Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד מבין הדגמים האחרונים שהגיעו אלי.

דגם יפייפה ופוטוגני :-P שעשוי מעולה בכל חלק וחלק.

אני מרוצה 8)

9_zpsbf170c25.jpg

8_zpsc3fcf58c.jpg

4_zps79caf067.jpg

6_zps9c0a1004.jpg

7_zps1b848c29.jpg

10_zps2a9d5012.jpg

11_zps5ba16d87.jpg

3_zps12d61b17.jpg

2_zpsf5f91829.jpg

פורסם

דגם מאוד יפה לרכב מהמם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תתחדש!

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היכן אתה קונה ובאיזה מחירים אם אפשר לשאול? Auto ART היא בין החברות המובילות באיכותן אך המחיר בהתאם אני מחפש כרגע AVENTADOR אם תוכל לעזור לי אני אשמח.

פורסם

לצערי אני לא יכול לעזור לך לגבי הלבמו שאתה מחפש כי אני מתמקד ברכבים יפנים, אבל המחיר של אוטוארט ב90% מהדגמים שווה את זה, גם בתור דגם למדף ומי שמסתקל על אספנות כמטרת רווח זה גם עובד מעולה, לדוגמה דגם של STI 22B לפני כמה שנים הוא עלה בחנות כ60 יורו, אחרי מספר שנים מחירו הגיע ל250 יורו ואני לא מדבר איתך על משלוח וכו' ויש המון דוגמאות.

אז אני מאוד ממליץ על אוטוארט, אין להם יותר מידי "פדיחות" בדגמים

פורסם
לצערי אני לא יכול לעזור לך לגבי הלבמו שאתה מחפש כי אני מתמקד ברכבים יפנים, אבל המחיר של אוטוארט ב90% מהדגמים שווה את זה, גם בתור דגם למדף ומי שמסתקל על אספנות כמטרת רווח זה גם עובד מעולה, לדוגמה דגם של STI 22B לפני כמה שנים הוא עלה בחנות כ60 יורו, אחרי מספר שנים מחירו הגיע ל250 יורו ואני לא מדבר איתך על משלוח וכו' ויש המון דוגמאות.

אז אני מאוד ממליץ על אוטוארט, אין להם יותר מידי "פדיחות" בדגמים

אחרי חיפוש עמוק באיביי ועוד המלצות שקיבלתי הבנתי שלא חסר חברות אכותיות בגודל 1:18, למשל Hot wheels ELITE גם מייצרים ברמת גימור מאוד גבוהה (לא החזקתי ביד לכן לא יכול להשוות בין החברות בתכלס אבל זה הרושם מהתמונות.)

שאלתי אליך היא האם יש לך מוכר באיביי שאתה מזמין ממנו או אתר אחר אשר ניתן לסמוך עליו? הרי אני לא רוצה להתעסק בזיכויים או במוצרים פגומים בכללי ובטח שלא במוצר כזה שאינו זול בכלל.

פורסם
אחרי חיפוש עמוק באיביי ועוד המלצות שקיבלתי הבנתי שלא חסר חברות אכותיות בגודל 1:18, למשל Hot wheels ELITE גם מייצרים ברמת גימור מאוד גבוהה (לא החזקתי ביד לכן לא יכול להשוות בין החברות בתכלס אבל זה הרושם מהתמונות.)

שאלתי אליך היא האם יש לך מוכר באיביי שאתה מזמין ממנו או אתר אחר אשר ניתן לסמוך עליו? הרי אני לא רוצה להתעסק בזיכויים או במוצרים פגומים בכללי ובטח שלא במוצר כזה שאינו זול בכלל.

אני מזמין מחנויות באינטרנט שבמידה ויש תקלה אתה מקבל החזרים. אונטדור יש בכמה חברות החל מ-30 יורו עד 350 ומעלה. את של אוטוארט אפשר לקנות ב-135-165 יורו ולזה תוסיף בין 20-30 יורו משלוח. אתרים מומלצים לרכישה הם- ck-model cars, modelissimo ו-carmodel

פורסם
אני מזמין מחנויות באינטרנט שבמידה ויש תקלה אתה מקבל החזרים. אונטדור יש בכמה חברות החל מ-30 יורו עד 350 ומעלה. את של אוטוארט אפשר לקנות ב-135-165 יורו ולזה תוסיף בין 20-30 יורו משלוח. אתרים מומלצים לרכישה הם- ck-model cars, modelissimo ו-carmodel

תודה.

הנה באתר השלישי רק מצאתי אותה בשחור בדיוק כמו שחיפשתי:

http://www.carmodel.com/autoart/74661/1-18/lamborghini/aventador-lp700-4-2011/55193

המחיר גם קצת יותר זול למרות שזה AUTOart (ב20 יורו).

אני יכול להזמין משם בבטחון שהכל יהיה בסדר?

פורסם
תודה.

הנה באתר השלישי רק מצאתי אותה בשחור בדיוק כמו שחיפשתי:

http://www.carmodel.com/autoart/74661/1-18/lamborghini/aventador-lp700-4-2011/55193

המחיר גם קצת יותר זול למרות שזה AUTOart (ב20 יורו).

אני יכול להזמין משם בבטחון שהכל יהיה בסדר?

תירשם לאתר ותראה שהמחירים יורדים לאחר הפחתת ה-VAT

האתר בטוח להזמנה בוודאות.

• תוכן חדש...