Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני מחפש להחליף למחשב חדש כי נמאס לי לשחק משחקים ישנים על גרפיקה חלשה .

אני מחפש רק מחשב, בלי עכבר/מסך/מקלדת/רמקולים או כל אביזר אחר.

מחפש מחשב חזק שיריץ משחקים חדשים בקלות . תקציב של 2500 ש"ח עם אפשרות להתגמש טיפה למעלה .

יש חיה כזאת ?

תודה

פורסם

קניתי מחשב חדש בהרכבה עצמית לפני כמה חודשים והרצתי עליו כמה משחקים כבדים כמו GTA IV ואני מאוד מרוצה ממנו.

Intel Core i3

3.40 GHz

8GB RAM

כרטיס מסך GeForce GTS 450

הוצאתי מהארנק סה"כ 20 שטרות של מאה.

אני מאמין שעם עוד 500-700 שקלים תוכל למצוא הרבה יותר טוב. מחשבים נייחים חזקים לא עולים הרבה היום.

הצרפתיה שלי,

פיג'ו 307 1.6 ליטר 2008.

פורסם

הי אלעד,

הכנתי לך משהו נחמד קצת חורג מהתקציב אבל שווה בדיקה.

אישית, למטרת משחקים ריבוי הליבות לא משחק תפקיד כמו מעבד גרפי חזק לכן אנחנו עם i3 וכרטיס גרפי GTX650TI BOOST..

בעקרון, אפשר להוזיל עוד יותר את ההצעה ולרכוש מעבד פנטיום כפול ליבה מהיר ולחסוך את ההפרש או לשדרג את כרטיס המסך עוד יותר ל GTX660 לדוגמא.

המארז גנרי אך בעל עיצוב יפה, הלוח בעל SATA3 וUSB3, ספק כח בעל תקן 80+ וכו'. הכל רשום :)

אם אתה מעוניין להתייעץ או לרכוש מחשב תרגיש חופשי לפנות אלי.

eladiko.JPG

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

לא עדיף להמתין עד סוף החודש ולקנות מחשב מבוסס HASWELL (למרות שאין פער גדול בביצועים)?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

יש כאלה שיאמרו גם קשיח 500 או מעבד i3 או אפילו כרטיס המסך הזה.. הכל בא על חשבון משהו אחר כשמדובר בתקציב.

מבחינת איזון המערכת מאוזנת וגם עם 4 גיגה אפשר להתסדר יפה מאד למשחקים (לדעתי).

גם אני הייתי שם 8 במערכת "גיימינג" אבל מכיוון שהוא חושב על תקציב מסויים, עדיף להשקיע בכרטיס המסך ולא בחלקים אחרים שניתן לשדרג בקלות ע"י הוספת עוד מקל זכרון.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

מתעלק על השרשור:

אני רוצה לשדרג מעט את המחשב, אני לא גיימר כבד והאמת שאת רוב המשחקים המחשב שלי מריץ בכבוד (אין לי בעיה לשחק בגרפיקה בינונית-נמוכה), המשחק היחיד שניסיתי ולא עבד לי טוב היה GTA IV, לפי מה שהבנתי הוא נתקע בגלל המעבד החלש. מישהו יוכל להמליץ לי כיצד לשדרג בקטנה את המעבד, ואת הרכיבים שצריך לשדרג יחד איתו:

ki3wnzqzdjd2.jpg

בנוסף, מה לדעתכם תהיה העלות בלשדרג גם את כרטיס המסך וזכרון, כדי להריץ משחקים עם גרפיקה HIGH. האם זה בכלל כדאי כלכלית? או שכבר עדיף לרכוש מחשב חדש?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לשדרג את המעבד אתה יכול רק בתושבת 775.

גם אם תוסיף זיכרון הוא יהיה איטי (DDR2).

בקיצור, המחשב הזה סבבה לחלוטין עבור ישומים משרדיים, למשחקים, קנה מחשב חדש.

פורסם
הי אלעד,

הכנתי לך משהו נחמד קצת חורג מהתקציב אבל שווה בדיקה.

אישית, למטרת משחקים ריבוי הליבות לא משחק תפקיד כמו מעבד גרפי חזק לכן אנחנו עם i3 וכרטיס גרפי GTX650TI BOOST..

בעקרון, אפשר להוזיל עוד יותר את ההצעה ולרכוש מעבד פנטיום כפול ליבה מהיר ולחסוך את ההפרש או לשדרג את כרטיס המסך עוד יותר ל GTX660 לדוגמא.

המארז גנרי אך בעל עיצוב יפה, הלוח בעל SATA3 וUSB3, ספק כח בעל תקן 80+ וכו'. הכל רשום :)

אם אתה מעוניין להתייעץ או לרכוש מחשב תרגיש חופשי לפנות אלי.

[ATTACH]342654[/ATTACH]

מחשב נחמד +, הספק כוח ג'נרי? לא מוכר עדיף להשקיע קצת יותר ולקחת משהו טוב.

לגבי זכרון תמיד אפשר להרחיב, אפשר לקחת 4GB אבל זה סה"כ חסכון של כ 120 ש"ח (שיבואו על חשבון ספק כוח חדש).

כרטיס מסך אחלה, וליבה של מעבד שניתן לבצע בה OC בעתיד ולשפר חווית משחק.

אני היתי לוקח בכיף.

נ.ב כרגע המחשב לא יהיה זקוק כ"כ לOC אז ייתכן ואפשר לוותר על הקירור למעבד. גם הסטוק יספיק - אלא אם מדובר על עלות זולה מאוד אז עדיף להשאיר.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...