שארפ (שאנחנו גם הזמנו את אותו הדגם אבל בסוף ביטלנו ורכשנו את הטקה במקום), והוא עושה לו בעיות. המקרר שלו הרבה יותר חדש משלי.

פורסם

סמסונג אשפה של סחורה, המקרר שלנו התפרק ומתפרק, פלסטיקה נוראית.

האייר זה בכלל סיני זול.

שארפ ואל ג'י מעולים, טקה זה מותג ספרדי בעל שם שמוכר מוצרי פרימיום, שווה הבדיקה של האם זהו מקרר מדבקה או לא.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

באתר הבית שלהם הישראלי כן מופיע המקרר ואכן בעולם לא, יצא לנו לבדוק את הבלומברג, הוא לא הרגיש לי איכותי לעומת הטקה,גם הביקורות שקראתי עליו לא טובות, מנגד יש לנו מכונת כביסה של בלומברג כבר 15 שנה ולא נראה שהיא הולכת להפסיק לעבוד בקרוב.

איך המקררים של אמנה? גם הם נכנסים בתקציב

פורסם

אסור להתיחס לציוד מלפני 10 שנים כדוגמא לאיכות. הציוד של פעם תוכנן לעבוד. ושל היום לעבוד ולהתקלקל.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
עזוב שטויות וקנה סאב-זירו, מילה או טראולסן.

סאב זירו חלום!!:oops::oops: גם ליבהרר לא פראיירים.:wink:

אבל אני חושב שהאנשים יעדיפו לקנות מכונית חדשה מאשר מקרר סאב:-D

פורסם
אסור להתיחס לציוד מלפני 10 שנים כדוגמא לאיכות. הציוד של פעם תוכנן לעבוד. ושל היום לעבוד ולהתקלקל.

זה בדיוק מה שחשבתי, ליברר וסאב זירו לחלוטין מחוץ לתקציב, אין כאן מישהו עם נסיון מעל לכמה שנים עם מקרר sbs שהוא יכול להמליץ עליו ,במחיר של עד 9 אלף שח?

• תוכן חדש...