Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משוכנע שעשית זאת, אבל בכל מקרה: חיפשת בפורומים בחו"ל על הבעיה של ריח דלק?

תוצאה לדוגמה כאן (לא בדיוק הבעיה שלך אבל אני מניח שיש עוד הרבה בפורומים אחרים...)

.We apologise for the inconvenience

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה לא משנה הרבה , אפילו אם הייתי יודע על מקרים אחרים של ריח דלק מאזור המכל, הייתי רוצה לדעת מה הפתרון לבעיה . לצערי אינני יודע הרבה על מע" הדלק ברכב , אבל דבר אחד בטוח : בטמפ" חיצונית גבוה מאוד , משתחרר דרך איזה צינורית קטנה מתחת לרכב אדי דלק . לדעתי האדים האלה יכולים להיות מנוצלים על ידי המנוע של הרכב , אך משום מה בגלל סיבה מסוימת השסתום פורק אותם החוצה .אילו הייתי יודע בוודאות איפה השסתום הזה נמצא , הייתי יכול להצביע על הפתרון של הריח .

ההגה שלא נצבע כראוי , פחות מטריד אותי כרגע .

פורסם
זה לא משנה הרבה , אפילו אם הייתי יודע על מקרים אחרים של ריח דלק מאזור המכל, הייתי רוצה לדעת מה הפתרון לבעיה . לצערי אינני יודע הרבה על מע" הדלק ברכב , אבל דבר אחד בטוח : בטמפ" חיצונית גבוה מאוד , משתחרר דרך איזה צינורית קטנה מתחת לרכב אדי דלק . לדעתי האדים האלה יכולים להיות מנוצלים על ידי המנוע של הרכב , אך משום מה בגלל סיבה מסוימת השסתום פורק אותם החוצה .אילו הייתי יודע בוודאות איפה השסתום הזה נמצא , הייתי יכול להצביע על הפתרון של הריח .

ההגה שלא נצבע כראוי , פחות מטריד אותי כרגע .

קודם כל, זוהעבודה שלהם לעשות את הבדיקה מול פורד העולמית, אבל עדיין יש פה כמה נסיונות לפתרונות שעלו

SERVICE FOUND A BAD OIL SEAL FOIL COVERING THE ENTIRE BELL HOUSING.]

בכל אופן, הכוונה שלי הייתה שלא תחפש פתרונות בעצמך, פשוט טענת שנציגי פורד אומרים שהמצב של ריח הדלק הינו תקין, אז אם תאסוף התייחסויות לבעיה הזו באתרים אחרים אולי הם יבינו שזו בעיה ברת טיפול.

יש גם את הציטוט הבא

IF THIS DID OCCUR THE SERVICE TECH STATED HE WOULD NOT KNOW WHAT TO DO NEXT
שאם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק...

.We apologise for the inconvenience

פורסם

כרגע חזרתי {שוב} מהמוסך , והם החליטו לשנות את דעתם . כרגע טענתם היא ש"אין ריח" .למרות דו"ח השמאי . התעלמות מוחלטת ! . פתאום חזרו בהם .הם פשוט דורכים על הלקוחות ששילמו ממיטב כספם מחיר מופקע על חתיכת פח , ואת האחריות הם לא מתכוונים לממש ,מתוך רוע לב , קמצנות ועוד סיבות שאינני מעלה על הדעת . יש להם שיטה מעצבנת {מאוד} למשוך זמן .מי משלם להם משכורות בסופו של דבר ? אנחנו . כן , אנחנו מפרנסים את "דלק מוטורס" ,לא לשכוח ! אנחנו הפראירים. אסור לקנות מהם סיכה אפילו . צריך לייבש אותם .אני מצטער שלא הקשבתי בעצות חבריי , לגבי הרכישה . לא נותרה לי בררה אלה ללכת למשפט , שלצערי הרב יהיה ארוך וייקח זמן . תעודת אחריות ? הצחקתם אותם !

פורסם

יוסי אתה כתבת בעצמך כאן >

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3832907#post3832907

בהודעה האחרונה שלך

"יש רכבים שאתה יכול לקנות ללא חששות . הכוונה לרכבים חדשים .יונדאי זה אחד מהם . אם הפיאסטה אתה צריך מזל . "

אני מקווה שתמצא פתרון ללא בתי משפט כי זה מתנהל בעצלתיים

תנסה אולי לגשת למוסך אחר של היבואן .

פורסם
יוסי אתה כתבת בעצמך כאן >

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3832907#post3832907

בהודעה האחרונה שלך

"יש רכבים שאתה יכול לקנות ללא חששות . הכוונה לרכבים חדשים .יונדאי זה אחד מהם . אם הפיאסטה אתה צריך מזל . "

אני מקווה שתמצא פתרון ללא בתי משפט כי זה מתנהל בעצלתיים

תנסה אולי לגשת למוסך אחר של היבואן .

רץ עכשיו שרשור דומה על קיאה אז גם שם צריך מזל למעשה תמיד דרוש מזל !!

פורסם

במשך כל היום בקשתי לדבר עם מנהל השרות {ליאור ברנד} אך זה מתחמק ממני ולא מחזיר טלפונים . בסוף סתם התעצבנתי על הפקידה המסכנה שעונה לטלפונים {גם כן עד שהם עונים...}.

עכשיו זה בוודאות : אין אחריות על הפיאסטה שלי ! נ ק ו ד ה . יש לי דו"ח שמאי על ריח דלק בעיקר ועוד... מכתב ממנהל מוסך אחר על ריח דלק {שלא קשור לחברה אלה בדק עם יש ריח} . אבל דלק מוטורס ממשיכים להתנער על אחריות לרכב שלי .

השלמתי עם זה שאין לי אחריות על הפיאסטה שלי .

שאלה : כמה שווה "תעודת האחריות" בהמרה לכ ס ף ? השמאי ימליץ על החזרת הרכב כי אי אפשר לקבוע את הנתון הזה . ובכל זאת אם אני אלך לתביעה כמה עלי לבקש ? האם תעודת האחריות היא חלק בלתי נפרד מהרכב וממחיר הרכב ?

כמה כסף הייתם משלמים על פיאסטה חדשה , ללא אחריות כלל ?

פורסם

אתה לא מנהל צי רכב של חמש מאות יחידות פוקוסים או מאזדות כדי שתעניין אותם. אנשים סוגדים להם כאן בפורום אבל בתכלס, זה יבואן שמעניין אותו רק מכירה בכמויות לציי רכב ועוד לקוח פרטי או פחות אחד לא מזיז לו. מכתב מעורך דין יעשה את העבודה.

• תוכן חדש...