Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כנראה שצלמו אותי עם הליזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על כמה מותר לנסוע בז'בוטינסקי ליד הבורסה מי שמכיר? עכשיו עברתי שם ועמדו עם לייזר ואיך שעברתי הוא הוריד את המכשיר.

תודה מראש ומקווה שיעלם להם הדו"ח או שהלייזר יזייף.

פורסם

לא צילמו אותך, לזרו עליך.

אם לא עצרו אותך לאחר הלזירה, כמעט ואין סיכוי שיש דו"ח.

מהירות נסיעה בכביש עירוני היא 50 קמ"ש, אולי ברחוב הנ"ל הזה 60.

פורסם

איך הוא יכול לעצור אותי? הייתי על 80 לפני הפחתה שזה אומר 75 מקסימום זה דו"ח 250 בלי נקודות לא? בדיוק ברמזור לפני אמרתי נמשוך את ההילוך לנקות את הפיח והם נעמדו לי שם בצד בד"כ יש שם כל חמישי בדיקת אלכוהול.

פורסם

היית על 80 - זיוף של מד המהירות מביא אותנו לאיזור ה72-74 קמ"ש (בסביבות 10% סטייה) - תוריד מזה את ההפחתה האוטומטית שעושים בלזירות ממל"ז והגעת ל 67-69 קמ"ש. אם, כמו שאמר האקדוחן, המהירות המותרת ברחוב זה היא 60 קמ"ש, הרי שנסעת מתחת לרף האכיפה שהוא 10 קמ"ש מעל המהירות המותרת. אם המהירות המותרת שם היא 50, ההפרזה שלך במהירות לא הייתה כנראה משמעותית מספיק כדי שיחליטו לעצור אותך ולפספס "דג שמן".

אני אחזור על דבריי קודמי: קנס, כנראה לא יהיה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

נגיד והוא היה עובר את המותרת ונכנס לטווח של העבירה על החוק.

איך עוצרים אותו?

לא חושב שניידת תרדוף מ0 אחרי רכב שכבר ב80 קמש לדוגמא, יותר הגיוני שיציבו ניידת כ500 מטר ככה אחרי הלייזר, וגם אז זה קצת בלאגן לעצור אותו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...