Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא זוכר בשליפה את המיקומים, אבל יוצא לי להיתקל ברמזורים שמתחילים להבהב בירוק ומיד מתחלפים לצהוב אחרי הבהוב אחד. אולי זה לא נעשה לאותה המטרה, אבל, בעיניי, זה מסוכן.

פורסם
אני לא זוכר בשליפה את המיקומים, אבל יוצא לי להיתקל ברמזורים שמתחילים להבהב בירוק ומיד מתחלפים לצהוב אחרי הבהוב אחד. אולי זה לא נעשה לאותה המטרה, אבל, בעיניי, זה מסוכן.

לבאים מנס ציונה לכניסה לראשון לציון , יש רמזור כזה,

ירוק > הבהוב אחד > צהוב > אדום.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

זה לא תקין - דווח למוקד העירוני (או לחברה הלאומית לדרכים אם זה מחוץ לעיר).

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

יצא לי להיתקל כמה וכמה פעמים ברמזור בעיר שלי שמחליף ישר מירוק לתהוב מבלי להבהב.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

לא חסרים מקומות כאלו

elians - בנס ציונה ביציאה מיוניברס/שכונת העמק, הרמזור מהבהב פעם אחת (שינו את זה לפני 3 שבועות) בערך

הרעיון שעומד מאחורי זה הוא שאתה אמור ליסוע גם ככה על פחות ב40 אז בלימה כזו לא אמורה להדהים אותך.

בפועל זה מאוד מסוכן, פעם נסעתי עם אשתי שעצרה בצהוב, הדבילית מאחורה לא בנתה על זה שנעצור, והברביה שלה התכווצ'צ'ה, והאקורד שלנו נסרטה קלות.

Peugeot  5008 2023 

פורסם
רגע אז זה לא תקין רמזור שישר מתחלף לצהוב בלי להבהב?

אני מדבר בעיר עצמה.

יצא לי להיתקל כמה וכמה פעמים ברמזור בעיר שלי שמחליף ישר מירוק לתהוב מבלי להבהב.

בתוך העיר הרמזורים לא מהבהבים ומחליפים את המופע לאור צהוב,

(בעיקר בכבישים בהם המהירות מוגבלת למהירות עירונית).

בכבישים בהם המהירות גבוהה יותר הרמזור יהבהב לפני החלפת המופע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לפי הגדרה רמזור יהבהב בירוק רק אם מהירות התקרבות (המותרת או המעשית) באותו כיוון עולה על 60 קמ"ש.

ההבהוב צריך להמשך 3 שניות. פחות מזה - לא תקני, ויש לדווח לרשויות כפי שצויין על ידי wil

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לבאים מנס ציונה לכניסה לראשון לציון , יש רמזור כזה,

ירוק > הבהוב אחד > צהוב > אדום.

צומת הקנטרי קלאב בעפולה: ירוק > צהוב > אדום (ללא שום הבהובים).

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

במהירות של 50 קמ"ש אתה יכל לבלום ולתכנן את הנסיעה,

במהירות גבוה יותר יש צורך להתריע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הדבר ההזוי שם הוא שחברות צד ג' אחראיות על הקמת ותחזוק המצלמות ובתמורה מקבלות % מהרווחים של הדו"חות :shock:

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

קיבלתי דו"ח בארה"ב רמזור צהוב ממש מהיר. והייתי בשוק וחייתי בהכחשה שלא עברתי באדום.

כמובן סיפרתי לאחד החבר'ה לגבי הרמזור הזה והוא אמר זה רמזור לנהגים חדשים שבא לגבות ממך כסף. סה"כ 50 דולר קנס קיבלתי מחברת ההשכרה. ד"א אם שוטר תופס אותך זה זימון לבית משפט וכמה מאות דולר.

• תוכן חדש...