Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, לפני כשבועיים קיבלתי גולף חדשה שמגיעה עם גלגלי ברזל והחלטתי שאני רוצה לשדרג את המראה של הרכב ולשים גלגלי אלומיניום.

הרמתי טלפון למוכר ג'אנטים גדול מאוד עם פריסה ארצית שלא נזכיר כאן את שמו שאמר לי שיש לו מלאי ענק והזמין אותי להגיע.

כשהגעתי למוכר הג'אנטים הוא התחיל לשכנע אותי לשים 17" במקום ה 15 שהיו לי ואני חששתי מאוד מהפגיעה בנוחות וגם רציתי להישאר עם הצמיגים המקוריים.

בקיצור בחרתי ג'אנט 15" שילמתי לו ובינתיים הרכיבו לי את הגלגלים החדשים. בסיום העבודה הייתי ממש מאוכזב כי הגלגלים נראו קטנים על הרכב, זה היה נראה מצועצע, ערסי ודבילי וכבר הצטערתי שהתחלתי עם כל הסיפור הזה, אבל כמו שאתם מבינים כבר הייתי קשור אל אותו מוכר ג'אנטים כי שילמתי והעבודה נעשתה.

לקחתי לעצמי עוד יום לחשוב על זה וביום למחרת התייצבתי אצלו לשנות את הגלגלים, כשהחלטתי לשים מידת ביניים - 16". באותו רגע "המלאי הענק" שלו לגלגלים בכל המידות והצורות נעלם והוא בצורה נוחה כיוון אותי לעבר ה 17" ומיותר לציין שבשלב הזה גם לא ממש הייתה לו סיבה לעשות לי הנחות.

לאחר כמה שעות יצאתי משם עם גלגלי 225/45R17 סיניים, צמיגים סיניים ו 3000 ש"ח פחות. כן - נדפקתי...

שבוע נסעתי על מידת הצמיגים הזאת כשכל הסתימות בפה עפו לי מהרעידות. זה היה כמו לנסוע על הג'אנט, שלא לדבר על הרעש שהצמיג הסיני עשה במהירויות גבוהות. ממש התבאסתי ממה שעשיתי לרכב והחלטתי שאני עושה עוד נסיון ופניתי ל E&A.

בטלפון סיפרתי להם את כל הסיפור והם הזמינו אותי אליהם ואמרו שיעזרו לי בכל דרך שיוכלו.

כשהגעתי, קיבלתי שירות אדיב וסבלני. לאחר שהבינו בדיוק מה אני מחפש, הציעו לי גלגלי 16" מקוריים עם צמיגים איכותיים שהורדו מלאון שעשתה 300 ק"מ.

כשהתלבטתי, הביאו גלגל והרכיבו על הרכב כדי שאוכל לראות - נראה טוב. צמיגי הברידג'סטון נראים חדשים וזה מתאים לתאריך הייצור שלהם. החלטתי ללכת על זה ו E&A גבו ממני סכום סמלי על ההחלפה (מחיר ששילמתי על הטעות שלי שלא הלכתי אליהם מלכתחילה).

בזמן הפירוק הם הראו לי שהג'אנטים ששמו לי במקום הקודם היו מלאים בבועות מה שמראה על סגסוגת לא איכותית, מנגד ראיתי ג'אנטים סינים שהם מחזיקים בחנות וההבדל באיכות ובגימור ברור מיד.

היום לדעתי הגעתי למצב המיטבי - הרכב מאיץ ובולם טוב, בנסיעה הוא נוח ושקט וגם נראה מעולה.

שילמתי בזמן מבוזבז ובכסף שלא הלכתי ל E&A מלכתחילה.

פורסם

שמח שנפתרה לך הבעיה לשביעות רצונך .

שילמת מחיר לימוד גבוהה , אבל יש בכך ניסיון חיים שילווה אותך בהמשך ,את תעריך את הלימוד הזה בעתיד , בפעם הבאה שתרכוש משהוא (ולא משנה מה ) ,אתה כבר תבדוק טוב יותר .

פורסם

יפה שהיית ישר עם עצמך והמשכת לחפש את הפתרון שאיתו אתה שקט ולא התפשרת.

כמובן שנחמד לקרוא על מקומות שמוציאים לקוחות מרוצים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תודה על השיתוף בקנייה ובשרות. אני דווקא חושב שצריך לציין את שמו של העסק הראשון שאליו הלכת, אפילו שאני מנחש מי הוא (כנראה כל מי שמסתובב פה בפורום יודע מי זה...).

פורסם
תודה על השיתוף בקנייה ובשרות. אני דווקא חושב שצריך לציין את שמו של העסק הראשון שאליו הלכת, אפילו שאני מנחש מי הוא (כנראה כל מי שמסתובב פה בפורום יודע מי זה...).

אני לא רוצה להתנגח כאן עם אף אחד, אני כן רוצה להמליץ על E&A.

יכול להיות שלאותו ספק ג'אנטים יש שורה ארוכה של לקוחות מרוצים, וכמו שכתבתי, גם אני לא הייתי הלקוח הכי קל - התחלתי מ 15, אח"כ עברתי ל 17 כשבעצם רציתי 16 (בלבול מוח לא קטן).

תאר לך את הפרצוף של הבוחן רישוי כשבאתי לו פעמיים באותו שבוע לשנות מידת צמיגים :lol:

פורסם

זה שה15 פתאום אחרי ההרכבה נראו קטנים ומצועצעים זו בעיה שלך, אתה בחרת אותם. כנראה שגם את הצמיגים הסינים אף אחד לא הכריח אותך לבחור.

מלבד זאת, אף אחד לא איים עליך עם אקדח לקנות דווקא שם. אם מה שהוא מוכר לא נראה לך, אתה לא חייבל לקנות אצלו.

אחרי שכבר קנית ונסעת, אתה רוצה החזר מלא?

ה17 מן הסתם, עם החתך שלהם, יקשיחו את הרכב, זה אלף בית בהגדלת מידה. המוכר לא אשם בזה.

סיני או לא, כל הגאנטים בארץ הם זבל מוחלט. ה"מותג" הנחשב ביותר הוא תאילנדי, לא יודע עד כמה זה רחוק מסיני, מה שבטוח הוא שהמחיר כפול.

אני מבין מה זה שירות ואני מבין מה זה לקוח כי אני במקרה עובד עם כאלה..

לדעתי, זו חוצפה מצידך.

זה שאתה מרוצה מאי אנד איי זה יפה מאוד.

אולי אני נשמע קשה, זה לא בכוונה. אני בא מהתפיסה שלחנות אני מגיע כשאני סגור על עצמי מה אני רוצה, מה אני צריך ומה הגבול התקציבי שלי.לאחר סקר שוק מקיף. כל מה שהמוכר ממליץ נלקח בערבון מוגבל מאוד ונבדק לפני קבלת החלטה.

היית פועל כך וחוסך לכולם הרבה עוגמת נפש וטרטור מיותר..

Honda civic EJ6

פורסם
זה שה15 פתאום אחרי ההרכבה נראו קטנים ומצועצעים זו בעיה שלך, אתה בחרת אותם. כנראה שגם את הצמיגים הסינים אף אחד לא הכריח אותך לבחור.

מלבד זאת, אף אחד לא איים עליך עם אקדח לקנות דווקא שם. אם מה שהוא מוכר לא נראה לך, אתה לא חייבל לקנות אצלו.

אחרי שכבר קנית ונסעת, אתה רוצה החזר מלא?

ה17 מן הסתם, עם החתך שלהם, יקשיחו את הרכב, זה אלף בית בהגדלת מידה. המוכר לא אשם בזה.

אני מבין מה זה שירות ואני מבין מה זה לקוח כי אני במקרה עובד עם כאלה..

לדעתי, זו חוצפה מצידך.

זה שאתה מרוצה מאי אנד איי זה יפה מאוד.

אני לא באתי בטענות לאף אחד, רק ניסיתי לתאר את התחושה שהייתה לי ממה שאני עשיתי בגלל ההחלטות והבחירות שלי וזה כדי להסביר לכם את הכותרת שבחרתי, אני ממש הרגשתי ש E&A הצילו את המצב.

יתרה מכך, אני כתבתי:

אני לא רוצה להתנגח כאן עם אף אחד, אני כן רוצה להמליץ על E&A.

יכול להיות שלאותו ספק ג'אנטים יש שורה ארוכה של לקוחות מרוצים, וכמו שכתבתי, גם אני לא הייתי הלקוח הכי קל - התחלתי מ 15, אח"כ עברתי ל 17 כשבעצם רציתי 16 (בלבול מוח לא קטן).

תאר לך את הפרצוף של הבוחן רישוי כשבאתי לו פעמיים באותו שבוע לשנות מידת צמיגים :lol:

אז אני לא מבין איפה החוצפה מצידי...

אגב מי אמר לך שביקשתי זיכוי מלא או קיבלתי אפילו קרוב לזה?

פורסם

חלק מהמגיבים משרים אווירה של מצוד אחר אשמים.

רציתי להבהיר שהעסק הראשון שהוזכר כמעט ולא אשם. למה כמעט? כי מכר לך צמיגים סינים. כי הטעה עם מלאי עצום שלא קיים.

בסופו של דבר פעל באופן המצופה ממנו, ולא "רימה" או עקץ.

מעבר לזה, שמח שאתה לוקח אחריות, ומקווה שתהנה.

מלבד זאת, כל זה לא שווה ללא תמונות. עם אבטיח כקנה מידה.

Honda civic EJ6

פורסם

מסכים עם קודמי,

למרות שיצאת לא מרוצה מהרכישה מהעסק הראשון- מבחינה עסקית הוא לא רימה אותך וכפי שידוע, בעל המאה הוא בעל הדעה- יכולת להחליט שהעסקה אינה לטעמך בטרם הרכישה וללכת למקום אחר.

לגבי הסטוק העצום שהם מצהירים עליו זה כבר סיפור אחר ודובר עליו רבות מעל דפי הפורום למרות שגם במקרה זה אני לא רואה בעיה אמיתית כי כל בעל עסק מנסה להעצים את העסק שלו, זה לגיטימי ובסה"כ ממה שאני מכיר יש להם מבחר די מגוון גם אם לא עצום.

לגבי E&A בהחלט יפה שהם הסכימו לעשות לך TRADE IN בעלות סמלית (לדברייך).

תהנה מהרכב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני לא מבין את העליהום על הבחור - בייחוד מצד ברסרקר שלרגע עוד חשבתי שהוא נציג החנות הראשונה.

הוא לא יכל לספר את סוף הסיפור ללא תחילתו. הוא לא ציין את שם החברה הראשונה ולא בא בטענות אליהם (למרות שלטעמי יש מקום לבוא בטענות).

תתחדש וסוף טוב הכל טוב.

פורסם
עם הג'אנטים והצמיגים החדשים 8)

אהבתי, תתחדש. :mm_yeah:

חשבתי שהגולף החדשה מגיעה במקור כבר עם 16, מוזר שעדיין עם 15. אתה בהחלט שיפרת את המראה של הרכב- בטח מבחינת גודל הג'אנט, שמתאים יותר לגודל של הרכב.

• תוכן חדש...