Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

שלום, חברים.

בחודשיים האחרונים נתקלתי בבעייה, שחברים אומרים לי שזו מחלה בדגם הזה:

עד אז הכל היה תקין, עד שבפעם אחת נעלתי מרכזית את הרכב מבפנים במהלך נסיעה. מכוח ההרגל (שבדר"כ נוסעים בלי לנעול מרכזית במהלך נסיעה) אני מושך את הידית ושכח שנעלתי. הבעייה שהופיעה לי הייתה כשניסיתי למשוך את כפתור הנעילה כלפי מעלה והרגשתי התנגדות בפתיחה. נאלצתי לכבות את המנוע ולדרוך את האזעקה ולנטרל אותה בתקווה שהכפתור יעלה.

היו מספר פעמים שהכפתור היה עולה; פעמים הייתי נאלץ לפחות חלון ולנסות לפתוח (בשיטה המוכרת משנת אלף תשע מאות ותשכ"ח) באמצעות המפתח; ופעמים בזמן ניטרול האזעקה הנעילה הייתה משתגעת בפתיחה-סגירה אוטומטית חוזרת ונשנית של כל כפתורי הנעילה ובמקביל דלת הנהג הייתה נפתחת מאליה ואז התקלה הייתה מסתדרת-לכאורה עד לטעות החוזרת של משיכת הידית כשהרכב נעול מבפנים.

בשבוע שעבר המצב החמיר והשיגעון של הנעילה המרכזית פתיחה-סגירה לא הפסיקה עד להפעלת הסוויץ'.

כעת אני נאלץ להשתמש ברכב בלי אזעקה, אני יכול לנעול מרכזית באמצעות המפתח דרך מנעול הבגאז', לא כולל דלת נהג, אותה אני יכול לפתוח בלי ידית ורק באמצעות המפתח.

אשמח לקבל פתרונות..

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בס"ד

לכל מאן דבעי,

הפתרון לתקלה זו הינו החלפת מנעול דלת נהג.

מק"ט מוצר מקורי של מאזדה: bj0g-59-310c

ברכה והצלחה.

• תוכן חדש...