Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורים שלי קנו סמסונג לפני כ3 שנים. אחרי בערך חודשיים שתי הדלתות השמיעו "קליק" חזק כל פעם שהדלת נפתחה ונסגרה. אחרי המון (המון!) צעקות של אמא שלי על הנציגי שירות במשך כמעט שנתיים (כן, שנתיים!!), הם סוף סוף הזיזו את התחת ותיקנו את הדלת. אני לא יודע ב100% מה קרה שם, אבל יודע שבצורה כלשהי סמסונג ניסו להתנער לגמרי מהאחריות ועשו בלאגנים עם החברה שאמורה לספק את שירות התיקונים.

שורה תחתונה, מנסיון שלי, לסמסונג חרא שירות.

פורסם

סמסונג יש להם איכות הרכבה של נרקומן בתחנה מרכזית אחרי מנת הידרו, זה פשוט בושה וחרפה של איכות, הפלסטיקה של המקרר שלנו התחילה להתפרק אחרי חודשיים, ניקלים מתקלפים, ואמא שלי הכי יקית שאפשר, העקרת בית המושלמת, המקרר תמיד נקי ומבריק, אבל לא בנוי טוב, בבחינה הזאת מצטרים אשכרה שקנינו אותו, כל פלסטיק במחיר של רכב משומש בן 17.

חומרי הניקוי כמובן נבחרו בקפידה, המקרר פשוט גרוע מבחינה זאץ ועדיף לוותר עליו, יש ימים שאני מצטער שלא רכשנו אל ג'י או שארפ.

מתקשרים לחברה, מצטערים זה לא באחריות, זה כנראה בגלל שימוש מופרז שלכם במקרר, או שאתם נוהגים בו באגרסיביות, מה זה מכסחת דשא? זה קיבינימט מקרר.

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...