Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש סופרמיני וקיבלתי הצעה מחברת ליסינג על מזדה 2 חדשה 0 קילומטר

54500 תשלום ראשון (+1500 אגרת רישוי )

24 כפול 480 שח .

עד כאן 66000

היתרה 22000 שח לתשלום בסוף תקופה

או לחילופין הם קונים ממני את הרכב במחיר מחירון לוי יצחק ללא עמלת טרייד אין לדבריהם .

סהכ 88000 בערך כאשר המחיר מחירון של מזדה 2 לפי הרשום באתר 108,500 (דגם dynamic ) .

אני מודע לכך שבמידה ואני רוכש את הרכב בסוף התקופה אני אהיה יד שנייה וירשם שחברת הליסינג היא היד הראשונה.

מה דעתכם על ההצעה ?

בחברות ליסינג זה עובד ככה שהתשלום עבור הרכב (מינוס יתרת התשלום שנשאר לי ) משמש רק עבור קניית רכב אחר מהם ? אני מבין נכון ?

בהנחה שהרכב בקילומטרז הגיוני (אני ממש לא מצפה שאני אסע יותר מ20000 קמ בשנה ) ומטופל ובמצב תקין , האם אכן אקבל מחיר מחירון ? אפשר בגדול לסמוך על התחייבות כזו ?

זה פעם ראשונה שאני רוכש רכב חדש ואשמח מאוד לשמוע תגובות \עצות :)

פורסם

אני לא יודע מאיזו חברה קיבלת את ההצעה אבל יש כמה חברות שמציעות עסקות ליסינג פרטי (ככה קוראים לעסקה שאתה מתעניין בה) שבסופן ניתן להחזיר את הרכב ולקבל זיכוי כספי. זה לא חריג במיוחד.

המאזדה 2 היא מכונית די מיושנת ולדעתי גם לא מאוד מוצלחת. היא זריזה ומהנה לנהיגה אבל כאן בערך נגמרים היתרונות שלה על פני המתחרות המודרניות יותר - היא לא חסכונית בדלק, לא מאובזרת ולא מרווחת במיוחד. ב-90 אלף שח אפשר למצוא עסקאות דומות לרכבים אחרים שיתנו תמורה טובה יותר לכסף לדעתי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הדגם שנמכר בליסינג הוא הדגם הפשוט שנמכר מופשט מאבזור ועם 2 כריות אויר בלבד. בושה. חפש אופציות אחרות.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
אני לא יודע מאיזו חברה קיבלת את ההצעה אבל יש כמה חברות שמציעות עסקות ליסינג פרטי (ככה קוראים לעסקה שאתה מתעניין בה) שבסופן ניתן להחזיר את הרכב ולקבל זיכוי כספי. זה לא חריג במיוחד.

המאזדה 2 היא מכונית די מיושנת ולדעתי גם לא מאוד מוצלחת. היא זריזה ומהנה לנהיגה אבל כאן בערך נגמרים היתרונות שלה על פני המתחרות המודרניות יותר - היא לא חסכונית בדלק, לא מאובזרת ולא מרווחת במיוחד. ב-90 אלף שח אפשר למצוא עסקאות דומות לרכבים אחרים שיתנו תמורה טובה יותר לכסף לדעתי.

אילו רכבים למשל ?

וההצעה מאביס

פורסם

אוויס, לא אביס. אלא אם אתה מתכוון לדביס, שלדעתי כבר הפכה ל"כלמוביל פתרונות מימון" או משהו כזה.

איזה רכב למשל?

קיה ריו האצ'בק תיתן לך יותר מרווח פנים ויותר אבזור.

ניסאן מיקרה תשאיר לך 15 אלף ש"ח עודף בארנק ותיתן לך צריכת דלק טובה הרבה יותר.

שברולט סוניק תיתן לך גיר מתקדם יותר (6 הילוכים), רמת בטיחות גבוהה יותר ואבזור נדיב יותר (מערכת מולטימדיה עם מסך מגע וכו').

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...