Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם בלאנסר דור אחרון, הדגם של הליסינג, לחיצה ארוכה על כפתור נעילת הרכב גם סוגר את החלונות?

NASCAR = Non Athletic Sport Created Around Rednecks

• תגובות 148
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
BMW E46:

* כשהרכב כבוי, הטיית ידית האיתות שמאלה תפעיל פנס אחורי שמאלי בלבד. מיועד לסימון קצה הרכב במצב חירום ובו הרכב עומד בשולי כביש במהלך הלילה.

ב-VAG האופציה הזו עובדת גם בדגמים ישנים, כמו בגולף 2001 שהייתה לי, וזה פועל גם לימין וגם לשמאל.

הרבה בעלי רכב לא מודעים לזה, פונים ימינה או שמאלה לחניה, ידית האיתות נשארת משוכה לצד, והנורה דולקת (קדמית ואחורית) בד"כ עד למחרת.

פורסם
ב-VAG האופציה הזו עובדת גם בדגמים ישנים, כמו בגולף 2001 שהייתה לי, וזה פועל גם לימין וגם לשמאל.

הרבה בעלי רכב לא מודעים לזה, פונים ימינה או שמאלה לחניה, ידית האיתות נשארת משוכה לצד, והנורה דולקת (קדמית ואחורית) בד"כ עד למחרת.

עכשיו, סוף סוף הבנתי מדוע כאשר הרכב כבוי וידית האיתות

משוכה לצד אז זמזם האורות פועל!

פורסם

לא יודע אם שינו את זה בדגמים החדשים אצל פולקסוואגן, אך אלפא עשו דבר פשוט: אם הנהג השאיר את ידית האיתות משוכה שמאלה או ימינה הפונקציה לא תופעל. ניתן להפעילה רק לאחר הוצאת המפתח. יש לסובב את האורות לON ואז "לאותת" שמאלה או ימינה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
BMW E46:

* כשהרכב כבוי, הטיית ידית האיתות שמאלה תפעיל פנס אחורי שמאלי בלבד. מיועד לסימון קצה הרכב במצב חירום ובו הרכב עומד בשולי כביש במהלך הלילה.

+1

בדקתי לפני כמה דקות,

עובד גם אצלי, אבל גם קדמי וגם אחורי

גולף 2007

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

^ +1

סקרנתם אותי אז עכשיו בדקתי ! גם אצלי זה עובד ! :-D

אבל אני בזמן עצירה בשוליים מעדיף להישאר עם אורות דרך מלאים וגם מדליק אורות מצוקה.

זמין 8)

פורסם

למיטב ידיעתי, ענין האורות חניה בצד אחד, כשמן כן הוא..

הוא נועד (מתוקף חוקי) להפעלה בעת חניה ברחובות קטנים ולא מוארים כדי להוות אינדיקציה לנהגים חולפים שקיים שם רכב.

פשוט מדליקים רק את הצד שפונה אל תוך הכביש כך שצריכת החשמל מינימלית.

היום לא רואים שימוש נרחב בפונקציה, אבל יצא לי לראות את זה בעיקר באירופה מדי פעם.

פורסם

פונטו ספייס 2006 (דגם עם גיר רציף ו16V),

כשהמנוע כבוי, לוחצים על אור גבוה, זה מוסיף 5 שניות לטיימר של האורות. כך שאפשר שהרכב יאיר את דרככם לבית...

פורסם

טוב אז ככה,

כנראה נגעתי באחד התפריטים ברכב ולא בכוונה המזגן מראה לי מעלות מוזרות, מתחיל ב60 ומעלה במקום 16

כנראה שיניתי ממעלות צלזיוס לפרהנייט או איך שלא קוראים לזה,

מישהו יודע איך לסדר?

גולף 2007

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
טוב אז ככה,

כנראה נגעתי באחד התפריטים ברכב ולא בכוונה המזגן מראה לי מעלות מוזרות, מתחיל ב60 ומעלה במקום 16

כנראה שיניתי ממעלות צלזיוס לפרהנייט או איך שלא קוראים לזה,

מישהו יודע איך לסדר?

גולף 2007

לחיצה ארוכה, על 2 חצאי העיגול בצד ימין בו זמנית.

ECON+AUTO.

פורסם
תוכל לספר לי יותר על איך ומה אפשר לעשות עם המערכת???

מתוך AstraOwnersNetwork מצאתי דברים נוספים, שאת רובם כבר גילינו.. אבל זה מעניין (לא בדקתי, הרכב אצל האשה):

אמנם זה לא משהו ממוחשב אבל בכל זאת חכם (אם קיים).

אני בתהליך למידה על המערכת, בנתיים יש לי קובץ update ששמתי על דיסק און קי וכשמחברים אותו לרכב ונכנסים להגדרות ולוחצים "עדכן" פתאום נפתח הווינוס ושם כבר אפשר להתקין כמעט מה שבא לכם, גיליתי שהיא די מוגבלת בגלל שזה windows ce 6, אני מנסה להתקין waze וכרטיס net stick של סלקום שיהיה אינטרנט :) ראיתי אנשים שעשו את זה ויש מתקינים בארץ שמוכרים מולטימדיה אם וויז במחירים מופקעים..

אגב אפשר להתקין על הרכב מערכת הפעלה של אנדרואיד...

אם להגדיל ראש אז נראה לי שאפשר לחבר את מחשב הרכב ישירות למולטימדיה(בעזרת תוכנה שתהיה מותקנת עליה וכמה כבלים) וככה יהיה אפשר לשלוט על דברים כמו מהלך הטורבו או שיראה ליטר לקילומטר במקום כמה ליטר היא אוכלת ל100 קילומטר וכו.. השמיים הם הגבול!!!

אני רק אברר איך אפשר לגבות את מה שיש עכשיו ואעשה ניסיונות, ברגע שאצליח אשקיע במדריך אם יש מעוניינים לנושא

לילה טוב.

אופל אסטרה כחול שמיים 1.4 טורבו

מגאן II 2006, מפונקת, אבל(כבר לא)שלי :lol:נמכרה

פורסם
אני בתהליך למידה על המערכת, בנתיים יש לי קובץ update ששמתי על דיסק און קי וכשמחברים אותו לרכב ונכנסים להגדרות ולוחצים "עדכן" פתאום נפתח הווינוס ושם כבר אפשר להתקין כמעט מה שבא לכם, גיליתי שהיא די מוגבלת בגלל שזה windows ce 6, אני מנסה להתקין waze וכרטיס net stick של סלקום שיהיה אינטרנט :) ראיתי אנשים שעשו את זה ויש מתקינים בארץ שמוכרים מולטימדיה אם וויז במחירים מופקעים..

אגב אפשר להתקין על הרכב מערכת הפעלה של אנדרואיד...

אם להגדיל ראש אז נראה לי שאפשר לחבר את מחשב הרכב ישירות למולטימדיה(בעזרת תוכנה שתהיה מותקנת עליה וכמה כבלים) וככה יהיה אפשר לשלוט על דברים כמו מהלך הטורבו או שיראה ליטר לקילומטר במקום כמה ליטר היא אוכלת ל100 קילומטר וכו.. השמיים הם הגבול!!!

אני רק אברר איך אפשר לגבות את מה שיש עכשיו ואעשה ניסיונות, ברגע שאצליח אשקיע במדריך אם יש מעוניינים לנושא

לילה טוב.

אם תצליח למצוא דברים חדשים מעניינים, אודה לך מאוד אם תגיד לי

פורסם

כמו שרשמתי, אעשה מדריך אם אצליח.. רק אמצא את הזמן לעשות זאת...

--זו לא המלצה, תעשה זאת על דעת עצמך בלבד--

עוד דבר כיפי זה לנסוע לכביש ריק וכיפי כשאין אף אחד בשביל לא לסכן את משתמשי הכביש, ללמוד את הכביש, ללחוץ על כפתור הTC ולשחרר טיפה את התחת של האסטרה לטיול, למרות שהוא לא נותן לך 100% חופש וההגה חשמלי, עדיין יותר כיף :-)

--זו לא המלצה תעשה זאת על דעת עצמך בלבד--

אופל אסטרה כחול שמיים 1.4 טורבו

מגאן II 2006, מפונקת, אבל(כבר לא)שלי :lol:נמכרה

• תוכן חדש...