Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי הונדה סיוויק היבריד 2007 והגיע הזמן לעשות טיפול 75 אלף ק"מ

התקשרתי למוסך "מאיר" המורשה הונדה שבעירי (ב"ש)

עלות הטיפול היא 2100 כולל מע"מ, נראה לי מאוד גבוהה

לפי האתר של מאיר זה מה שמוחלף בטיפול:

תפס(לא ברור לי איזה תפס),שייבה ,שמן גיר TVC ,שמן מנוע סינטטי מלא ,מסנן דלק סיויק היברד ,טבעת אטימה לפקק שמן ,מסנן שמן מנוע .

מדוע זה כ"כ יקר?!

שאלה נוספת

היות והרכב עוד באחריות -מערכת הIMA עם אחריות ל-8 שנים

האם במידה ואחליט לטפל במוסך אחר זה יגרום להסרת האחריות?

פורסם

האחריות לא צריכה להיפגע את תבצע הטיפול במוסך אחר.

המחירים כאלה מכיוון שהם רוכבים על הידיעה שזה רכב די מתקדם ויקר לכן "תוקעים מחיר"

בסופו של דבר הטיפולים הבסיסיים זהים לטיפולים של רכב סדאן רגיל.

שי.

פורסם

שמן גיר ומסנן דלק הם שני דברים שמחליפים בתדירות נמוכה יחסית והם אלה שמעלים את עלות הטיפול הזה. פעם ב... יוצא שעלות הטיפול גבוהה.

• ספונסר פורום
פורסם

באתר אינטרנט של הונדה ישראל אתה יכול להכניס מספר רכב ולקבל מייד הצעת מחיר מפורטת יותר, כולל עלויות של כל הרכיבים. גם אני חושב שמה שמייקר את הטיפול זה השמן גיר והמסנן דלק.

פורסם

גם אני תושב באר שבע, בהונדה שהייתה לי דיברתי לפני עם בעל המוסך וסידרו לי משהו כמו 12% הנחה (על טיפול זה 2000 שקל שגם אז החלפתי שמן גיר ועוד כמה דברים).

נסה לדבר איתם, אולי יעשו לך הנחה אם תשלם במזומן (לא בטלפון, פשוט תגיע לשם)

פורסם

לא נראה לי שאפשר לטפל באוטו היברידי במוסך שלא התמחה בכך.

אולי פירוט העלויות יתן הסבר מה הקפיץ את עלות הטיפול.

• תוכן חדש...