Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב נו התחלנו עם מקרים ...

לפני שבוע בערך יום הולדת של אישתי יושבים כמה חברה בפאב של קיבוץ נגבה,עזבו את זה שהשירות באותו לילה היה על הפנים גם חיכינו חצי שעה לחשבון. הגיע החשבון ושילמנו אותו פלוס טיפ בערך 13% אני יוצא מקדימה עם חבר והוא אומר לי שאישתי קוראת לי מאחור. אני מסתובב ורואה שהמלצרית ה"חביבה" רצה ועצרה את אישתי ועוד כמה חברים בטענה שלא שמנו מספיק טיפ (לא הגענו ל10%) ניגשתי אלייה והתחלתי לחשב לה ויצא שהיא קיבלה מעבר. היא בתגובה "אויי המלצרית השניה לא חישבה נכון יאללא ביוש" :evil::evil::evil: מי את בכלל שתעצרי מישהו כי הוא לא השאיר מספיק טיפ בטח ובטח אם את לא יודעת לספור????

מקרה שני מקפה קפה פלוגות.. אני והאישה ישבנו אתמול (יש ערב סושי ממש טוב בימי שלישי) אמרו לנו שהמנות מתעכבות בערך חצי שעה (רק הסושי) הסכמנו לאחר סיום הארוחה ביקשנו חשבון ועם החשבון הגיע קינוח של 30 ומשהו ש'ח על חשבון הבית רק כי חיכינו (זה שירות לעניין). כמובן שהיא קיבלה טיפ נדיב:-P

פורסם

עוד מקרה מצחיק,

לפני הרבה זמן ישבנו 7-8 איש במסעדה בהרצליה וכולם הזמינו קפה/תה.

החשבון יצא 100 ש"ח והשארנו 10 (שתי חמישיות) טיפ.

המלצר שבנה על זה שכל אחד יזמין אנטריקוט התאכזב ואמר: "סליחה, אצלינו נהוג 15% טיפ מינימום". איזו חוצפה!!!

אז אחד החבר'ה, בלי לחשוב פעמיים, אמר: "רגע תן לי לראות.." ולקח מטבע אחד של 5 ש"ח.

אמר למלצר שאצלינו בבת ים נהוג 5%. ויצאנו...

הפרצוף של המלצר: :shock2:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני שם 10% תמיד. אם יש לי בעיה של עודף אני גם אשים טיפה יותר.

אבל כשמלצר הוא ממש גרוע אני משאיר חצי מזה ולפעמים גם משאיר פתק שבו אני כותב שהשירות היה גרוע ושהוא לא הרוויח את ה5% אלא איבק את ה5% האחרים שלא שמתי.

פורסם

חוויית שירות היא משהו שתלוי מאוד בלקוח, יש אנשים שבא לי להרים את השוטגאן שמתחת לדלפק ופשוט לחורר להם את הריאות ולתת להם לאכול את הלב שלהם עצמם בצלחת, קוטרים וקנטרנים מהשניה הראשונה.

איך אמר לי לקוח לפני כמה ימים באתי לקנות אספרסו קיבלתי כאב ראש.

אם השירות גרוע אני הולך לבעלים של המקום מציג את עצמי ונותן כמה עצות כי אני בא מהתחום, זה מסתיים בד"כ בתודה ו30% הנחה או קינוח מיוחד.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
עוד מקרה מצחיק,

לפני הרבה זמן ישבנו 7-8 איש במסעדה בהרצליה וכולם הזמינו קפה/תה.

החשבון יצא 100 ש"ח והשארנו 10 (שתי חמישיות) טיפ.

המלצר שבנה על זה שכל אחד יזמין אנטריקוט התאכזב ואמר: "סליחה, אצלינו נהוג 15% טיפ מינימום". איזו חוצפה!!!

אז אחד החבר'ה, בלי לחשוב פעמיים, אמר: "רגע תן לי לראות.." ולקח מטבע אחד של 5 ש"ח.

אמר למלצר שאצלינו בבת ים נהוג 5%. ויצאנו...

הפרצוף של המלצר: :shock2:

ענק!

אצלנו יש בעיה עם זה, כי אחד מהחבר׳ה חושב לתת טיפ זה הדיבר ה11, וגם אם המלצר יוריד לו סטירה הוא ״ירגיש לא נעים״.

בזמנו ישבנו באיזו מסעדה, והיה שירות מחפיר. קיבלנו חשבונית ולמטה היה כתוב ״לא כולל טיפ :)״ (עם הסמיילי). ידעתי שהוא יעשה פרצופים, אז טיפלתי בעצמי בחלוקה של הסכום בינינו, וכתבתי מתחת ״טיפ: בחורף מומלץ לגרוב גרבי צמר״.

אחר כך כל הדרך הבייתה הוא אכל לי את הראש ש״זה לא יפה מה שעשית״

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

עבדתי כמעט שנה בתור מלצר במה מסעדות . אחת התקופות הנוראיות בחיי (אולי התקופה במוקד שירות לקוחות קרובה למי שעברתי במסעדות).

הלקוח הישראלי חוצפן ברמות מטורפות , חושב שמגיע לו הכול , וכן כן הוא גם קמצן לא קטן.

כמה דוגמאות :

1.אם המסעדה מפוצצת (בדר"כ חמישי) אתם מצפים לשירות תוך 2 דקות? אני שונא את אלה שקוראים לי שעה ואני עם 20 צלחות ביד והזמנה שלקחתי לפני

2.מנה לא טעימה - הביזיון הישראלי , מישהו הזמין מנה (וראה מה יש במנה) ואחרי שהוא אכל חצי ממנה הוא רוצה להחליף כי זה לא טעים לו! , שוב לא מדובר על מנה קרה או יבשה מדי פשוט לא לטעמו.

3.טיפ - אני בחיים לא אמרתי מילה לאנשים שלא השאירו מספיק טיפ או אפילו כאלה שלא שמו את כול הכסף וזה ירד מהטיפ שלי (כן יש גם מצבים כאלה) , וזה אחרי שאנסו אותך במשך שעתיים. (הלקוח הישראלי מודה לבעיה שהטיפ זה בעצם המשכורת של המלצר).

יש עוד 1001 סיפורים ומצבים הזויים שנתקלתי בהם , אני הייתי מלצר רגוע שלא לקח את זה קשה מדי . עבדו איתי (במיוחד מלצריות) שהיו רודפות אחרי לקוחות עד לרכב (גם חוצפה אבל מה לעשות מדובר במשכורת).

מצד שני בעל המסעדה גם יהיה חרא - כול חוסר בקופה לוקח מהמלצר(ברח ל שולחן? יש חוסר בקופה? בעיה שלך ) , תמיד יוחזקו כמה שפחות מלצרים -כדי שהמשכורת של שאר המלצרים תיהיה גבוה יותר וחס וחלילה בעל הבית לא יצתרך להשלים את המשכורת מהכיס שלו.

תזכרו שמדובר על חברה אחרי צבא שצריכים את הכסף לטיול/לימודים , שאר העבוודות לאנשים ללא תואר/ניסיון גרועות באותה מידה והשכר מינ'.

תחשבו על זה פעם הבאה שאתם הולכים למסעדה

פורסם
ענק!

אצלנו יש בעיה עם זה, כי אחד מהחבר׳ה חושב לתת טיפ זה הדיבר ה11, וגם אם המלצר יוריד לו סטירה הוא ״ירגיש לא נעים״.

בזמנו ישבנו באיזו מסעדה, והיה שירות מחפיר. קיבלנו חשבונית ולמטה היה כתוב ״לא כולל טיפ :)״ (עם הסמיילי). ידעתי שהוא יעשה פרצופים, אז טיפלתי בעצמי בחלוקה של הסכום בינינו, וכתבתי מתחת ״טיפ: בחורף מומלץ לגרוב גרבי צמר״.

אחר כך כל הדרך הבייתה הוא אכל לי את הראש ש״זה לא יפה מה שעשית״

אני אוהב אנשים כאלה...

פעם הבאה שהוא עושה לך פרצופים, תגיד לו שהוא מוזמן לקום ולשים מהכיס שלו את הטיפ אם הוא עד כדי כך נהנה "מהשירות".

מלול, פה בדיוק תמונה הבעיה, הטיפ נחשב לך כמשכורת.

במדינות מתוקנות זה לא עובד ככה.

לא יתכן שאני משלם 60 ש"ח למנה וגם צריך לדאוג למלצר למשכורת.

איפה האחריות של בעל המקום?

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

התנאים פה בקוב המסעדות הם בגדר בושה וחרפה אחת גדולה, יש פה ניצול ציני של עובדים שמוכרחים לעבוד, בסופו של ערב רואים כסף בידיים אז כולם שותקים.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

2. "הקיבוץ" נמל תל אביב. היינו חבורה של עשרה, אחת מהבנות ביקשה בירה של 3 ליטר כדי להתחלק, המלצרית אמרה שאין והציעה לנו ליטר אחד במקום. הזמנו את הליטר, הבחורה ביקשה עוד כוס בירה, ריקה. כוס זכוכית.

המלצרית טענה שאי אפשר. שאלנו אותה, למה אי אפשר? היא טענה שאלו הנהלים במקום.

בקיצור התחילו ויכוחים בסיומם המלצרית אמרה במילים המדויקות האלו, כאשר ישנם 10 עדים: "זה לא אשמתי שאתם קמצנים והזמנתם רק ליטר בירה". אחרי זה אמרתי לה: "תגידי, הכוס זכוכית הריקה הזו, שווה לך מינימום 10 אנשים שלעולם לא יחזרו לפה?" היא בתגובה: "אל תחזרו".

עזבו את הכעס הזה על השירות הזוועתי הזה. עזבו את זה שהמלצרית הזו אמרה במכשיר קשר לכל שאר המלצריות לשים עלינו זין. עזבו שלא קיבלנו טיפת שירות בכל הערב הזה. עזבו את זה שהמנהל השני כששמע את הסיפור המשיך לתת לנו תשובות ריקות מתוכן.

כשיצאנו מהמקום, המלצרית רדפה אחרינו וצעקה שלא השארנו טיפ.

מה לעזאזל, נדפק במדינה הזו?

מקס, נשמע כי הסיפור שלך מתחיל להתפרסם ברחבי הפייסבוק.

המשיכו לפרסם כמה שיותר. חצופים.

• תוכן חדש...