Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג מונית פסיכי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שומר את הדיון במועדפים כדי לזכור לבדוק לעדכונים, נקווה שיהיו :)

ובפינה הסגפנית להיום, כבר היית מודע שהוא משחק איתך ואת הכוונות שלו לסכן אותך ולנסות לבזבז לך בריאות, כסף וזמן.

במקם לנסות לעקוף אותו (היה גם ברור שהוא לא ייתן לך) היית יכול להתרחק 2-3 מכוניות ולתת לו להרוס למישהו אחר ת'בריאות.

אולי סגפנות כזו גם עולה לך בבריאות אבל פחות פוטנציאל להרס :?

עריכה:

בדיוק היום שמעתי סיפור מפיו של נהג מיניבוס (ציבורי), שנתפס נוסע מעל המותר. כשעצר, יצא לו גם "במקרה" לדחוף ת'שוטר.

זומן למשפט על תקיפת שוטר, ועוד כל מה שיכלו לדחוף לו בנוסף למהירות המופרזת.

לאחר 3 שנים משפט, קיבל שלילה ל 11 חודשים (החליטו לצ'פר אותו כדי שלא יצטרך לעשות תאוריה וטסט מחדש) ואיזשהו קנס.

בנוסף החברה המעסיקה שלו גם החליטה לצ'פר אותו ובמקום לפטרו העמידה אותו ש.ג. באיזה חניון שלה לשנה הקרובה.

אבל הוא תקף שוטר.

מה יהיה גזר דינו של הדרעק המקופח בסרטון?

• תגובות 224
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צודק, אבל בשלב הזה כבר עקפתי אותו אחרי כמה בלימות כאלה. אין ספק שהיה יותר חכם פשוט לפנות לרחוב צדדי ולנסוע הביתה בדרך אחרת. לצערי הברבריות לפעמים נדבקת :(

לתקן את הרכב שלו על חשבוני הוא לא היה יכול, כי מלבד שפשופי חנייה בצידי הפגוש (שכמובן גרמו נבלות שלא השאירו פרטים), בחלקו הקדמי של הפגוש אין נזק. אז הוא היה יכול לספר סיפורים עד מחר. אבל אין ספק שהוא היה יכול להלביש על מישהו תיקון.

מדהים גם איך הוא מדמה פגיעה על ידי זה שהוא בולם כמעט לעצירה ועז עוזב את הברקס (רואים את הנורות) כדי לדמות שהעפתי אותו קדימה.

התחנה היא מוניות הוד השרון, הטלפון: 097405777.

פורסם

אני גם הייתי שולח את הסירטון למייל האדום של חדשות ערוץ 2 וכדומה עם מספר המונית ושם התחנה. המשטרה לא תעשה הרבה לדעתי אבל כשמראים דברים כאלה בחדשות בתקופה הזאת זה מזיז דברים.

פורסם
דבר ראשון, תחפור למשטרה בנושא. לך הייתה מצלמה, אבל בפעם הבאה הוא ייפול על איזה זקן מסכן שלא יוכל להוכיח מה קרה ואיך.

דבר שני, אפשר לראות שיש את שם התחנה על המונית. תיצור איתם קשר ותסביר להם שאם הם לא יטפלו בבבון הזה אז אתה תיאלץ לפרסם את הסיפור הזה בפייסבוק ובעיתונות, וזה ייפגע להם קצת בכיס... לפי דעתי תפרסם גם כאן את שם התחנה והאזור בו היא עובדת.

35bdn47.jpg

מוניות הוד השרון

09-7405777

דרך השרון 69 הוד השרון

פורסם

אני כל כך שונא נהגי מוניות! כל כך!

כאנשים אני מכבד אותם אבל את רובם על הכביש אני פשוט שונא,

זה הגיע למצב שאני רואה נהג מונית ומסתכל עליו בכזו שנאה לפני שהוא בכלל עשה משהו.

לפני כשנה וחצי נסעתי ברחוב אליפלט מקיבוץ גלויות בתל אביב ובדיוק ברמזור שחוצה את דרך שלמה

נהג מונית, גם עם אוקטביה טור, עלה על המדרכה, עקף את שיירת ה''מיני פקק'' שהיה כדי לפנות ימינה בשלמה.

פשוט לא להאמין מה שקורה כאן עם נהגי המוניות.

שלומי.

פורסם

ערכתי ת'הודעה שלי למעלה אשמח אם תשתפו את דעתכם לגבי הנהג מיניבוס.

אותי זה באמת מפליא שמישהו עם רכב שהוא בעצם הלחם שלו (אחיד, בפיקוח ממשלתי שנקנה בהלוואה) עושה דברים כלכך מטומטמים. אין לאנשים פשוט טיפת שכל, מה כבר הוא מצפה להשיג איך הוא חושב לקבל תועלת לחייו האומללים בצורה כזאת. :oops:

בנוסף הרכב כולו מתוייג וממותג וזה הכי לא יעזור לו להתחמק מזה. איך אפשר?

היום הרשות המחוקקת, השופטת והמבצעת נמצאת בפייסבוק יותר מאשר בכל מקום אחר. אולי תעלה את זה לסטאטוסים מצייצים?

פורסם
אגב, אני חושב שזאת תחנת המוניות שהשתמשתי בה כשהייתי עם גבס אחרי תאונת סקי לפני כמה חודשים. :roll:

נ.ב נשמח אם תעדכן אותנו לגבי המשטרה, אם קיבלת תשובה או משהו.

שלומי.

פורסם

בנוסף הרכב כולו מתוייג וממותג וזה הכי לא יעזור לו להתחמק מזה. איך אפשר?

פשוט מאוד. קוראים לזה "IQ נמוך" :lol:.

העניין הוא, שאי אפשר לדעת לכמה אנשים הוא כבר עשה את זה בעבר. אולי כבר נפלו עליו מסכנים ששילמו לו על תיקון טמבון. אותי מעניין, אם יסתבר שאכן אנשים כבר נכנסו בו מאחורה בעבר באותן נסיבות (רק שלצערם, לא הייתה בידם מצלמה), האם הוא ישלם להם פיצויים? האם התיק שלהם ייפתח מחדש?

.Your average Notepad

פורסם

כשרואים כזה משוגע למה לא לשמור מרחק ממנו ולא לתת לו הזדמנות להצליח לגרום לך לפגוע בו מאחורה?

האם מותר לנהג לבצע בלימה כזאת ללא סיבה? והאם במקרה של התנגשות האשמה היא עדיין של הרכב הפוגע?

פורסם

אני לא מאמין איך הוא נפל עליך כמו שטן!! כאילו מישהו "פתח עליך עיניים"...

איזה רכב יש לך?

נ.ב.

אני הייתי לוחץ על הצופר כל כך הרבה זמן ונותן וואחד צפירה אחרי הפעם הראשונה, שהוא היה נבהל ועוצר בצד ומונע את כל המקרה הזה.

פורסם
מה היה ה"בום" בסוף הסרטון?

לטובת גוגל:

78-512-25 7851225 מונית מוניות סקודה אוקטביה דרך רמתיים 69 הוד השרון 09-7405777 097405777

הבום בסוף הסרטון היה כשהוא דפק אגרוף בשמשה.

פורסם
אולי כבר נפלו עליו מסכנים ששילמו לו על תיקון טמבון.

בגיל 8 בנסיעה בירושלים עם אמא שלי וחברה שלה מקדימה, נהג מונית התדרדר עלינו (היינו בעליה, בעצירה) וטען בכל תוקף שאמא שלי נכנסה בו מאחור.

אמא שלי לא הסכימה איתו אבל הוא גבר עליה עם כוחות הדרעק שלו והיא שילמה לו במזומן במקום איזה 500 שקל רק שיעזוב אותנו.

בתכלס? לא נגרם שום נזק לכלום מאותה הפגיעה שהוא פגע בנו. אמא שלי לאחר המקרה החווירה להבין שהוא הפיל עליה דפיקה קיימת בטמבון שלו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...