Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברצוני לשכור עו"ד כדי שייצג אותי במשפט בגין אי ציות להוראת שוטר. דיברתי עם עו"ד אחד בינתיים והוא ביקש 3500 ש"ח שכר טרחה. אין לי שמץ של מושג אם זה גבוה או לא. הנחתי שהשכר טרחה לא יעלה על 2000 ש"ח. מה אתם אומרים?

תודה,

איליה

פורסם

כל אחד יכול לבקש מחיר לפי הערכתו את כמות העבודה והקושי בתיק.

המחיר נראה לך גבוה מדי ? תעשה סקר שוק.

המלצה - אל תקפוץ על העו"ד הכי זול - אלא תוודא שהוא מתמחה בתחום התעבורה, ולא אחד שההתמחות שלו בתחום אחר והוא מנסה לעשות כסף קל על הגב שלך.

פורסם

הדברים שאמרת נכונים ורלוונטים לכל תחום.

"על דברים זולים משלמים ביוקר"

המחיר נראה לך גבוה מדי ? תעשה סקר שוק.

זה בדיוק מה שהתחלתי לעשות ורציתי להיעזר בנסיונם של החברים בפורום.

פורסם

אתה מודע לכך שהעונש על פי חוק הוא פסילה של 3 חודשים (מינימום).

(אלא אם כן עורך הדין ימצא פגמים בדוח וכך תזכה במשפט).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לפי דעתי זה לא לגמרי מדויק. בכל מקרה אני מודע לכך שבמידה ולא אוכיח את חפותי, יש סיכוי לא מבוטל שישללו לא את הרישיון לתקופה מסוימת.

פורסם

מדובר בעבירה חמורה אשר עלולה לגרום לפסילת רשיון הנהיגה

שלך במקרה של הרשעה.

בתי המשפט לתעבורה מחמירים בעונשים כפי שוודאי ידוע לך..

חשוב שתבין כי יצוג מקצועי בתיק כזה הוא חשוב, בין היתר בשל

העובדה כי אין לך אין הידע והניסיון בתחום, ולהגיע לבית משפט

ללא הדברים האלה משמעות הדבר היא נטילת סיכון גדול!!

אני ממליץ לקבל יעוץ ויצוג בתיק..

פורסם
לפי דעתי זה לא לגמרי מדויק. בכל מקרה אני מודע לכך שבמידה ולא אוכיח את חפותי, יש סיכוי לא מבוטל שישללו לא את הרישיון לתקופה מסוימת.

מה לא מדוייק?

תסביר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שכ"ט עו"ד אינו תנאי לתוצאות של המשפט אבל אם אתה לוקח יצוג תיקח מומחה לתעבורה בלבד ולא אחד שמתעסק בכול מיני דברים אחרים ויש כאלה תיתקשר עו"ד בילי מצגר פ"ל -0526400111 תגיד לה שישראל הפנה אותך והכל יהיה בסדר

פורסם
אתה מודע לכך שהעונש על פי חוק הוא פסילה של 3 חודשים (מינימום).

אין חובת פסילה מינימום לעבירה הזאת, אך השופטים לא אוהבים נהגים שלא מצייתים ומזלזלים במערכת אכיפת החוק.

פותח השרשור,

אפשר לדעת בקצרה את נסיבות המקרה ?

פורסם

תלוי מה היו נסיבות המקרה.

אם השוטר היה ברכבו הפרטי לבוש אזרחי אז תהיה התחשבות אני מניחה.

אבל אם השוטר היה לבוש מדים מלאים ולידו ניידת גלויה,

הסבירות כי הרשיון ישללל ל 3 חודשים.

ל'

• תוכן חדש...