Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כרמל - הדוכסית שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 257
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יוני למה אתה לא שם את המספר הקדמי על הטמבון?

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

מדהים, רק חסרות הטאסות.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
יוני למה אתה לא שם את המספר הקדמי על הטמבון?

אכן, כאשר המספר עומד בצורה כזאת, זה בהחלט מכוער...

המספר אמור לבוא מתחת לפגוש הקידמי, שם ישנה חצאית. שם היה המספר המקורי שלה, ואז הוא נראה בסדר, ולא מקלקל את מראה המכונית.

החצאית הזאת נשברה במהלך החילוץ של האוטו, עוד בטרם הספקתי לצלם תמונה של האוטו עם המספר כפי שהוא היה במקור, והיא נמצאת בבאגז' של הדוכסית, וממתינה בסבלנות לשלב הפחחות, אשר יהיה לאחר שאסיים עם כל הדברים הקטנים אשר עדיין נותרו, כמו גם כאשר אבחר את מי שיזכה לעשות לדוכסית את עבודות הפיבר.

ואני לתומי חשבתי שבירושלים אין גרריסטים בשבת.

דרך אגב אינני נמנה עם ששת קוראיך.

לא רק שאין גרריסטים בירושלים בשבת (אפילו לא במזרח העיר), אני גם לא מבין דבר וחצי דבר בפוטושופ.

מדהים, רק חסרות הטאסות.

תודה.

יש טאסות, אבל הן יורכבו רק בסוף..

אם כי המצב החיצוני של הדוכסית כפי שהוא היום, דווקא מוסיף לה עוד ועוד נופך רומנטי משהו, והוא די מוצא חן בעיני.

=]

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

מזל טוב,הסוסיתא נראת ממש יפה על רקע ירושלים,היא משתלבת ומעלה זכרונות שבזמנו נסעו סוסיתות כאלו בירושלים,אני היתי צובע אותה בצבעי כחול לבן,גג לבן ובודי כחול בהיר,תהנה ממנה וסע בדרכים בטוחות :)

עופר בן צבי

פורסם

על זה נאמר

אויר הרים צלול כיין וריח אורנים

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

יוני אתה סתם עובד עלינו

צילמו אותך על גרר מסתובב בירושלים

מוריד מצלם תאוטו וחוזר לגרר

IMG-20130824-WA0008.jpg

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
יוני אתה סתם עובד עלינו

רמאים !!!

את הכסף את הכסף

חבר צוות פיברקלאב

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

"אני מעריץ אותך," אמר הנסיך הקטן ומשך קלות בכתפיו "אבל מה יוצא לך מזה?"

פורסם
יוני אתה סתם עובד עלינו

שיט שיט שיט!!!!

הגרריסט היה אמור לכסות את האוטו במהלך הגרירה ממקום למקום...

לרגע לא חשבתי שאני עד כדי כך פופולארי שיישלחו פאפארצ'י אחריי...

פורסם
רק אחרי שקראתי את מהללי הנסיעה הבנתי למה לא עצרת בתחנת דלק בכביש שש אבל שמחתי לראות את דוקסית בנסיעה

וככה זה היה נראה בכביש 6

wnmyjimzvkm2.jpg

הדבר שהכי צד את העין שלי בתמונה הזאת, הוא החיוך של הג'ריקן המפונצ'ר המרוח לי על הפנים...

הוא עדיין קיים...

=]

פורסם
הדבר שהכי צד את העין שלי בתמונה הזאת, הוא החיוך של הג'ריקן המפונצ'ר המרוח לי על הפנים...

הוא עדיין קיים...

=]

מה זה גריקן :-)

ילה מחר נפגשים

אין עוד מלבדו חבר צוות פיברקאלב יעוץ בשיקום רכב אספנות

יצור צינורות ברקס ממתכת במחיר לכול כיס ניקוי חול עד גודל גנט

פורסם

אין ברירה... צריך להפשיל שרוולים, ולא רק בגלל שממש ממש חם בחוץ.

צריך לארגן טעינה לדוכסית, ועדיף משהו שלא קשור לחבר'ה של בטר פלייס - הם לא הוכיחו את עצמם.

מצד שני, גם החבר'ה של שובינסקי לא ממש הוכיחו את עצמם... =/

אתמול, במפגש ההכנה לאירוע "ישראלי על הבר" של פיברקלאב, קיבלתי דינמו ממאיר.

אי לכך ובהתאם לזאת, היום הוא הורכב בדוכסית לאחר כבוד.

לאחר שהגרתי המון זיעה, המשימה הוכתרה בהצלחה, והדינמו החדש יושב במקומו.

נכנסתי לדוכסית שמח וטוב לבב, התנעתי אותה, והנה בלאגן אטומי בחשמל... שומדבר לא עובד כראוי, וטעינה - אין.

פנס ראשי ימני לא עובד, פנס משני שמאלי לא עובד, אור ברקס שמאלי לא עובד, אור ברקס ימני עובד רק יחד עם וינקר ימין, נורית לחץ שמן - נאדה.

בקיצור, בלאגן בלאגן בחשמל.

לעת ערב, רמי מילון הגיע לעזרי. אומנם זה היה בתיאום מראש לטובת בדיקת שעון החום והדלק, אבל מייד קפצתי עליו וניסנו להבין מה לעזאזל קרה.

נדבר היחידי שהבנו הוא שאנחנו לא מבינים כלום, ולכן חזרנו למטלה הראשונית של בדיקת השעונים ואולי לתיקונם.

לאחר שרמי פירק את השעון, נוכחנו לדעת כי כי השעונים תקינים, אך לא מגיע אליהם זרם. רמי ביקש את תוכנית החשמל של הדוכסית (מה לעשות, הוא רגיל לדגמים 1:4), וכאשר זאת לא נמצאה, די הרמנו ידיים. רמי רוצה למצוא את הנתק שיש באחד מחוטי החשמל, לסדר אותו, ובכל הוא בטוח כי הוא ימצא את הפתרון לכל בעיות החשמל בדוכסית. האמת - אני נוטה להסכים איתו...

לאחר לכתו, עלה במוחי רעיון הטוען לקיצור דרך (דבר שממילא יקרה באם אקח את הדוכסית לחשמלאי), לפחות לגבי השעונים - לעשות מעקף מהסוויץ' ישירות לשעונים, דבר אשר יגרום לכך כי השעונים יפעלו כשורה.

היות וכאשר חיברנו פלוס ישירות אל השעונים, הם הראו לנו את חום המנוע כמו גם כמה דלק יש במיכל הדלק (3/4 מיכל - זאת עשויה להיות השקעה לא רעה בכלל).

אם לא היה חשוך עכשיו בתוך הדוכסית, הייתי יורד כעת ומסדר את השעונים, אם כי יש מצב שאעשה זאת מחר על הבוקר.

לאחר מכן, נראה איך אני יכול לנסות לפתור את בעית הטעינה. סביר כי ישנה בעיה עם הווסת, אבל אני למדתי על בשרי לא להתעסק עם דוכסית עם בעיות בווסת שלהן. אז נראה, אולי אתן למישהו אחר להתעסק איתה...

980564_10151816189844522_1273493289_o.jpg

1175648_10151816190659522_517295728_n.jpg

1270915_10151816190304522_20145899_o.jpg

• תוכן חדש...