Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

בתור סטודנט חדש באוניברסיטת בר אילן באחד מימי שישי החנתי את רכבי עם פנגו ובחזרתי קיבלתי דוח

מצ"ב תמונות של התמרור המוצב במקום

כתבתי בקשה לביטול הדוח עם צילום של המקום

והיום קיבלתי תשובה שהתובעת העירונית לא מצאה עילה במסגרת החוק ושאני צריך לשלם (אחרי שכבר שילמתי להם דרך פנגו)

אני באמת חושב שהצדק איתי ואני שוקל ללכת להישפט ולהיפגש איתה שם

כל זה עבור דוח של 100 ש"ח - אני יודע שזה סכום יחסית קטן, אבל לדעתי זה עניין של עקרון

מה דעתכם?

forum.pdf

פירוט חניות.pdf

1.jpg

2012-12-28 10.37.09.jpg

2012-12-28 10.37.48.jpg

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

לפי הבנתי את השילוט, החניה מותרת רק לרכבים עד לארבעה טון כאשר בין השעות 7:30 ל- 16:00 החניה בתשלום ולאחר מכן החניה היא רק לבעלי תו חניה.

בתכלס, מבלבל השלט הזה...

על מה קיבלת דו"ח? על זה שהחנית במקום לאחר השעה 16:00 ללא תו חניה מתאים?

ומה מחוק שם בשלט?

פורסם

חניתי ביום שישי בבוקר

ראה דוח מצורף

t442bLd1AWfdRt9BEKLRb1E3.jpg

2013-05-27 20.25.34.jpg

פורסם

וזה ברור לך מהתמרור?

פורסם

איך אתה מבין מהמשפט "בימי ו' וערבי חג בעלי תו חניה עירוני של גבעת שמואל" שהחניה היא רק לבעלי תו חניה?

המשפט הזה לא הגיוני אפילו תחבירית.

פורסם

אם יש ספק, אין ספק.

השילוט אכן מבלבל, אך אני במקומך הייתי נמנע מלחנות שם בגלל הספק.

מצד שני, חייבים כבר להוציא איזה חוק נגד כל השלטי "מגילות" (גם ארוך ומבלבל, וגם כמו פה הניסוח ממש לא לעניין...)

פורסם

אולי לא נכון תחבירית אך מובן שאסור לחנות בימי שישי ,אני אישית לא הייתי מחנה בשישי עם שלט כזה,במידה וחניתי הייתי משלם ללא ויכוח.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

לדעתי, יש לך סיכוי מסוים במשפט -> סיכוי נמוך, אך קיים.

השלט איננו מנוסח בצורה ברורה. ניתן להבין ממנו כי בימי ו' וערבי חג - חנייה בתשלום ללא מגבלת שעות.

הדרישה לתו חנייה אזורי - מצויין שיש דרישה כזאת אך ורק בשעות מסויימות, מבלי להתייחס במפורש לימי שישי -> לכן, ניתן להסיק שאין מגבלה של תו אזורי בימי שישי/ ערבי חג.

אני לא כל כך מאמין בבתי משפט לעניינים מקומיים, לכן אינני בטוח שטענתך תתקבל (למרות, שעל פניו - אתה צודק).

החלטה שלך - האם יש לך זמן להשקיע בעניין עקרוני או שאתה מוכן להפרד מ-100 ש"ח ולקבל שקט נפשי.

פורסם

אתה צודק אבל לא מהסיבות שציינת.

תמרור 626 הוא תמרור ממשפחת תמרורי המודיעין וההנחיה.

התמרור אינו אוסר או מגביל חניה.

התמרור מאפשר חניה לסוג כלי בתנאים כפי שמפורטים בשלט במידה ונאסר ע"י תמרור אחר.

חניה לכלי רכב, זולת – עד לצומת הקרוב,

(1) בתחנת אוטובוסים

ציבוריים או בתחנת רכבת

מקומית שסומנו בתמרורים

505 או 506, בהתאמה;

(2) אם נאסרה החניה 433,

על פי תמרור 507, 509,

510, 511, 512, 513, 818

או 820; צוין סוג כלי רכב

מתחת לתמרור – חניה לכלי

רכב מהסוג המצויין בלבד

בנוסף לפי הוראות משרד התחבורה כדי לאכוף חוק עזר עירוני על העיריה לסמן את המקום בתמרור 817 (כחול לבן) שפעם אפשר לעיריה לאכוף "חניה בתשלום" ועכשיו הפך ל:

אבני שפה צבועות לסירוגין בצבע כחול: החנייה מותרת על הכביש שליד אבני השפה או על המדרכה על פי הוראות תמרור 439 או 626 או 627

פורסם

התמרור מאוד ברור.

החנייה בתשלום בתוקף בימים א-ה בין השעות שבע בבוקר ועד ארבע אחר הצהרים בלבד וביום שישי וערבי חג, (מאחר ואין הנחייה אחרת) זה נשאר "חנייה בתשלום בתוקף בלבד", לבעלי תו חנייה עירוני של גבעת שמואל.

אותו עובד עירייה שהתעצל לנסח את התמרור מחדש ורק מחק חלק מההנחיות שהיו רשומות בתמרור, "יאלץ" לשלם את הדו"ח עבורך. מאחר והחוק מתמקד על קוצו של יוד, יש לך "קייס".

ארז רונן

פורסם

מה שמובן (לי) מהשלט שבימי שיש וערבי חג מותר להחנות מהשעה 00:01 ועד השעה 24:00.

מכיון שבעוד ימי חול נתחמו בשעות 07:30 - 16:00, תחום השעות בימי שישי הוסר. כמו כן קיימת הפרדה ברורה ע"י קו בין השעות שהן בתשלום לכלל הנהגים ובין השעות שהן בחינם למקומיים בלבד, וימי שישי הוגדר לכולם.

פורסם

מהנאמר כאן - מומלץ לבלוע את הצפרדע ולשלם....:|

• תוכן חדש...