Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לקחתי היום את הרכב לבדיקה במוסך.

המוסכניק נתן את הבעיות הבאות:

1. יוצא עשן לבן מהאגזוז- הרכב אוכל שמן. הוא טוען כי זה כנראה גומיות שסטומים שהתייבשו.

1000 שח תיקון

2. בבדיקת קומפרסייה יצא:100/150/120/150 הוא אומר כי זה הפרשים די גדולים.

שמעתי שהלחץ יורד אחרי קילומטראז מרובה הרכב עשה 88-000 בלבד.

הוא טוען כי זה סביר. לא הכי אידיאלי- אך סביר בהחלט.

3. הרכב לא עבר החלפת רצועת טיימינג אחרי 80.000 ק"מ- צריך לבצע.

4. מכות פח קלות. ידית אחת שבורה. וחלונות חשמל שלא נפתחים ע"י הבקרה הראשית של הנהג.

טוב מה נראה לכם?? ה2 הראשונים די מלחיצים אותי..

פורסם

לדעתי, תשאיר את הרכב אצל הבעלים שלו, אלא אם כן המחיר מאוד מאוד אטרקטיבי (?).

הרכב אוכל שמן (אופייני לאקסנטים אכילת שמן), דליפות לחץ דיי גבוהות (מסתכלים על זה יחסית - הלחץ הגבוה ביחס לנמוך), טיימינג לא נעשה (אולי יש עוד הזנחות ?), ידית פתיחה שבורה, לוח פיקוד של הנהג למתגי חלונות - לקוי (תברר עלויות לתיקון).

alfa 156 2.5.

פורסם

במה מתבטא ההפרשים בין הבוכנות?

אני ירגיש זאת בנסיעה?

מחירון לוי יצחק:13,300

דורשת:9000

את התיקון של השסטומים נניח שאני יעשה + רצועת טיימינג..

השאלה זה רק הבוכנות...

עד כמה זה קריטי? והאם זו סיבה לעזוב את הרכב?

וכמה צריכה להיות הקומפריסיה כשהיא תקינה?

פורסם

כן, הפרשי לחץ בבוכנות דורשים חצי אוברול או אוברול מלא למנוע, עניין של כמה אלפי שקלים.

לא כדאי להשקיע כאלה סכומים ברכבים כאלה ישנים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אתה בריא ונושם? אז הכל בסדר... מקסימום מדובר בכסף ולא חו"ח בחיי אדם.

ברכב הזה הבעיה של האטמים של השסתומים מחלה מוכרת ונפוצה, עולה בערך 1000 עד 1500 ש"ח לסדר. על הדרך תעשה טיימיינג ותחסוך בעלות העבודה.

בשלב זה לא הייתי ממליץ על אובורול אלא להמתין מעט ולראות איך הנסיעה ברכב עם הקומפרסיה שיש לך. לא הייתי רץ לפתוח ראש ברכב כזה כ"כ מהר.

הידית של הדלת זה גם מחלה ידועה ברכב הזה, חפש בפירוק ידית + קונסול של ח"ח שליד הנהג - לא צריך לעלות הרבה.

סה"כ רכב עם מעט ק"מ, דעתי ששילמת מעט יקר, אלא הם החיים....לומדים

פורסם
אתה בריא ונושם? אז הכל בסדר... מקסימום מדובר בכסף ולא חו"ח בחיי אדם.

ברכב הזה הבעיה של האטמים של השסתומים מחלה מוכרת ונפוצה, עולה בערך 1000 עד 1500 ש"ח לסדר. על הדרך תעשה טיימיינג ותחסוך בעלות העבודה.

בשלב זה לא הייתי ממליץ על אובורול אלא להמתין מעט ולראות איך הנסיעה ברכב עם הקומפרסיה שיש לך. לא הייתי רץ לפתוח ראש ברכב כזה כ"כ מהר.

הידית של הדלת זה גם מחלה ידועה ברכב הזה, חפש בפירוק ידית + קונסול של ח"ח שליד הנהג - לא צריך לעלות הרבה.

סה"כ רכב עם מעט ק"מ, דעתי ששילמת מעט יקר, אלא הם החיים....לומדים

תודה על התגובה.. אז כן אני בריא ברוך ה'..=]

לעניינינו, איך אני אמור להרגיש את הקומפרסיה בנהיגה? כי עד עכשיו לא הרגשתי במשהו בעייתי..

פורסם

לא קרה כלום

אם הרכב בסדר מבחינה קוסמטית, סע איתו עד שתרגיש שהוא עייף ואז מקסימום תחליף מנוע או אוברול ( חבר החליף מנוע לאקסנט 2007 ב 2500 שח)

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

תודה נשארו לי 2 שאלות..

1. מהי הקומפרסיה התקינה לפי יצרן לאקסנט 2000 1500 סמק

2. האם אני ירגיש את הקומפרסייה הנמוכה בנסיעה?איך? יש עוד משהו שהקומפרסייה משפיעה עליו?

סליחה על הבורות.

פורסם

תרגיש בסחיבה.

נ.ב

אני חייב לציין שזאת פעם ראשונה שאני שומע על מישהו שקונה רכב ב9,000 שח והולך לבדיקה

ואני לא אומר את זה לגנאי

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

הולך לבדיקה והמוסך עובד עליו! הוא אמר שהרכב בסהכ במצב טוב..

בכל מקרה נראה לי שאני אקח אותו כבר לטיפול 90,000 נבצע את הטיימינג והחלפת גומיות)נקווה שזה יעזור בכלל)..

מה אתם אומרים זה חשוב לעשות במוסך מורשה או שזה בסדר לחסוך פה?

פורסם

ברכב בגיל הזה אין צורך ללכת למוסך מורשה.

רק תוודא שאתה בוחר הפעם מוסכניק אמין, אתה מוזמן לקרוא חוות דעת של גולשים בפורום המקביל, חוות דעת על מוסכים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אוקיי.

במידה ולא מדובר בגומיות שסתומים..

יש איזשהו קשר בין קומפרסיה נמוכה לשריפת שמן?

הבנתי שכאשר הרינגים שחוקים.. יש את 2 התופעות שציינתי. זה נכון?

• תוכן חדש...