Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה PS2 הדגם הדק עם המון אביזרים כגון: 2 שלטים, 2 כבלים מאריכים לשלטים, כרטיס זכרון 8MB, מפצל לעוד 4 שלטים ולעוד 4 כרטיסי זכרון ומעמד. עם הקונסולה תינתן תיקייה ובה 31 משחקים צרובים יש לציין (הקונסולה קורא צרובים). לכל המעוניינים אילו משחקים יש ניתן לשלוח ה"פ ואני אפרט את שמות המשחקים (יש משחקי מכוניות ומרוצים :-D).

יש עדיין את הקופסא המקורית של הקונסולה ואף קבלה מיום הקנייה.

במידה ומישהו יהיה מעוניין לעוד תמונות של הקונסולה\האביזרים אשמח לשלוח בה"פ.

wjormmz0twhr.jpg

מחיר: 550 ש"ח.

-----

למכירה אייפוד טאצ' דור 2, 8GB. שומש אך ורק לאפליקציות ומשחקים, אי-לכך ובהתאם לזאת האוזניות לא שומשו מעולם וכך ניתן לראות בתמונה.

המכשיר לא שומש המון זמן עקב חוסר זמן. המכשיר אחרי ריסטור ככה שהוא ריק לגמרי.

אין אף לא שריטה אחת על מסך המכשיר אך מאחורה הוא קצת שרוט בגלל הכיסוי עור.

המכשיר נקנה ב-iDigital בארצות הברית.

hwmzjnj4hdmq.jpg

מחיר: 350 ש"ח.

-----

פינת אוכל מעץ באורך של כשתיים וחצי מטר +-, השולחן נפתח בעוד כחצי מטר+-. 6 כיסאות מעץ גם כן.

במידה ומישהו מעוניין בנתונים מדוייקים ניתן לשלוח ה"פ.

אני מבקש רק אנשים שיכולים לבוא ולקחת את הפינת אוכל, אין לי את היכולת להוביל את הפינת אוכל.

judvzthlmz4l.jpg

0duzwunnjmzj.jpg

מחיר: 550 ש"ח.

-----

שעון מתוצרת Casio, דגם W43H

השעון עמיד במים עד 50 מטר, יש שעון מעורר, תאורה בלחיצה, סטופר, תאריכון, צפצוף כל שעה עגולה, שני שעונים לשני זמנים. השעון בעל רצועת גומי קשיחה.

יש לציין שהשעון חדש, שומש אך ורק לסטופר.

zimjidnmmyf2.jpg

מחיר: 70 ש"ח.

-----

אני מאזור הקריות אך נמצא גם בחיפה ובטבריה. ניתן לתאם מראש.

גמיש במחירים.

דרך ליצירת קשר היא או ה"פ או פלאפון:

אפס

חמש

4

חמש

2

שש

6

שבע

9

חמש

איש קשר: אבי

פורסם

האייפוד טאצ' נמכר! לגבי הפינת אוכל, המחיר ירד ל-350 ש"ח לשבוע הקרוב והמחיר גמיש.

נוספו מוצרים למכירה:

מצלמה דיגיטלית Sony Cybershot DSC-T1 למכירה.

המצלמה במצב חדש אך המסך הפסיק לעבוד לפתע, אך המצלמה עדיין פעילה ומצלמת. יש אפשרות לתקן את המסך עצמאית (יש מדריך באינטרנט שאוכל לשלוח בה"פ ואת המסך אפשר להזמין מאינטרנט) או לחלופים ללכת למעבדה, אני מעריך שהסכום אינו גדול.

האביזרים הנלווים למצלמה הם: הקופסא המקורית מהקנייה, כיסוי קשיח, מעמד עם חיבור למחשב, שתי סוללות מקורית למצלמה, מתאם לשקע שבעזרתו ניתן להטעין סוללה, כרטיס זכרון בנפח 256MB וכמובן כבלים להטענת המצלמה (יש אפשרות דרך המעמד או דרך המצלמה).

גילוי נאות, רק הסוללה עולה 200 ש"ח בארץ, ואת זה תוכלו לבדוק לבד.

מפרט של המצלמה וסיקור יש באינטרנט, במידה ואתם לא מוצאים ניתן לשלוח לי ה"פ ואני אשלח לכם.

בקצרה: 5 מגה פיקסל, זום אופטי 3, מסך בגודל 2.5 אינץ'. מצלמה מאוד איכותית.

zuuo2oyu2wdg.jpg

yxznymlwd0mi.jpg

kjon4dmefzcj.jpg

מחיר: 200 ש"ח.

-----

ממיר מתח (אדפטור) מדגם Jensen JEN1600

ממיר מתח 220/240V למתח 110/120V

המוצר כחדש, לא שומש ולא פעם אחת. יש שתי יחידות.

yjmvzj2lgojm.jpg

mohjhmlvzldd.jpg

מחיר: 50 ש"ח ליחידה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...