Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בין קדימה לתל אביב לארוחת צהריים מחר.

הדרישות הן איכות (ומקווה שלא יגיע לי חובש כיפה כמו קודמו בתפקיד. אז למזלי ברגע האחרון הצלחתי לארגן PLAN B למסעדה כשרה) ומקום נעים ומכובד. תקציב הוא לא שיקול וגמיש לחלוטין.

חשבתי על מסה אבל פחות מתאימה לצהריים. לשם אקח אותו מחרתים בערב. נכון לעכשיו המועמדות בתל אביב הן הקימל או רפאל עם נטייה לרפאל כי היא יותר מעודנת וקלאסית אבל אשמח להמלצות מיודעי דבר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אנחנו מאד אוהבים לקחת את האורחים שלנו מהמשרד האירופאי שלנו למקום של בשר בנווה צדק.

במסה היינו עם המשרד לא מזמן, לא אהבתי. אמנם אוכל גורמה אבל המקום והאוכל קצת פלצני בעיניי.

פורסם

בהעדר מגבלת תקציב:

דגים ופירות ים - מול ים, נמל ת"א.

בשר - מקום של בשר בנווה צדק, אבל ללכת רק על נתחים (פריים-ריב, פורטר-האוס ושות'), לא על סטייק באיזו עסקית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אל תחכה למקרה של אדם דתי, תבדוק במקביל מה האפשרויות מהצד הכשר כדי להיות מאורגן במיידי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מנסיון עם אורחים מחו״ל, רפאל דיי מנצחת. יש גם את מול ים כמובן, אבל לטעמי היא פחות

מתאימה לפגישות כאלה. עוד אופציה טובה היא קלואליס באיזור הבורסה ברמת גן. אני אישית פחות

אוהב אותה, אבל לםחות מהפעמים שקיימתי שם ארוחות עסקיות עם אורחים מחו״ל, הם היו מאוד

מרוצים.

פורסם

לטעמי מול ים ומקום של בשר מצויינות, דווקא בגלל שאינן מעונבות, אבל הן מאוד מוקפדות מבחינת האוכל, והמיקום של שתיהן אטרקטיבי. זה מתאים כדי לתת גוד-טיים לאורח מחו"ל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אל תחכה למקרה של אדם דתי, תבדוק במקביל מה האפשרויות מהצד הכשר כדי להיות מאורגן במיידי.

הכנתי אופציה צמחונית (ואז אני אצטרך אחר כך ללכת לאכול אוכל אמיתי). אופציה כשרה קל לי לאתר דרך אחי.

המטרה היא לתת לו גוד טיים יותר מאשר לשבת ולנהל מו"מ כי אני איתי 3 ימים רצוף (מחר במרכז, יום אצלי ויום בירושלים).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בין קדימה לתל אביב? פורטרהאוס בתל מונד, רק בדוק מראש אם הם פתוחים בשעות שלך.

אופציה נוספת - רובינשטיין באזה"ת החדש של נתניה, 10 דקות מצומת בני דרור הסמוכה.

יצא לי לבקר בשני המקומות עם אורחים מחו"ל, התגובות היו חיוביות ביותר.

• תוכן חדש...